אלוהים ישמר איזה אנשים טיפשים...

אלוהים ישמר איזה אנשים טיפשים...

היום דיברתי עם עו"ד מהמחלקה המשפטית באלו"ט שמנסה לעזור במקרה שלי,התנהלות השיחה,פחות או יותר:
עו"ד:קראתי את החומר שהעברת לי וזה לא חוקי לשים אותו בכיתת ל"ל,אחרי שעבר וועדת השמה לכיתת תקשורת.
אני:יופי,איך מתקדמים?
עו"ד:אוציא מכתבים למשרד החינוך ולפיקוח בדרישה לשבצו בכיתת תקשורת.
אני:מצוין,אני מניח שבימים הקרובים לא תהיה תשובה,אז שישב שבוע שבועיים בבית לא יקרה כלום.
עו"ד:חס וחלילה אתה חייב לשלוח אותו למסגרת כלשהיא עדיף לכיתת ל"ל,עד שנקבל תשובות.
אני:אין בעיה,אודיע למינהל החינוך שיתחילו בשיבוץ.
עו"ד:קח בחשבון שברגע שיהיה משובץ במסגרת כלשהיא המערכת לא תתאמץ למצוא פתרונות וכנראה שתצטרך לסיים שם את השנה.
אני:אז מה לעשות?לא להשאיר בבית ולא לשלוח לבית ספר ,מה בעצם אתה אומר לי?
עו"ד:אין לי מושג......

FOR THE LD

New member
אולי זה יעזור...

לקראת פתיחת שנה"ל תשע"ד

ארגון קשר מאחל לכל חברי קהילת קשר, משפחות מיוחדות, אנשי מקצוע, שותפים, שנת לימודים פוריה ומוצלחת.

לתשומת ליבכם – שר החינוך, הרב שי פירון ומנכ"לית משרדו – הגב' דלית שטאובר, יענו על שאלות שיופנו אליהם באמצעות הפייסבוק, ביום שני 26.8.13 בשעות 18:00 – 22:00.

ניתן לפנות בשאלות בדרכים הבאים:

1. פייסבוק אוח – משרד החינוך

2. פייסבוק פניות ותלונות הציבור – קו פתוח לתלמידים

3. פורום ynet.

בנוסף יופעל מטה פתיחת שנת לימודים בטלפון 1212-34567. ניתן להפנות גם שאלות בפקס מס': 02-5602488 / 02-5602489.

המטה יפעל בימים שני 26.8.13 בשעות 18:00 – 22:00, וביום שלישי, 27.8.13 בשעות 6:30 – 10:00.

כמו כן, אתם מזומנים לפנות למרכזי המידע של ארגון קשר בטלפון 1-700-501-601 ולהיעזר במומחים שלנו בפורום באתר "מקום מיוחד" - http://makom-m.cet.ac.il/pages/forums/forumsexperts.asp

בהצלחה לכולם!

שלומות0

New member
יש לי ניסיון רע מאוד

עם פניות הציבור של משרד החינוך זה גוף שמבקר את עצמו לטובת עצמו, !
השר והמנכ"לית צריכים להתחיל ליעל את הגוף הזה!

TikvaBonneh

New member
הוא עו"ד, הוא לא יכול להגיד לך לעשות דבר לא

חוקי, מחובתו להזהיר אותך שזה לא חוקי להשאיר בבית, אבל הוא רומז לך שזה מה שאתה צריך לעשות.
עדיין יש משהו שאני לא מבינה.
הציעו לך כיתת תקשורת בפ"ת. אתה לא צריך עו"ד בשביל כיתת תקשורת. הבעיה שלך זה עם המרחק.

שלומות0

New member
זה לא נכון!

זה התשובות שכל הורה מקבל מכל עמותה למימוש זכויות במקרים כאלו, בעוד שאם הולכים עם כסף לעורך דין פרטי מקבלים תשובות אחרות לגמרי!

TikvaBonneh

New member
היא כבר התמלאה?

אז הוא צודק. הם חייבים לפי החוק או לתת לכם כיתת תקשורת או סייעת.

schlomitsmile

Member
מנהל
לדעתי מתפקידו להנחות את ההורה איך להתנהל בין הטיפות של החוק לטובת האינטרס של הילד.
איך להאבק למען הילד, בלי להפוך לעבריין כמובן,
אבל גם בלי להיות לאסקופה נדרסת.
"אין לי מושג" זה לא שרות, את זה היה לאבא גם לפני שפנה
לקבלת יעוץ משפטי.

שלומות0

New member
יש מספיק הורים

שפונים לעמותות ולא נעזרים בהם, והורים חוששים לכתוב את זה וחבל,
העמותות מפרסמות שהן עוזרות והורים מאוד מתאכזבים מדרך עבודתם, ולא פעם מהייעוץ שהם נותנים, העמותות ניזונות מתקציבים ותרומות, הגיע הזמן להתחיל לעזור ברצינות להורים!

FOR THE LD

New member
כדאי לנסות פה

להיכנס לפייסבוק של שר החינוך פירון. מה יש להפסיד?

asa112

New member
לא מבינה למה אתא מבזבז זמן

עם עורך דין של אלוט.
אם מטרה שלך - לצרף ילד לכיתה עם 8 ילדים כילד ה9,
הוא לא יעזור לך.
אלוט נלחמה על זה שיהיה רק 8 ילדים והם מתנגדים לכל פתרון מסוג כזה, לא משנה מה המצב של ילד.
לאלוט יש אינטרס משלו והוא נגד אינטרסים שלך.

אתא צריך עורך דין פרטי, לדעתי.

TikvaBonneh

New member
דיברתי עכשיו עם המורה של הבן הגדול שלי

אנחנו בהוד השרון, בית ספר חינוך מיוחד. היא אמרה שלכל הכיתות עכשיו בבית הספר הוסיפו ילד תשיעי בתקן עודף.

שלומות0

New member
שאני אבין

המורה של הבן שלך יודעת מהתקנון החדש אבל מחלקת החינוך במחוז של פותח השרשור אל יודעים מזה?
ואם התקנון החדש נכון ז.א. שהרעו את התנאים של הכתיתות התקשורתיות, כי במקום לחלק כיתות ל4- 5 ילדים בכיתה מחליטים שמותר על פי התקן להוסיף ילד תשעי בתקן עודף,
הרעה משמעותית ביותר לכתיתות התקשורתיות!

TikvaBonneh

New member
היא יודעת לספור

דיברתי איתה שיחה ארוכה על זה שהבן שלי ולא רק הוא זקוקים לתשומת לב אישית ולמידה פרטנית, והיא אמרה שהם נכנסו לאופק חדש אז יהיו גם שעות פרטניות. הבן שלי לא מסוגל ללמוד לימודים אקדמיים בכיתה של תשעה ילדים.

dina199

New member
ומה בכלל עסק של 'אופק חדש'

לחינוך מיוחד ?
וגם יש קשר ומגיעות שעות פרטניות, החוק הוא עדיין 8 תלמידים בכיתה (הרי אין שינוי בחוק) , וילד תשיעי זה מצב חריג שקוראים לו 'תקן עודף'.
ואם משתמשים בכזו חופשיות ב'תקן עודף' , למה לא פתחו כיתות עם 'תקן 'חסר '?
שוב נראה ששיטת 'מצליח' חוגגת

שלומות0

New member
גם בבית ספר של הבת שלי

מתחילים עם אופק חדש, אף אחד לא יודע איך זה יסתדר

למעלה