אלוהים יקר

may666

New member
אלוהים יקר ../images/Emo70.gif

אני חדשה בפורום הזה. רציתי להציג לכם מכתב שכתבתי ביומן שלי לפני חודשיים. אלוהים יקר! ובכן, אתה בטח קורא את מה שאני כותבת ברגע זה ממש, אז אני מקווה שתתיחס לזה, כי נראה לי שהגיע הזמן. כל החיים שלי עברו לי בצורה הכי טובה שיש. תמיד אהבו אותי, ותמיד הייתה לי המשפחה שלי. אין לי תלונות בקשר לזה. אז מה אני בעצם רוצה להגיד? הסיפור שלי מתחיל לפני 4 שנים, כשהכרתי את החבר שלי לשעבר. היינו ידידים הכי טובים במשך שנתיים, שבהן הוא התאהב בי וידעתי את זה. לבסוף נהיינו חברים. אלוהים, אין לך מושג כמה סבלתי. וכמה אני עדיין סובלת. הבנאדם הזה הרס לי את החיים. אלוהים, למה כשהתפללתי אליך ובקשתי ממך כל לילה שתשנה לי את החיים, שתחזיר אותם לאיך שהם היו- אתה לא עשית כלום? למה הייתי צריכה לעבור את זה ולקום כל בוקר לסיוט חדש? ולמה, עד שהכל הסתדר, אתה שוב הפכת הכל, גרמת לבלאגן שלם, והכל מתחת לאף שלי? אני הייתי חברה טובה של כולם. עשיתי רק טוב לאנשים, ומעולם לא פגעתי במישהו. תמיד עזרתי ותרמתי והתנדבתי ותמכתי והייתי שם לכל אלה שהיו צריכים תמיכה או עצה. אז למה הגיע לי שמוח שטני ומעוות של אותה בחורה, שהייתה חברה טובה שלי, יהרוס לי את החיים? אני לא זונה, אני לא שרמוטה, אני לא רבה מכות ובחיים שלי לא הרימו עליי יד. אז למה פתאום אני נתקלת בכל האנשים האלה שמאיימים עליי? ואלוהים, למה אתה יושב לך בשמיים ולא עושה כלום? למה? אני רוצה תשובה, כי אני לא מבינה מה עשיתי שמגיע לי כל הסבל הזה? בבקשה, תסביר לי. למה אני לא יכולה לאהוב שוב אפילו שאני רוצה? בבקשה אלוהים, אני מתחננת, תסדר לי את החיים כי כבר אין לי כוח. אני רוצה חיים נורמאליים. תשמור עליי תמיד, ועל כל המשפחה שלי, כי מגיע להם את כל הטוב שבחיים. שלך, מאי. אם לא מקבלים אותך כפי שהינך
אל תהייה מי שאינך

catyael

New member
דבר ראשון....../images/Emo23.gif

ברוכה הבאה לפורום! אני מקווה שתוסיפי לקרוא ולכתוב פה.. אני מבינה שקשה לך עם החבר לשעבר ואני גם מאמינה לך שלא עשית רע מיימיך, אבל זה לא העיניין. לפעמים מופיעים, וגם יופיעו (תאמיני לי) טיפוסים כאלה בחייך שיעשו לך רע. זה לא שאלוהים לא מקשיב או לא מוכן לשמוע את תפילותייך, יכול להיות שהאדם הזה בא לחייך בתקופה הספציפית הזו בכדי שתלמדי משהו. אני מאמינה שכל החיים האלה הם התנסות אחת גדולה, כל יום לומדים משהו, לא? אז ככה גם צריך לקחת את זה. ועוד דבר, לא יעזור, לדעתי, להתפלל לאלוהים. תתחילי לקחת אחריות על החיים שלך ולפעול בנושא, כי אלוהים רק יכול לכוון אותנו ולהראות לנו כמה דרכים, אנחנו אלה שבסוף עושים (או לא עושים). מקווה שעזרתי, אשמח לקרוא את תגובתך... שלך,

Nagini Potter

New member
צודקת....

יש לי אפילו סטיקר כזה איפשהו, שאני לא מוצאת כרגע...:
to make your prayers come true, you have to get off your knees Nagini Potter "if you´re going through hell - keep going" - Winston Churchil​

may666

New member
תגובה...

תודה על הקבלת פנים... אני מסכימה איתך. גם אני מאמינה שהחיים הם התנסות אחת גדולה, אבל בכל זאת-למה אני צריכה לעבור דברים כאלו קשים? אולי את צודקת כשאת אומרת שלאדם הזה הייתה מטרה כלשהי בחיים שלי, שאני אלמד מהניסיון, ותאמיני לי- למדתי. אחריות על החיים שלי- אני בחורה שקטה שלא עושה צרות, אני מקשיבה לכל מי שיש לו בעייה ומרגישה שאני אחראית על החיים של כולם, שהעצות שלי ישפיעו עליהם ויקבעו את הגורל שלהם. כאילו כל נטל העולם- על כתפיי. אני מנסה להשתלט על החיים שלי, לקחת קצת הפסקה מהבלאגן ולמצוא את הדרך הנכונה שלי. אני חושבת שאני מצליחה, כי ניתקתי קשר עם כמה אנשים ש... איך לומר... הפריעו לי, השפיעו עליי. אני רוצה להתרכז במשהו אחד, אוליי למצוא אהבה חדשה. אני מתחילה להסתדר. למשל: היום בבוקר קמתי, בדקתי דואר והופתעתי לגלות שזכיתי בתחרות של שבוע הספר (כן, מזמן אבל רק עכשיו שלחו לי את הספר). אז אני מבינה שצריכים להסתכל על הטוב בחיים לא רק על הרע. אני מודה לך על התגובה, כי היא חיזקה אותי מאוד. שלך, מאי.

למעלה