?????
אז מי אתה? אלוהים? ולמה צריך תמיד לכתוב את השם שלך בקיצורים? ואיפה אתה? ולמה לא היית שם? כשהייתי צריכה? לפני שנתיים? איפה היית? טיפלת בחולה סכרת שגסס? לאן נעלמת? ולמה? והאם אתה לא אמור להתחלק? להיות בכל מקום? אז למה לא עזרת? כנראה שזה עניין של אפליות.. או אולי נשים וגברים ... או אולי אשכנזים ומזרחים... אולי. או שכן עזרת? הטמבל ההוא כן בא בסוף, ואנחנו ידידים עדיין. מאתמול. ורק ההיא עוד לא מדברת.. מצידי שיחיו ביחד לנצח, מה איכפת לי? והאידיוט האמיתי, שחושב שיש לו זכויות על אנשים אחרים, עלי, הוא כבר מצא לו איזו אחת. פצצה שמעתי. בלונדינית עם עיניים כחולות. דוגמנית. טיפ טופ. נו מילא. אלוהים, אתה עושה אפליות? שלחת לי מלאך. שלחת לי אותו לפני חצי שנה.. בערך. תודה אלוהים. אתה עושה לי חיים באמת באמת קשים. אז תודה על גלגל ההצלה. באמת תודה. אבל עשה לי רק טובה אחת קטנה, בפעם הבאה בלי צרות בכלל. מלאכים שלח.. בשמחה.. הרי קיבלתי את המלאך הכי מלאך. אבל שלח לי אותו ללא כאבים.. הכאבים שלך הורגים אותי.. לאט לאט...גסיסה היא גסיסה.. בלי יותר מדי בלאגן. אז נעזוב את האפליות בצד, אתה הורג ומרפא? אתה חושב שזה באמת שווה? אז רק שתדע שנמאס לי. אמרתי למלאך שהיום סגרתי מעגל. אבל רק שתדע שזה גם כן חבל!! כי במקום לפזר כאבים על כולם, במינון נורמלי, אתה הורג אחד ומחיה אחר. ואלו הרי לא ניסים, אתה עושה אפליות! כמו כל החוכמולוגים. תודה אלוהים ששלחת אלי מלאך. ולא סתם אחד כי אם הטוב מכולם. תודה אלוהים שריפאת לי כאב. ולא סתם כאב כי אם החזק מכולם. תודה אלוהים שאתה פה. תודה באמת. אל תעשה יותר אפליות כי נמאס. כואב ונמאס... ועכשיו אני סתם עצבנית, כי אתה מכאיב לו.. עזוב אותו בשקט. תן לו לחיות, שיתבגר...שיסיים תיכון.. שימצא חברה, שיחיה כמו שצריך. תאמין לי שרק לו מגיע. החזר אלי את כללללל הכאבים. לא מעניין אותי כבר כלום. רק תן לאחרים לחיות בשקט. למלאכים. תן להוא שאני אוהבת להתבגר, תן להיא שכועסת להשכיל, תן להוא שמשגע אותי להבין... תן למלאך שלי, ליחיד שמגיע לו.. תן לו לאהוב.. ואז לא תצטרך יותר אפליות... אלוהים..