אם תשימו לב...
זה העץ הראשון בהרבה זמן שצובר כ"כ הרבה תגובות, וזה יפה. זה אומר שעוררתי עניין. אבל מראש זה היה צפוי, לא? הרי מין זה אחד הנושאים המדוברים ביותר היום. לצערם של חלקנו, ולשמחתם של אחרים. ולגבי היכן אני עומד? אני בעד להעלות מין לדרגה של קדושה! "קדושה" לא אומר שזה הדבר הכי חשוב בעולם, אלא שצריך להתייחס אל מין כאמצעי מקודש, וככזה לשמור על עקרונות מסוימים של כנות, אמת, פתיחות, שיתוף, והכי חשוב אהבה(!!!) שהיא מקור הכל, והתכלית של הכל. אני אומר שאין להשתמש במין: * כאמצעי להשגת כח. * כאמצעי להשגת חומר (כסף וכו´) * כאמצעי לפגוע, לנקום, או לעורר קנאה. * כאמצעי להשגת פופולריות. אני אומר
כן להשתמש במין: * כאמצעי לבטא אהבה, חיבה, שמחה. * כאמצעי לענג את האחר. * כאמצעי לשתף. * כאמצעי לבטא את מי שאנחנו באמת - יצוריים אלוהיים. (אם יש לכם הצעות ותוספות לאחת הקטגוריות שלא כללתי כאן, אתם מוזמנים. גם התנגדויות תתתקבלנה בהבנה...
) אבל זה לא האמצעי היחיד לכל המטרות היפות האלה, הרי ניתן לבטא אהבה וחיבה בחיבוקים, במילות חיבה, במתנה, בפרח, במעשה יפה מיוחד למען האחר. יש הרבה דרכים לבטא את מי שאנחנו, כיצורים אלוהיים. עלינו רק להיות יצירתיים בלמצוא אותם. כי הכל קיים, ואלוהים הוא גדול (אינסופי). סם.