אלוהים בעד סקס

Sam Anand Nityo

New member
אלוהים בעד סקס

"ובכן, החדשות הטובות הן שזסבסדר לאהוב מין! כמו כן, זה בסדר לאהוב את עצמכם! למעשה, זה הכרחי... ..."תתאמנו בלומר את זה עשר פעמים ביום: אני אוהב מין" יכולתי לצטט פה עוד הרבה מאוד משפטים שאלוהים אומר במהלך הספר ("שיחות עם אלוהים - 2"), המביעות את התכלית שלו לכך שנוצרנו כיצורים מיניים, ולא רק אנחנו. כמה פעמים הרגשתם אשמים לגבי האופן שבו הבעתם את האהבה שלכם/ן לבן או בת הזוג שלכם/ן? כשעשיתם דברים "שובבים" יחסית במהלך מין סוער? מדוע האמונה המקובלת באלוהים מעורבת תמיד במין "אנטי" לכל עניין הסקס? מדוע רוב האנשים מאמינים שאלוהים הוא נגד סקס? מה דעתכם? האם סקס אינו קדוש כמו כל דבר אחר שהוא חלק בלתי נפרד מהחיים? האם לדעתכם טוב לאהוב סקס?

seeyou

New member
אלוהים בעד מין ולא סקס!../images/Emo121.gif

אם לא היה "אוהב" יחסי מין אז לא היה "מרכיב" את האברים! הוא נתן אותם לכול בעל חי ומשמש אותם לפי הוראות "הייצרן" רק לדבר אחד! בני אדם המציאו את האותיות על מנת להרכיב מילים ובשלב יותר מתקדם משפטים! האות הראשונה היה-"א".... אך המילה הראשונה היה- "אורגזמה".... וכך דבר שבשיגרה-יחסי מין- הפכו- לתעשייה -מדע-אומנות.......

סי - יו שלום

שמת לב כי הצגת תמונה לא שיגרתית למין ועוד עם חתולים? אני בטוחה כי הם לא חושבים שהם עושים דברים חריגים - אפילו שהם שלישיה. ובכן, למה אני חותרת? אני חותרת לזה שחיי המין של כל אחד ואחת שנעשים בהסכמה הדדית מלאה, באם זה בין שני בני זוג או יותר - זה בסדר. אם זה קיים, משמע שצריך להיות קיים, משמע שאלוהים רוצה לחוות גם פן זה מתוך כל הפנים שאנו מציגים וחווים בחיינו. אתה אומר שאלוהים הרכיב את האיברים לשימוש לפי הוראות ה"יצרן" רק לדבר אחד. אלוהים גם הרכיב את האוזניים לשימוש לפי הוראות היצרן וכו´ אך לידיעתך, מין הוא לא רק באיברים. מין הוא ברגשות, בתחושות, בפנטזיות, ברצונות, בקיצור - בעולם הרגש. הביטוי הסופי של אותו עולם הרגש הינו בקיום יחסי מין.

seeyou

New member
מקסים!../images/Emo24.gif

"מין הוא לא רק באיברים. מין הוא ברגשות, בתחושות, בפנטזיות, ברצונות, בקיצור - בעולם הרגש. " תרשמי את זה ביומן שלך... בעוד כ: 5-10 שנים תביני את זה אחרת!! האם את מבקרת גם בפורומים אחרים? מין זה ספורט!! עוד מעט מכניסים אותו לאולימפיאדה!!!זה לא אומר שבאולימפיהדה אין מין....הרבה מאוד...פעם היתי עוסק בספוט כך שמבין בדבר... מבחינה "פילוסופית" אם באמת ה"ייצרן" שלנו היה חושב שאברי מין הם חשובים כפי שאת כתבת היה "מתאים" אותם יותר טוב! למה לעניש אשה? היא צריכה "חימום" על מנת להנות אז למה לגבר ה"פתיל" קצר?ולא מספיק סבלני?

סי - יו

אתה אומר שהאישה נענשה בזה שהיא צריכה חימום בשביל להנות? אולי האישה קיבלה בונוס? אולי האישה קיבלה פרס? מי אמר שחימום זה עונש? חוץ מזה, מבנה האישיות של הגבר ושל האישה הוא שונה - כפי שכבר הבחנת ונוכחת בחייך. אתה אומר כי לגבר פתיל קצר ולא מספיק סבלני. אני יכולה לומר לך כי במקרים מסויימים אתה צודק ובמקרים מסויימים אתה טועה. אתה טועה משום שיש גברים שאינם בעלי פתיל קצר וסבלנים ואפילו נהנים מחימום האישה ובדרך כלל, גברים אלו הם בוגרים יותר. בוגרים יותר מבחינת גיל. וישנם צעירים אשר בוגרים יותר מבחינת האישיות. שתדע לך - אני אישה ואני אף פעם לא חשתי שקיבלתי עונש מבחינה מינית. ולגבי התאמת איברים? למה אתה חושב שהאיברים אינם מותאמים כראויי? תוכל להסביר כיצד לדעתך האיברים יכולים להיות מותאמים כראויי? מצפה לתשובה.

seeyou

New member
באמת מצפה לתשובה.?../images/Emo28.gif

ראשית,אני מברך אותך על כך ש:"אני אישה ואני אף פעם לא חשתי שקיבלתי עונש מבחינה מינית. ולגבי התאמת איברים.." אני חושב שאת במיעוט.... רוב הנשים מתלוננות מחוסר "התאמה"... ברוב הפורומים שאני משתתף(ויש הרבה...לא רק בתפוז) יש ממש "בכי...צעקה לשמיים!! רוב הגירושים מתחילים מזה...

eYaL

New member
משפט למחשבה..

"Enjoy your body...its the greatest instrument you´ll ever have" ....

tanka

New member
מין ואלוהים

טוב מאוד לאהוב מין בתנאי שזה נעשה מהמקום הנכון הכנה והאמיתי ביותר, כשזה קורה כך החוויה היא אלוהית (לא זו לא הגזמה). זו אחת הדרכים שלנו לחוות את היותנו אחד עם אלוהים.

היי טנקה

את אומרת כי טוב מאוד לאהוב מין בתנאי שזה נעשה מהמקום הנכון הכנה והאמיתי ביותר........וכו´ אני רוצה להוסיף לדבריך כי צריך שיהיה לאותו מקום נכון, כנה ואמיתי, צריך שתהיה הסכמה הדדית. הפידופיל - גם הוא עושה מין מהמקום שלו הכנה והאמיתי והנכון לו ומנצל מינית ילדים קטנים. אך חסר מרכיב חשוב בכל אותם דברים שלו - ההסכמה ההדדית. הילדים לא כשירים להסכמה מסוג זה. כל דבר בחיים שאנו עושים עם הזולת, צריך שיהיה הסכמה הדדית ולא רק מין.

seeyou

New member
"הילדים לא כשירים להסכמה "../images/Emo95.gif

סליחה! מאיזה גיל, לפי דעתך,"מומלץ" לשחק עם ה"כלים"? גירוי מיני מתחיל מוקדם יותר מאשר ה"רגשות"....

הסכמה של ילדים למין

כשדיברתי על הסכמה של ילדים במין, התכוונתי שילדים אינם מסוגלים להחליט החלטות נכונות ולהסכים למין עם אדם מבוגר. לא נראה הגיוני כי ילדה בת 7 או 9 או 11 , תקיים יחסי מין מלאים עם אדם בן 25 או 36 או 40. היצרים המיניים המופיעים אצל ילדים הינם טבעיים וכך או אחרת, הילדים יוצרים משחקי מין בצורת רופא וחולה או אמא ואבא. אך אותם ילדים המשחקים במשחקי מין אלו, הינם ילדים בקבוצת גיל דומה אשר הסקרנות המינית שלהם מובילה אותם למשחקים אלו - ומשחקים אלו דווקא מועילים , לדעתי. כפי שהבנתי, אנו דנים בנושא של קיום יחסי מין ולפי עניות דעתי, לקיום יחסי מין צריך פרטנר/פרטנרית/פרטנרים וכו´. אתה מדבר על היצר המיני על הגירוי המיני שמתחיל מוקדם אצל ילדים - אתה בהחלט צודק - הגירוי המיני מתחיל מוקדם אך ילדים לא מקיימים יחסי מין. ילדים מאוננים. כשילדים מאוננים , הם לא מקיימים יחסי מין שהרי הם לא מקיימים יחסים עם אף אחד , הם עם עצמם. קיום יחסי מין זה קיום קשר עם הזולת.

tanka

New member
מין בהסכמה

יקרה שלי אני חולקת עלייך. הפדופיל לא בא ממקום נכון ואמיתי. הוא אולי יכנה את כך אבל למעשה הוא בא ממקום של פחד!!, כי כל מעשה של כפייה ואלימות הוא הולדה של פחד. מובן שחווית ההתחברות דרך מין חייבת להעשות בהסכמה, וצר לי אם לא הובנתי כראוי.

היי טנקה

ברור בהחלט כי הפדופיל לא בא ממקום נכון ואמיתי. אמרתי כי הפדופיל בא ממקום נכון ואמיתי לו. כך הוא רואה את הדברים. עכשיו, לגבי חוסר ההבנה - לא חשתי חוסר הבנה לדברים שלך אלא חשתי צורך להוסיף את הרעיון של ההסכמה ההדדית. וזה דבר חשוב מאוד - בכל תחום בחיים!

מלאווח

New member
מין טנטרי ינפץ לכם את כל מה

שידוע לכם על מין. זוהיא חוויה מקודשת ומרטיטה מעולם אחר, שפותחת חלון לרבדים עמוקים בנו... דרך אגב, יחסי מין ביהדות הם מצווה (ואני מתכוון לסתם מין ולא למין שהוא דווקא לשם הבאת ילדים לעולם). מצווה, הווה אומר, צוותא עם אלוהים. בזמן קיומם השניים (גבר ואישה) מתמזגים לאחד (אלוהים). כל הקטע של מין כחטא הוא פרי יצירה של הדתיות הממוסדת... מין הוא חטא אולם אין באפשרותך להמנע ממנו, אתה חטאת במין, לי יש פתרון בשבילך ולכן תשתעבד לי, וכך הנה...המונים משועבדים לחוקים ולאנשים רודפי שררה ובצע. וכל הפורנוגרפיה היא תוצאה ישירה של אותה הדחקה מינית....המין הפך למשהו מנטלי ...משהו כמו...לדבר על אוכל כל היום ולהישאר רעב...זו בערך הפורנוגרפיה, לדעתי... יאללה, לכו תז...דווגו...

danmordechay

New member
דתיות ממוסדת?

תמיד חיפשתי את מה שאמרת. אתה יודע איפה זה כתוב? למה אתה מתכוון כשאתה אומר דתיות ממוסדת? קבלה? -- דן

מלאווח

New member
דתיות ממוסדת זה

מוסדות הדת. הדת הרוחנית זו שמצא אותה משה, זו שמצא אותה מוחמד, עוותה ורוסקה ומה שנשאר זו דתיות המונית וממוסדת. בארץ זה רבנות, רבנים, גדולי תורה, פוסקים תנועות פוליטיות (ש"ס, אגודה וכיוצ"ב). הדת האמיתית, הדת הרוחנית זו שמצא אותה משה, זו שמצא אותה מוחמד, עוותה ורוסקה ומה שנשאר זו דתיות המונית וממוסדת. האם זה לא נושא הפורום ?! להניח לדתיות ולחזור לאלוהים...

Sam Anand Nityo

New member
זו בדיוק אחת המטרות של הפורום

למרות שאני תמיד פתוח לכל דעה בפורום הזה, ואין לי מטרה להפוך את כולם למאמיני-אלוהים-אנטי-דתיים. הקבלה היא אוסף של אמיתות רוחניות ואיזוטריות, זו מיסטיקה וגם הפרקטיקה שלה. אבל היא לא ממוסדת כמו הדת בארץ. הלוואי וילמדו קצת קבלה בבתי ספר, אבל בשיטה שאינה מערערת את הבטחון של התלמידים במציאות שלהם. זה רק רעיון קטן שלי, אבל אני לא הולך להגן עליו בינתיים. (ואו, אני רואה שהעץ הזה היה רעיון טוב...)

מין טנטרי

פעם ראיתי איזו תכנית כל נושא מין טנטרי ונאמר בה כי ההתאפקות/ האי שפיכה גורמת לזיהומים. מבחינה הגיונית זה מתקבל על הדעת. כשעוסקים במין, במיוחד גברים, בסיום הם שופכים. וכשעוצרים את השפיכה, המקום מזדהם מחיידקים. אני בתור אישה, לא מבינה למה צריך להתאפק? הרי לפי הטבע, בסוף פולטים אז למה לא לפלוט? הרי יצירת הזרע הינה תמידית. בקיצור, לא מבינה מה הרעיון.

sldkfnhs9d8fysd

New member
הסברת הרעיון לחסרת הנסיון ../images/Emo13.gif

זה לא העניין של להתאפק או לא לגמור בשביל "לחסוך" בזרע. כנראה לא היה לך אף פעם בן זוג שעסק בטנטרה, טנטרה מדברת על כך שאפשר להפריד בין הרפלקס האורגזמי לבין רפלקס השפיכה/פליטה, מה שטנטרה נותנת לך זה אורגזמה ללא שפיכה (הכול עניין של שליטה). עכשיו תבואי ותשאלי: "אז למה לא לגמור?" פשוט מאוד מי ש"גומר" טנטרית דהיינו לא פולט זרע יכול לקיים יחסי מין לזמן ארוך יותר, מספר פעמים רב יותר וזמן ההפוגה שבין משגל למשגל קצר בהרבה. מה שתורם לך בתור אישה ביותר אורגזמות. ולנו הגברים בסופו של דבר שכן נפלוט אז רמת האורגזמה איכות האורגזמה תהייה עצומה יותר. כל זה על קצה המזלג... ודרך אגב כל הקטע הזה על זיהומים ממש לא נשמע לי נכון והגיוני.. יאללה ביי!

Sam Anand Nityo

New member
גם אני עסקתי תקופה בטנטרה

ואם הייתי מצליח להבין את השם שכתב את ההודעה למעלה, הייתי מציין אותו... בדיוק כמו שהוא כתב, יש הפרדה בין הרפלקסים של אורגזמה ושפיכה. נאמר שנזירים טנטריים (שימו לב - נזירים!!) גומרים עם שפיכה ארבע פעמים בשנה: פעם באביב, פעם בקיץ, פעם בסתיו ופעם בחורף. אבל לחוות אורגזמה הם יכולים אלפי פעמים בשנה. הסקס הטנטרי הוא כמעט ולא סקס, פרט לעובדה שבחלק מהפעילות יש מגע מיני מפורש. האיבר הזכרי נמצא בתוך האיבר הנקבי, כששני בני הזוג נמצאים בתנוחת "הלוטוס" - מעין ישיבה מזרחית בזוג, אחד בתוך השני. שאר הפעילות היא נשימתית משותפת, מבט בעיניים, מדיטציה משותפת. תקראו את "להזדיין בסבלנות" מדי פעם. זה ספרון שכתב רפיק, אחד ממדריכיי באותה תקופה. הוא מתאר את הטנטרה, בגרסה המעובדת מעט לגישה המערבית. זה מעניין מאוד. ומאוד ממצה.

למעלה