אלוהיםםםםםםםםםם........

CarolineKinney

New member
אלוהיםםםםםםםםםם........

כמה יבש פה........... מדבר סהרה פריאר ליד הפורום הזה מיובש........ אנשים???????. תעשו טובה, תכתבו משהו לעניין !

CarolineKinney

New member
כי כל מה .........

שהולך פה זה: "צ´רלי הכוסון, פייסי הכוסון" ולא שזה לא נכון שהם מהממים, הם כן אבל........ כמה אפשר לתחון את זה?! אין למישהו פה איזה סקופ?, לא יודעת משהו מעניין ששוה לדעת?

LillipooT

New member
תראי.. ../images/Emo60.gif

גם אם משהו לא מוצא חן בעינייך.. יש דרך לומר את זה.. בטח לא בצורה שתעליב את מנהלת הפורום הנכבדה ותפגע בכבודו של הפורום :) אם את רוצה לדבר על דברים מסויימים, תדברי.. תפתחי דיונים, תשאלי על "סקופים" או וואט אבר.. אבל סתם להתנפל לא יעזור.. מבינה?

CarolineKinney

New member
לא התנפלתי על אף אחד !

אמרתי את זה בצורה יפה ובמקום לשתף פעולה אנשים מחליטים לומר "אז אל תכנסי" סבבה!

../images/Emo15.gif חשבתי שסיכמנו משהו ...

למה כל העצבים ? אנחנו פשוט לא מגיבים !!! ביי ... נ.ב אני כמעט חודש בלי סיגריות ...

Dawson girl

New member
קרין!

היי קרין מה ניש???? התגעגעתי אלייך.... מה חדש? מה???. טל שכנעה אותך להיגמל???? יו אני בשוק... בכל מקרה כל הכבוד! אני גאה בך מאוד. עדיף שלא תסעי לצרפת וספרד, כי זה יהרוס לך את ההישג הזה. מעשנים שם בטירוף!!!! כל הכבוד! אגב מה חדש בצ´ט? אתן עדיין שם כל יום? בייי נעמי

../images/Emo15.gif נעמי כנסי לצ´אט...../images/Emo98.gif

אני וטל עדיין כמעט כל יום בצ´אט... משועממות... נו, טוב אני מתארת לעצמי שב- 1 לספטמבר הכל יגמר... אני כבר בוכה ומודאגת... ביי ..

לקרין...........

קרין בת כמה את שאת כבר "חודש" בלי סיגריות...?.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
סטייסי

../images/Emo15.gif קשה מאוד... ../images/Emo7.gif

תאמין לי ... הייתי מעשנת חצי קופסא עד קופסא ליום ... ביי ... נ.ב אתה מוכר לי מפורום כלשהו ואני לא זוכרת מאיפה...

BlueyedQT

New member
מסכימה איתך קרוליין..

הרוב בפורום זה תמונות דיבורים על הפרק שהיה ועל צ´ארלי,פייסי וג´ואי. ניסיתי להעלות את הנקודה הזאת פעם. אבל לאף אחד לא ממש הזיז-חוץ מללי- וזהו.

למעלה