אלוהיםםםםםםםםםםםם

AVS1987

New member
אלוהיםםםםםםםםםםםם

איזה הופעה אדירההההה איזה הופעה מצויינת של דפנה איזה כוסית תמר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מלכה דנג'ה איזה סקסית ענבל איזה אלוהית דפנה !!!!!!!!! כמה כישרון במשפחה אחת !?!?!?!?!?!?!?!?!? הזובלסקים נראו כאילו הם חזרו מחתונה אבל יפה להם שהם השקיעו בלבוש להופעה הייתי באמצע ולבד =\ אף אחד לא רצה לבוא איתי
אם מישהו תוהה מי אני אני זה עם המעיל עור והשיער השחור המתולתל הטיפה ארוך קיצר הופעה אדירה אני כל כך נוסע לבארבי בכפר סבא חודש הבא !!!!!!!

limors2

Well-known member
היה שווה במידה שלא ניתנת לתיאור

אבל אנסה! הגעתי מוקדם+ 2 חברות שלא הכירו תעוגיות. מה זה מוקדם? 9
הסתובבנו קצת ברחוב והלכנו לשבת על ספסל בכניסה לבארבי. שם אימצנו לנו מישהו שבא מוקדם ולבד כדי לשעשע אותנו עד 23:00 שאז תתחיל ההופעה. קנינו כרטיסים ונכנסנו לתפוס מקום טוב. ותפסנו! שולחן בשורה ראשונה מתחת למיקרופון של דפנה
התייבשנו לנו לשעה/שעה ורבע והעוגיות נזכרו להגיע אחרי שהאולם כבר היה מלא! אהה. בזמן הייבוש, התפאורה נפלה. הפינה שלה. השחור שכתוב "דפנה והעוגיות"(תמונות מחר). ההיא מהבארבי שניסתה לסדר אותה לא ככ הצליחה, אז גיא (שאימצנו) ופייגי(חברה שלי) עלו לסדר אותה. והיה מצחיק כי הם היו עקומים
ולמה זה חשוב? כי בלעדיהם התפאורה הייתה נופלת על אור המסכן באמצע
הם הצילו את כל ההופעה!!!! אז כבוד
טוב. אז ההופעה. את הרשימת שירים אני אעלה מחר אלא אם מישהו יעלה לפני זה. הם לא שרו 2 שירים, הבית השני בסימפטי היה בצרפתית(
!!!!! ושבוע שעבר בצוללת מישהו אמר לדפנה שהוא מצפה(?) שבפעם הבאה היא תשיר בית בצרפתית- היא צייתנית!) הסקסופון של תמר נתקע באמצע ונזקק לתמיכה טכנית, והיה ממש שווה! אהה. ההופעה הייתה אמורה להיות בישיבה. אחרי 2/3 שירים דפנה ביקשה מכולם לקום
ועמדתי ככ קרוב אליה (חצי מטר או פחות) שיכולתי לספור לה תשיערות באף, במידה והן היו בולטות
ויצאו לי תמונות אדירות
כשההופעה נגמרה ורוב האנשים הלכו, העוגיות יצאו לקחת תכלים שלהם. דנג'ה הביאה לי דיסק של מישהו צרפתי שהיא אמרה שהוא ממש שווה ואוכל לשמוע אותו רק מחר ולהחליט אם הוא כן או לא. אחת מהחברות שלי החליטה שהיא רוצה לקנות תדיסק, וטל הלך להביא לה. ואז הוא חתם לה על אחת מהרגליים של ענבל בחוברת וצייר לה קעקוע על השנייה. אם אזכור (ואם נשארה לי בטרייה במצלמה- היא איימה עלי במוות כל ההופעה
) אצלם את זה! אז אחרי שהוא חתם על הדיסק הבאתי לו את הפלייליסט שתלשתי מהבמה שיכתוב לי משהו. והוא כתב! וצייר ציור! שתראו מחר! ואז ביקשתי מדנג'ה שתכתוב לי משהו והיו לה דברים בידיים אז היא אמרה תכף. וכמעט הלכתי בלי שהיא תכתוב כי היא נעלמה והטרמפ כבר הגיע. ופתאום ראיתי שהיא יצאה! אז תקפתי! ואמרתי לה לכתוב! והיא שאלה מה! אז אמרתי לוידת משהו יצירתי! אז היא כתבה "משהו יצירתי(NOT)"
תודה באמת
וההוא שאימצנו לנו רצה שאצלם אותו עם כל הלהקה (כל אחד בנפרד) אז הוא קיפץ בהתלהבות מאחד לאחד עם הידיים בפוזות ארנביות ואני קיפצתי אחריו בדרך הרבה יותר שפויה ותפקדתי בתור הצלמת שלו. ויצא נחמד! אז גם את זה אעלה! מחר! ואגב- למי שרואה פריזון ברייק, הוא ממש דומה לדייויד! האסיר הצעיר שגנב קלף! ואז אמרנו תודה שלום לילה טוב ויצאנו ולקחתי לי את המודעה של ההופעה מהקיר. ואתלה אותה על החדר בבית! איזה אנשים נחמדים ולא סנובים הם העוגיות
ודפנה כמובן
טוב נראלי שזהו. אם אזכור משהו אחר אכתוב מחר עם כל התמונות! ויש הרבה. מאד. הן יצאו לי שווה! ויש לי תמונה ממש טובה של השיער המתנופף של טל
עכשיו איך אצליח לישון?

limors2

Well-known member
אני בעבודה!

כבר לא ואת בכלל לא שם! זה מלא. תאלצי לחכות!!!

limors2

Well-known member
אז תמונות!

כמה יצאו מוזר. בכמה אנשים יצאו מוזר. אבל אעלה את כולן! מוהאהא! פלייליסט. שמתוכו לא שרו 2 שירים! נוסטלגיה(מה זה בכלל?) ויותר גדולה

limors2

Well-known member
תפאורה סקסית לפני הנפילה

למרות שהפינה כבר נושרת

limors2

Well-known member
פה גיא ופייגי מסדרים אותה

ואחרי זה היא הייתה קצת עקומה
אבל היא לא נפלה וזה כל מה שחשוב!

limors2

Well-known member
דנג'ה

העיניים של כולם יצאו לי כתומות כמעט בהכל ואני לא יודעת איך לסדר את זה

limors2

Well-known member
דפנה מטושטשת אבל זה שווה

ואור! הפעם הצלחתי לראות ולצלם אותו

limors2

Well-known member
הנה אחת! תמר!

הסקסופון שלה מת באמצע ונזקק לתמיכה טכנית והחלפה!

למעלה