אלוהיך- אלוהי

אלוהיך- אלוהי

צומך- רעבוני, תפילתך- מילמולי, טבילתך - טביעתי, תשוקתך- אהבתי. התנתקותך- התחברותי. ולא היה לי כח אלא להמשיך וללכת במעגל חיי כמו מחוג שחושב בתמימותו שאם יקפוץ ממלאכתו יפגע במהלכו התקין של הזמן. כמו איזה מוטציה מורכבת מידי שלא מתאימה להיות כוונות במכונת מלחמה. שמפחדת מידי, שחוששת לשינוי המארג החברתי שמתפללת יום יום ושעה שעה שהדברים לא יתפתחו לתוכנית ריאליטי מגויסת. שנעבור את זה בשלום שלא ישא אח אל אח חרב שלא יפתחו במלחמה. שנוכל מתישהו לשבת חבוקים סביב המדורה. למרות שאין מדורה משותפת, בתקווה שישאר גם שבט שיהיה בשביל מה לשבת. צום קל לאחינו , התפנות קלה , פינוי קל, פיקוד קל, ליבנו איתכם.

ferdinand

New member
מותר "תשמיש" ב-יום נפילת החומות?

חומה של שתיקות, ותהום של מילים פעורה ביננו. יושבת כאן לצידי בירכייך חבוקים אל חיכך. האש מרצדת על דמותך המושכת. את שקועה בכאבייך, בחרדותייך. וגם אני. ואני גם חלק מגורמי כאבייך. מבקש בליבי את קירבתך, אבל לא מעיז לבטא את משאלתי. משתוקק שאת תושיטי יד. שתראי לי שאת גם רוצה. שתבקשי את זרועותיי, תלקקי את אזני שלתחשי לי מילים של אהבה ושל זימה. תפתחי לי את רגלייך, ותדרשי אותי בתוכך. שנתגולל על הדשא לאור המדורה. אבל שנינו סגורים בעצמנו. האש דועכת - שני רמצים נפרדים. ותשוקה בוערת שמכלה את עצמה.

למעלה