אלוהים ואהבה

alexst

New member
אלוהים ואהבה

1) הנחת יסוד ראשונה - האלןהים הוא אהבה , ישו אמר וידע. נובע נכך שאלוהים הוא האמת היות ואהבה = אמת. נניח שלי יש אמת מסוימה בנושא כולשהוא ולאחר - אמת הפוכה. זאת אומרת שהאמת יחסית כלומר יש הרבה אמיתות. מכאן נובע שיש הרבה אלוהים. האם משהו יכול להסביר סתירה זאת אשמח להיות בקשר : 052-365184 בכבוד רב, אלכס

magda

New member
יש רק אלוהים אחד../images/Emo23.gif

יש רק אלוהים אחד והוא כולו אהבה וחמלה בתוך כל אדם יש ניצוץ ממנו לכן יש ביכולתינו לשנות את חחינו וליצור מציאות טובה יותר עבור עצמינו. האמת היא אחד אבל עם זה לכל אחד יש את האמת שלו וצריך לכבד את דרכו עד שיגיעה לאמת הנכונה. אשמח לשוחח איתך צלצל אלי 051-465401 אור ואהבה
מגדה רייקי מסטר ומורה דרך

manew

New member
שלום אלכס

אהבה=אמת? על מה זה מבוסס? אדם במשך חייו אוהב הרבה דברים והרבה פעמים בשלב כלשהו הוא עלול לשנוא חלק מהדברים שהוא אהב פעם לדעתי אדם במשך חייו מנסה למצוא הסבר לכל מיני תופעות ודברים שהוא רואה בעולם כאשר אדם מנסה להבין תופעה כלשהי הוא מרגיש את מה שאנחנו קוראים אהבה לאותו חפץ או אדם שאותו או דרכו הוא מנסה להבין אז למה אלוהים הוא אהבה? בגלל שכל מה שאנחנו מנסים להבין בחיים שלנו נועד לעזור לנו להבין מיהו אלוהים ולכן כל אהבה שאנו חווים נובעת מהצורך להבין את אלוהים כלומר לאהוב אותו ולכן אהבה=אלוהים לסיום במקום להגיד אהבה=אמת צריך להגיד אהבה=ניסיון להבין את האמת וככה אין שום סתירה לדעתי מה דעתך? יש לך שאלות על זה? באהבה חיים

הנחת היסוד שלך מוטעת מראש...../images/Emo22.gif

כך שאין בכלל סתירה. אם נחשב את אותיות שם האל על פי חישוב נומרולוגי מה שאסור לעשות בדרך כלל נגלה שאלוהים =23 =5= ה´ אהבה=13=יג´=4=ד´ מכאן נובע שאלוהים לא = אהבה. אמת=9=ט´ כך שאמת גם כן לא = אהבה מכאן שכבר בשורש הצגת ההנחה טעית בגדול. אני מאמינה בצורה זו או אחרת שאלוהים כן = אהבה ובטח לא בגלל שישו אמר זאת. אהבה לא בהכרח שווה אמת על פי תפיסת העולם שלי. אלוהים הוא אכן כן = אמת שוב לא על פי חישוב מתמטי טו נומרולוגי. א´ היא האות הראשונה בסדר הא-ב ת´ היא האות האחרונה בסדר הא-ב מ´ היא האות מס´ 13 בצורה גסה במנין אותיות הא-ב ללא האות א´ שהיא שורש הענין ויש בה את כל ארבעת יסודות העולם נקבל את המילה מת נהפוך אותה נקבל את המילה תם. ללא האות מ´ נקבל את המילה את או תא בגוף האדם. ללא האות ת´ נקבל את המילה אם או מא... מכאן שאין אמת מוחלטת אחת. זה שיש כמה אמיתות עדין לא אומר שאלוהים הוא רבים... יחד עם זאת אלוהים הוא גם זכר וגם נקבה, אז הוא רבים? או אולי הוא מיצג את השלמות? כמו שאת/ה הסקת/ה מסקנות מהנחת היסוד שלך גם אני יכולה להסיק מסקנות אחרות מסתירת הנחת היסוד שלך ומכאן נובעת אותה סתירה שאת/ה יצרת לעצמך. שנה/י את התפיסה הראשונה שלך. שנה/יי את קו המחשבה שלך. הפכי/הפוך את חשיבתך מחשיבה מבולבלת לחשיבה ממוקדת ואו אז תקבל/י את כל התשובות שאת/ה כל כך מחפש/ת.

למעלה