../images/Emo202.gif הודעה כזאת כבר דורשת תגובה..
וזה אחרי שלא הגבתי בפורום כבר זמן מה. סתם, ככה בשביל האינדיקציה, להלן רשימת מופעים של אומנים מהשורה הראשונה בארץ, ומחירי ההופעות (בסדר יורד). האם המופע של עמיר הוא בין היקרים? לאו דווקא... שלמה ארצי - שתי הופעות בזאפה ת"א - המחירים נעים בין 180 ל- 185 ש"ח משינה ופורטיסחרוף - פסטיבל תמר, ים המלח - 140 ש"ח אחינועם ניני במופע נאפולי-ת"א - זאפה, ת"א (הופעה שאני בעצמי הייתי נוכחת בה) - 130 ש"ח מוש בן-ארי במופע "מסע ומתן" - האנגר 11, ת"א - 129 ש"ח שלום חנוך במופע "יציאה" - זאפה ת"א - 125 ש"ח ולהלן המופעים שווי ערך 119-120 ש"ח: עמיר בניון - היכל התרבות ב"ש (אתם כבר יודעים) - 120 ש"ח פורטיסחרוף - זאפה ת"א - 120 ש"ח משינה במופע אנפלאגד - זאפה ת"א - 120 ש"ח מאיר בנאי - פסטיבל תמר, ים המלח - 120 ש"ח הפרוייקט של עידן רייכל - 119 ש"ח פורטיסחרוף - המרכז לאומניות הבמה, ירושלים - 99-119 ש"ח המופעים שמחירם נע מתחת ל- 119/120 ש"ח: רמי קלינשטיין והמועצה - זאפה ת"א - 110 ש"ח ארקדי דוכין - זאפה ת"א - 110 ש"ח יהודית רביץ - זאפה ת"א - 110 ש"ח מתי כספי - קמלוט הרצליה - 100 ש"ח כדי לתת כאן אינדיקציה שקולה ועניינית למחירי ההופעות, בחרתי כמובן אומנים שנמצאים על רף דומה לזה של עמיר. ברור שלא הבאתי כאן דוגמא למחיר הופעה של..... נניח.... דני ליטני (ולא שאני לא אוהבת אותו). אז מי שטוען שמחיר הכרטיס להופעה של עמיר הוא יקר, טועה טעות גדולה. המחיר סביר, ממוצע, ומתאים למעמדו ומקומו בין האומנים מהשורה הראשונה. ובכלל, אם כולנו מסכימים שעמיר הוא יוצר גדול וראוי שימוקם בין האומנים הטובים ביותר בארץ, הרי שזה המחיר לאומנים בסדר גודל כזה!! מועדים לשמחה והרבה אהבה גולפית