אלוהים אדירים!!

אלוהים אדירים!!../images/Emo91.gif

מודה ומתוודה, לא גרה בלפיד, לא בכפר אורנים ולא במודיעין, אבל מכיוון שיש לי נגיעה אישית למקום, הצצתי אל הפורום הזה. אנשים ! מה עובר עליכם!? אין כאן אף הודעה חיובית, הכל תלונות ומענות, הטחת האשמות, השמצות והטחת רפש ! קצת חביבות מצידכם לא תזיק, קצת פרגון... אני בטוחה שמייד תכתבו לי שאני לא יודעת כלום על פעילותכם הענפה,על חייכם ועל מעשיכם בישוב, אבל בתור מדגם מייצג, הפורום הזה לא עושה לכם כבוד. חבל.

papageno1

New member
האמת, יש הרבה על מה להתלונן!

ולאנשים פה לא היה עד עכשיו איפה לעשות את זה, אז מוציאים קצת קיטור! חוץ מזה, מי מחפש כבוד? אין פה שום פעילות עניפה, יש בקושי בסיסית. בשבע בערב הדבר היחידי שתראי פה ברחוב זה את השומר בבודקה ליד בית הספר שמוודא שאף אחד, חס וחלילה, לא יפר את הדממה וישחק כדור סל במגרש החשוך. (אין שם אור להדליק, גם אם היו רוצים). אגב מאיזה תקציב בדיוק ממומן הטמטום הזה?

דווקא יש המון אנשים שבאו

לגור במקום המדהים הזה בגלל השקט והשלווה. אני מכיר כמה. מי רוצה רעש בשבע בערב? השקט הזה שווה הרבה כסף היום. בדרך כלל קוראים לזה איכות חיים. רוצה רעש - לך לחולון או לתל-אביב. הטמטום של המגרש הוא כמובן באחריות ועד לפיד המוכשר. ושלא יהיו לך אשליות, גם אם התקציב לא הולך מתקציב הישוב אלא מהמועצה, זה בטוח על חשבון הארנונה שלנו. ולכריכונית נספר שבלפיד יש חברה אנושית נהדרת. אבל זה לא מעניין לפורום. בפורום מעניין יותר להתעסק בבעיות. הכי כיף לקטר כאן, לא?

למעלה