פגרררררררררררררר
ה הדרדרית New member 25/5/06 #17 חפי מותק- לא מתלוננת, משלימה עם העובדות בקול רם. זה נכון שזה התפקיד, ואני מרוצה ממנו, אבל עם זאת זו עובדה שמבאסת טילים. אני קצת המומה, יש לי את הפריבילגיה לקטר. יעבור לי תוך יום-יומיים.
חפי מותק- לא מתלוננת, משלימה עם העובדות בקול רם. זה נכון שזה התפקיד, ואני מרוצה ממנו, אבל עם זאת זו עובדה שמבאסת טילים. אני קצת המומה, יש לי את הפריבילגיה לקטר. יעבור לי תוך יום-יומיים.
M maiii c New member 25/5/06 #7 אההה אני מתגייסת ב19.7.2006- יומיים מאוחר יותר מהתאריך המקורי! עוד פחות מחודשיים לארג'ים משהו!
M Mooa-Numi New member 26/5/06 #20 ואני ב19 לאוגוסט 2007! כאילו יהיו י"אניקים שיתגייסו לפני.. נו מילא.
M Mooa-Numi New member 26/5/06 #22 נראה לי שכן אנחנו מתחילים עם סמינרים בתחילת אוגוסט הזה, ולקראת סוף אוגוסט נכנסים לקומונה, אז זה מאוגוסט לאוגוסט בערך.
נראה לי שכן אנחנו מתחילים עם סמינרים בתחילת אוגוסט הזה, ולקראת סוף אוגוסט נכנסים לקומונה, אז זה מאוגוסט לאוגוסט בערך.
F FiFi 59 New member 26/5/06 #25 לפחות לך יש תאריך הרגע בדקתי ואין לי תאריך גיוס כרגע.. אולי לא מגייסים אותי? :] התאריך הקודם שהיה היה ה3.10 אני חושדת שידחו לי..
לפחות לך יש תאריך הרגע בדקתי ואין לי תאריך גיוס כרגע.. אולי לא מגייסים אותי? :] התאריך הקודם שהיה היה ה3.10 אני חושדת שידחו לי..