אלוהים במחיר מציאה

אלוהים במחיר מציאה

ראיתם את הכתבה ההזויה במוסף ידיעות, על דניס הופ, שהכריז על עצמו כבעלים של הירח ושל עוד כמה כוכבי לכת, והתעשר ממכירת נדל"ן של חלקות ירח, מאדים ועוד במחיר מוזל (אם תרצו חלקה עם נוף לכדור הארץ - זה כבר לא לכל כיס). הוא מצא פרצה באמנת האו"ם שאסרה על מדינות להכריז בעלות על הירח, אבל לא התייחסה לאנשים פרטיים. אז חשבתי לעצמי, אולי גם אני אעשה עסקים טובים, כנציגה של חברת קוסמוס בע"מ. החלטתי להתמחות בחורים שחורים, אז מי שרוצה חור שחור חמוד בקצה הגלקסיה, מוזמן לפנות אלי. אה, ואני מוכר גם את אלוהים. קצת יקר, אבל שווה! ויש לי בסטוק גם אלוהים מוסלמי, יד שניה, אבל ממש במחיר מציאה. כל הקודם זוכה!

naty 1

New member
את אלוהים כבר קנו

בדמים רבים משחר ימי ההיסטוריה.. עד היום נלחמים למי הוא שייך. למה שלא תירשם כבעלים של כל החלל מחוץ למערכת השמש? נרלי אפחד עוד לא נרשם כבעלים על שום גורם שמיימי מחוץ למערכת שלנו. <גומל חסדים טובים וקונה הכל>

אלוהים האמיתי הוא אצלי!

הקונה המאושר יקבל עם הקניה גם את מסמכי הטאבו הרלוונטיים. ואני מקבל את עצמך, ומכריז בזאת על החלל כרכושי הבלעדי, וכן על כל היקומים המקבילים, על גן עדן וגיהינום ועל כל המימדים שטרם נתגלו. ויש לי גיהינום אחלה במחיר מציעה. מישהו מעוניין?

uri80

New member
חתיכת רמאי.

אלוהים מוסלמי זה כבר יד שלישית.

Le Fay

New member
אני מזמינה נתח גדול

מהמותן של ערפילית הנמלה
מדיום רייר, אם לא קשה לך.

פחחחחחחחחח אתה מיושן

מוכרי אלוהים קיימים מזה אלפי שנים, ביהדות (ראה באבות מקובלים למיניהם ורעבעס חסידיים) אך עוד יותר ממנה בנצרות ובדתות וכתות אחרות. הכנסיה הקתולית למשל ממש התפרנסה במשך מאות שנים ממכירת כרטיסים לגן עדן ומחית עברות...

אנדרומדה

הגלקסיה היחידה שניתן לראות מכדה"א בעיין לא מזויינת (חוץ מהגלקסיה שלנו). בעצם....זה לא הדדי, משם לא יוכל להיות נוף לכדה"א. אז לא קשור

אבזץ

New member
תצחקו אבל בינתיים כדאי לקנות שם חלק

התשואה גבוהה יותר מדירה ברמת גן.

למעלה