אלוהים חוזר בפול גז!!!

אלוהים חוזר בפול גז!!!

שלום בנות, מה שלומכן?, אלוהים חוזר ובגדול, אלוהים היה עסוק, כי אלוהים עומד להוציא דיסק (כן כן , אלוהים מוציא דיסק!!!!! ראבק!) אז קפצתי מבית דין של מטה (מוכרים שם דים-סאם אחלה עם ירקות טריפסים מעולים), לומר לכם שלום. יאללה ביי. נ.ב אלוהים גם מחפש זמרת ליווי להופעות על במה אפשר לפנות לפרטי. דרישות: קול נאה וגוף נאה (מרחיבים דעתו של אלוהים)

קישור לאתר הבית של אלוהים:

זה הקישור לפרוייקט שלי שמוציא דיסק (אינשעלללההההה בעעעעעעעעעע) בקרוב: www.septicdreams.tk סיטרא אח שלי: תן להם בתופים....

אם אתה כוסית אז סבבה...

אני צריך מישהי שיש לה נוכחות על במה, שיודעת לתת שואו ושנראית טוב, אחרת את מי יבואו לראות?, אותי?...חחחחחחחחח, אלוהים כבר לא פופולארי 2000 שנה... הנה שוב קישור לאתר הבית שלי: www.septicdreams.tk

שתיים משלוש

בקריטריונים של 'קול נאה וגוף נאה' אני דווקא עומדת לגמרי. איפה מחזרים? איפה מופיעים? כמה שירים מבצעים? יש גם שירים בעברית? יש שירים שאינם רוק מטלי? מה עמדתם לגבי אטמי אוזניים כשיק אופנתי חדש? או במילים אחרות, תן עוד פרטים, אני אשמח ללוות או לחילופין להציע אלטרנטיבות. >ספל חמאה תמיד יכולה להופיע עם מסכה<

פרטים....

כנסי לאתר הבית, תשמעי את אלוהים צורח במיקרופון, ואחרי זה תגידי לי אם את בכלל יורקת לכיוון של אלוהים והמוסיקה 'שלו.

אני לא יורקת לכיוון מעלה

תגיד, לא שמעת על הגרוויטציה? נכנסתי, ראיתי, קראתי, שמעתי. השאלות בעינן עומדות. אלוהים צורח במקרופון זאת הגדרה מצויינת, רק שהיא מרחיבה מאוד את המושג *צורח*. האמת, הרוק הכבד היחיד שאי פעם חיבבתי הוא הרוק הכבד-לייט של רובים ושושנים, אם כי אני לא כל כך בטוחה שרוק כבד-לייט זאת ההגדרה הנכונה, למיטב זכרוני, שירים אני מכירה רק מהאם טי וי (כלומר לא קניתי את הדיסק באופן אישי) הם שירי פופ (עצם זה שהם שם הופך אותם לפופולרים). והקול שלי עומד בקונטרה מוחלטת לצרחות (עפ"י הגדרתך, טרם מצאתי מילה הולמת) שלך. >ספל חמאה מקישה על דלתות גהינום<

בגלל זה ירשתי גהנום...

אחרי שלוציפר לקח את הפיקוד על גן עדן, ירדתי לעולמכם לרוות קצת סקס סמים ואלכוהול, וכל מה שמצאתי זה פיסת חרא זרוקה ברחובות תל-הביב. מה לעשות, זה המוסיקה, זה הגהנום הפרטי שלי, ואני צריך מישהי אופראית שתשתין דווקא בכיוון של הקונטרה לקול המזוויע של אלוהים אדירים. לתשומת ליבך. אודישנים יבוצעו במדור השישי ביום השישי באלף השישי בגיא-בן הינום. see ya

almog4

New member
רק לציין שאלוהים

רק לציין שאלוהים הוא לא סטרייט יותר מגיי ולא אמור להיות משנה לו אם מופיע/ה איתו זמר ליווי חמוד או זמרת ליווי כוסית. זהו, רק רציתי רק לציין את זה

לא היה לי זמן לשאול מה שלומכם...

כי בדיוק בחנתי איזה כליות של תרנגולת טעימה. ככה יוצא, שאלוהים הוא חתיכת בן זונה אנוכי, דואג לקיבה שלו בלבד. מה לעשות.

למעלה