אלוהים יעזור לי

blue skies

New member
אלוהים יעזור לי

לפעמים כלכך בא לי להגיד ללקוח שמתלונן: "אוקי אין בעיה לך לעו"ד בזבז את הכסף שלך על שכר טרחה ומה שצריך ותראה שסתם תפסיד כסף לא יצא מזה כלום" או להגיד: "אין בעיה פרסם כתבה או ידיעה שתעשה פרסומת שלילית עלינו, אין שום בעיה אבל תתכונן להוצאת דיבה" במיוחד אם זה על דבר כזה מטומטם ומפגר כמו שעליו אתה רוצה לעשות אחחחחחחחחחחחחחחחחח אם רק הייתי לפעמים יכולה להגיד משהו והם לא יהפכו את זה אח"כ לסרט טורקי שיבינו שהם מגזימים לפעמים בה לי להגיד: "הלו תתתעוררר אין סיבה שתתחיל לצרוח על כל העולם זה לא יעזור לך ולא יגרום לי להבהל או לטפל בבעיה לשלך..." אבל אני לא יכולה מזל שיש את הפורום הזה שאפשר לקטר בו...

mesuga

New member
99% מהאנשים רק רוצים לדבר

ומניסיון - כלב נובח לא נושך. מי שאומר שהוא ידבר עם עו"ד עושה לעצמו נזק בכך שהוא מזהיר את הצד השני כך שאין מצב שהוא באמת יעשה את זה. הוא צריך להוציא קיטור ומכייון שאנחנו נותני שירות אנחנו נמצאים גם בחזית הזו. צריך לממן לנו פסיכולוג רק בגלל הלקוחות האלה - זה צריך להיות אחד מתנאי העבודה והסיבה לכך שלא מחזיקים הרבה זמן בעבודה הזו

blue skies

New member
בסה"כ אני אוהבת את העבודה

שלי והיא לא רק עבודה מול לקוחות שזה מעולה כי אז אני לא בטוחה שהייתי אוהבת אותה כמו שעכשיו אבל גם העבודה מול הגורמים האחרים יכולה להיות נורא מעייפת לפעמים וקשה ומתסכלת ממש כמו מול לקוחות שנורא צריך להזהר במה שאומרים

למעלה