אלוהים חדש לעמיר בניון?

yfca

New member
אלוהים חדש לעמיר בניון?

עם כל הכבוד (ובאמת יש הרבה. והערכה ואהבה)- 120 שקל במכירה מוקדמת. האם יש לעמיר אלוהים חדש, אלוהי הממון? ההופעה האחרונה של עמיר בבאר שבע באותו מקום עלתה כ-80 ש"ח. מה השתנה? האם המעבר להפקה פרטית מחייב גם עליה כזו במחיר הכרטיס. מצטערת, זה מבאס לאללה להתמודד עם העובדה שזה יקר מידי.

לא יודע

לא יודע כמה עלתה ההופעה האחרונה של עמיר בב"ש אבל אני בהחלט יודע ש120 ש"ח זה מחיר סביר להופעה של אמן בסדר גודל של עמיר בניון. הייתי ממליץ לבדוק כמה עולה היום הופעה ממוצעת של אמנים אחרים בסדר הגודל של עמיר ואז לבוא בטענות אם יהיו בכלל! מועדים לשמחה חגים וזמנים לששון:)

ash to ash

New member
עם כל הכבוד... ויש כבוד

אומנים בסדר גודל של עמיר מכבדים את קהל המעריצים שלהם ויוצאים ברשימה מפורטת של מסע ההופעות שלהם. ולא צריכים לנדנד בפורום ולשאול מתי יש הופעה ולשמוע שהוא מופיע בשושו בכל מיני מקומות. אז עם כל הערכה ליוצר המוכשר הזה אנו דורשים טיפה של יחס והתיחסות מצד האומן בסדר גודל שכזה.

מעניין

לא ראיתי שאמנים מפרסמים את יומן הפגישות והמופעים שלהם בראש חוצות. חוץ מזה שעמיר עובד בנוסף על אלבום חדש. רק לסבר את העין* יש תאריכים להופעות רק שמפרסמים אותם קרוב למועד ההופעה כדי למנוע אי נעימות אם ח"ו תתבטל הופעה. עמיר לא הופיע בשושו, אם אתה מתכוון להופעה בדרם אז כתבו פה עשרות פעמים שרק ברגע האחרון היא נפתחה לכלל הציבור ולא רק לתושבי האזור. *(ולא את האוזן, כי כאן קוראים ולא שומעים)

תיקונים והוספות

*להופעה בדורות צריך להיות במקום להופעה בדרם. *בנוסף למסע ההופעות עמיר עובד על אלבום חדש. נא להתחשב בשעה המוקדמת של הבוקר אך המאוחרת של הלילה.

dode127

New member
עמיר כבר סיים לעבוד על פרויקט

הרהורים????? ומה זאת אומרת שעמיר עובד על אלבום חדש ורציתי לדעת מי יפיק את האלבום מוסיקלית?????

שמעון פרנס../images/Emo180.gif

אמר:. שאם היה לו כסף היה נותן לעמיר הכל ואומר לו שב רק תכתוב לי מוסיקה רק זה

matanza5

New member
הופעות מגיעות גג ל100 שקל

אלא אם כן זאת הופעה של ריטה................... יש אנשים שכבד להם להוציא 120 שקל עם כל הכבוד.

matanza5

New member
אבל גם עם כל הכבוד לך...

להגיד על עמיר רודף בצע ושיש לו אלוהי ממון זה לא במקום.

לסיכום:

לפני שנכנסים כותבים ומשמיצים הייתי ממליץ לבדוק טוב טוב את הרקע שעליו הולכים לכתוב. נכון שיש אנשים שזה כבד עליהם לכן זה נתון לשיקול דעתם מתי ללכת לאן ללכת ואם בכלל ללכת הכל תלוי בסדרי העדיפויות שלהם. לא ביקשו מאנשים שאין להם כסף ללחם וחלב לקנות כרטיס להופעה! לכן הצעה שלי לחשב מה קודם למה ואם ההחלטה היא כן לבוא להופעה בסוף אז כנראה שראית לנכון שההופעה מדורגת בסדר העדיפויות שלך מעל לדברים אחרים. ואם החלטת שזה לא מתאים לך כלכלית אז חכה/י לפעם הבאה שבה אולי יהיה לך יותר קל להסתדר עם זה

דביר444

New member
אממ אני לא זוכר שאנסו מישהו לבוא..

וכמו שכתבו בנושא הזה וגם בנושא אחר,שהופעות של אמנים אחרים לא יותר זולות.. אז מה לעזאזאל הטענות?

yfca

New member
לא צריך לאנוס

אבל אפשר מחיר קצת יותר שפוי. 120-140 ש"ח זה להופעות גדולות בפסטיבלים (מצדה, פסיטבל התמר וכולי). חוץ מזה- מה קרה- אסור להגיד משהו קצת ביקורתי. הכל קדוש?? ואני מצטרפת גם למחאה על כל ההופעות בשושו- כאילו שאנשים שלא יושבים כל היום בפורום לא צריכים לדעת שהאומן 'בסדר גודל של עמיר' (כמו שהוגדר כאן) חוזר להופעה. יש עוד אנשים וגם הם זכאים לדעת ואפילו ללכת להופעה....

golf123

New member
../images/Emo202.gif הודעה כזאת כבר דורשת תגובה..

וזה אחרי שלא הגבתי בפורום כבר זמן מה. סתם, ככה בשביל האינדיקציה, להלן רשימת מופעים של אומנים מהשורה הראשונה בארץ, ומחירי ההופעות (בסדר יורד). האם המופע של עמיר הוא בין היקרים? לאו דווקא... שלמה ארצי - שתי הופעות בזאפה ת"א - המחירים נעים בין 180 ל- 185 ש"ח משינה ופורטיסחרוף - פסטיבל תמר, ים המלח - 140 ש"ח אחינועם ניני במופע נאפולי-ת"א - זאפה, ת"א (הופעה שאני בעצמי הייתי נוכחת בה) - 130 ש"ח מוש בן-ארי במופע "מסע ומתן" - האנגר 11, ת"א - 129 ש"ח שלום חנוך במופע "יציאה" - זאפה ת"א - 125 ש"ח ולהלן המופעים שווי ערך 119-120 ש"ח: עמיר בניון - היכל התרבות ב"ש (אתם כבר יודעים) - 120 ש"ח פורטיסחרוף - זאפה ת"א - 120 ש"ח משינה במופע אנפלאגד - זאפה ת"א - 120 ש"ח מאיר בנאי - פסטיבל תמר, ים המלח - 120 ש"ח הפרוייקט של עידן רייכל - 119 ש"ח פורטיסחרוף - המרכז לאומניות הבמה, ירושלים - 99-119 ש"ח המופעים שמחירם נע מתחת ל- 119/120 ש"ח: רמי קלינשטיין והמועצה - זאפה ת"א - 110 ש"ח ארקדי דוכין - זאפה ת"א - 110 ש"ח יהודית רביץ - זאפה ת"א - 110 ש"ח מתי כספי - קמלוט הרצליה - 100 ש"ח כדי לתת כאן אינדיקציה שקולה ועניינית למחירי ההופעות, בחרתי כמובן אומנים שנמצאים על רף דומה לזה של עמיר. ברור שלא הבאתי כאן דוגמא למחיר הופעה של..... נניח.... דני ליטני (ולא שאני לא אוהבת אותו). אז מי שטוען שמחיר הכרטיס להופעה של עמיר הוא יקר, טועה טעות גדולה. המחיר סביר, ממוצע, ומתאים למעמדו ומקומו בין האומנים מהשורה הראשונה. ובכלל, אם כולנו מסכימים שעמיר הוא יוצר גדול וראוי שימוקם בין האומנים הטובים ביותר בארץ, הרי שזה המחיר לאומנים בסדר גודל כזה!! מועדים לשמחה והרבה אהבה גולפית

ו ר ד ב

New member
כל מילה שלך - סוכר!../images/Emo3.gif

אוהבים אותך

nigger22

New member
שאלה קטנה...

מסכים עם דעתך על זה שמחירי הכרטיסים סבירים וריאליים לשוק. אבל מה תגובתך לגבי אי פרסום ההופעות עד לרגע האחרון? הרי ברור שיש תוכנית הופעות מסודרת למה לא לפרסם אותה שכל אחד יוכל להערך לפי מה שקרוב לו. כל הכבוד לאנשים מהצפון שנסעו לדורות ולאלה מהמרכז שמתכננים להגיע לבא"ש אבל אפשר היה למנוע את ההצפה בפורום ואת הלחץ ע"י פרסום מסודר של תוכנית ההופעות מה שחלילה יצטרכו לבטל יבטלו כמו כל הופעה שמתבטלת. חג שמח ומחכה להופעה צפונה לת"א, רפי.

עוד משהו...

עם כל הכבוד....ויש כבוד...להגיד על עמיר שאלוהיו הוא "אלוהי הממון"...משמע הוא רודף בצע....לא נשמע לי מכובד,ולא מתאים במיוחד אם את אוהבת,מכבדת ומעריכה....כי את יודעת שזה לא נכון...וזאת לא ביקורת זו השמצה..... לגבי לוח ההופעות...סבב ההופעות החדש עדיין אל ייצא בכלל באופן רשמי...אין מצב שלא יהיה פרסום..סבלנות...זה שפורום הזה קיים ומשחרר מידע, זה "אקסטרה"...ויש לכולם גישה להכנס אם בא להם ולהתעדכן...

גרציה פ

New member
גם אני חושבת כמוך מושיקו... אם יש..

הערכה וכבוד לעמיר, זאת לא צורת התבטאות נכונה בכלל... ועוד דבר, במופעים האחרונים כאן במרכז, עלה כרטיס 120 שח שגם אז זה נחשב למחיר סביר, אז לכם היתה פריבילגיה ועלה לכם 40 שח פחות, וזה אומר גם שבמשך ארבע או חמש שנים כרטיסים להופעות של עמיר לא עלו, ועוד דבר, לא יודעת אם זה שייך למחיר הכרטיס, אבל במופע החדש יהיו על הבמה שבעה נגנים כולל עמיר, ואני בכל מצב אומרת משהו מאוד פשוט,כל שקל וכל שניה שווה!!!!!!!

למעלה