אלוהים הוא רוח...

אלוהים הוא רוח...../images/Emo121.gif

המילה "רוחות" תמיד מעבירה בי צמרמורת בכל פעם מחדש...אפילו שאני חושבת על רוחות "טובות" ולא "רעות" כמו קרובי משפחה אהובים וכו´... אני רוצה לשתף אתכם במשהו שחוויתי. אני ואחותי ערכנו סיאנס בעזרת ספר התנ"ך. אחותי לחשה איזשהו לחש, ואמרה "...הראה את צד הכן" הספר הסתובב מעצמו לצד ימין...כשאמרה "חזור לנקודת המוצא" הסתובב חזרה לאמצע..."הראה לנו את צד הלא"-והוא הסתובב לצד שמאל!!! כל אחד בתורה שאלה שאלות...זה היה מדהים- זה היה בלילה של הברד הכבד לא מזמן. כששאלנו שאלות של כן ולא באופן מפתיע הוא ענה...וכשהוא התעצבן-לפתע הבריק הברק, האור שדלק בחדר נחבה ואח"כ התחיל להבהב, המערכת שהיתה בחדר כבויה- נדלקה לפתע בשיא הווליום. ואנחנו מטר וחצי ממנה על הרצפה...והשלט רחוק מאיתנו! הייתי בהלם טוטאלי..כביכול ביקשנו סליחה מאותה רוח שתקשרה איתנו ו...אחותי ביקשה להפסיק לשאול שאלות. ה"ספר ענה" בחיוב. (אני התעצבנתי- כי רציתי להמשיך..) ושאלתי בכל זאת...הספר השתגע והסתובב בחוזקה לכל הכוונים. ובדיוק באותה שניה....ברד!!!!!!!!!!!!!! איזה פחד! מה אתם אומרים? לי הוא בכלל ענה שהוא אלוהים- לא גבר ולא אישה אלא- רוח...

sharon lev

New member
יו גם אנחנו עשינו עם ספר תנך ומפתח

בפסוק ספציפי מסוים (עשית עם ספר יעשהיהו פסוק כב´? עם הפסוק "חוגר כמפתח"?) זה הדבר העל טבעי היחידי שנתקלתי בכל חיי מאז הסיאנס הזה קרו לי רק דברים רעים בחיים ממליצה מאוד לא לעשות את זה יותר.

´חזון העצמות היבשות´

הגרסה הדתית-קבלתית לסיאנס, אמור להיות פשוטה יותר- עם האפשרויות כן ולא בלבד. דווקא המפתח אמור להיות בספר יחזקאל בנבואתו על חזון העצמות היבשות. אסור על-פי הדת.

TURMALINA

New member
ברור שאלוהים הוא רוח... ../images/Emo121.gif

וזה שעשיתם סיאנס עם תנ"ך ומפתח, זאת בעיה רצינית... כי קשה לשלוט על סיאנס כזה, ובטח קשה להבין עם איזו רוח מתקשרים... אני עשיתי סיאנסים עם לוח אותיות וכוס, והרוח לא רצתה לעזוב וכל הזמן הודיעה לנו שיש משהו לא בסדר בלוח. בדקתי את הלוח ולא הבנתי מה לא בסדר, עד שהבנתי שעל הלוח לא היתה כתובה המילה "יציאה". בד"כ, בלוח צריכות להופיע שתי מילים- אחת שעליה מתיישבת הכוס כשהרוח נמצאת בחדר: כניסה, התחלה. ואחת שהכוס נמצאת עליה כשהרוח עוזבת את החדר: להתראות, יציאה..... לתשומת לבכם...

לא היית שולל את האפשרות שזה בכלל

קצר/הפסקת חשמל, שאולי סודר בזמן בו אתם ערכתם את ´חזון העצמות היבשות´

למעלה