אלוהים בעד סקס

adi1504

New member
אלהים אוהב מין

בני אדם אוהבים מין. ואני אני שונא את כלכם

adi1504

New member
קצרה היריעה מלהריע.

(?!) אומרים שיש לנו סקס אחר. כן כן זוהי שאלה קשה ללא ספק

Holy Crap

New member
תימניה טפשה

שניים שלושה ארבעה פוש טמה הבנת? אני מסופק...

a naughty angel

New member
אם אלוהים לא היה אוהב סקס,

מצוות פרו ורבו לא הייתה קיימת.. חוץ מזה, אני דיי בטוחה שהוא סוטה לא קטן...

Eil

New member
אני לא יודעת כמה כאן דתיים אבל...

השטות הזאת של "מין אסור בדת היהודית" זה אחד הדברים הכי מטומטמים שאנשים אומרים על היהדות. מין אולי מתקשר לחטא בנצרות - עובדה שהדבר הכי דתי בנצרות זה להיות כומר ואז צריך להתנזר ממין. ביהדות, גם הרב הכי גדול מצווה לספק את אישתו מינית, ואם לימוד התורה מפריע לו בזה אז שישקול מחדש את כל הלימוד. מין זה הדבר הכי קדוש ביהדות בקשר בין גבר לאישה, כן, הכי קדוש, ודווקא בגלל זה כל האיסורים והמצוות, כי דבר שאין לו איסורים הופך לסתמי ויומיומי והמטרה של היהדות היא שזה יהיה ה-דבר. ומי שיש לו דעות קדומות על העניין הזה, שיפתח גמרא ויקרא קצת, אולי הוא ילמד משם כמה טיפים למין אפילו יותר טובים מהטנטרה וכל השאר. לתשומת לב כל המזלזלים.

angel151

New member
שלום אני חדשה כאן אבל החלטתי להגיב

זה דבר יפה כאשר עושים אותו מתוך רצון, אהבה, וקשר אוהב אם אותו בן זוג. לכם התכוון בעצם אלוהים לדעתי. לחיבור הזה באמצעות אהבה .

Sam Anand Nityo

New member
אם תשימו לב...

זה העץ הראשון בהרבה זמן שצובר כ"כ הרבה תגובות, וזה יפה. זה אומר שעוררתי עניין. אבל מראש זה היה צפוי, לא? הרי מין זה אחד הנושאים המדוברים ביותר היום. לצערם של חלקנו, ולשמחתם של אחרים. ולגבי היכן אני עומד? אני בעד להעלות מין לדרגה של קדושה! "קדושה" לא אומר שזה הדבר הכי חשוב בעולם, אלא שצריך להתייחס אל מין כאמצעי מקודש, וככזה לשמור על עקרונות מסוימים של כנות, אמת, פתיחות, שיתוף, והכי חשוב אהבה(!!!) שהיא מקור הכל, והתכלית של הכל. אני אומר שאין להשתמש במין: * כאמצעי להשגת כח. * כאמצעי להשגת חומר (כסף וכו´) * כאמצעי לפגוע, לנקום, או לעורר קנאה. * כאמצעי להשגת פופולריות. אני אומר כן להשתמש במין: * כאמצעי לבטא אהבה, חיבה, שמחה. * כאמצעי לענג את האחר. * כאמצעי לשתף. * כאמצעי לבטא את מי שאנחנו באמת - יצוריים אלוהיים. (אם יש לכם הצעות ותוספות לאחת הקטגוריות שלא כללתי כאן, אתם מוזמנים. גם התנגדויות תתתקבלנה בהבנה...
) אבל זה לא האמצעי היחיד לכל המטרות היפות האלה, הרי ניתן לבטא אהבה וחיבה בחיבוקים, במילות חיבה, במתנה, בפרח, במעשה יפה מיוחד למען האחר. יש הרבה דרכים לבטא את מי שאנחנו, כיצורים אלוהיים. עלינו רק להיות יצירתיים בלמצוא אותם. כי הכל קיים, ואלוהים הוא גדול (אינסופי). סם.

למעלה