אלוהיי

• פותח הנושא KEiN
  • פורסם בתאריך

KEiN

New member
אלוהיי ../images/Emo98.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

היה לי מילד!! זה היה ממש מוזר! אני הייתי בחלום ופתאום אני אומר לעצמי (סתם ככה בקלילות, בלי בדיקת מציאות ובלי כלום), "וואי זה נראה כמו חלום" לשניה נהייתי צלול ואז חזרתי לחלום. ואז אני אומר לעצמי "רגע?! הרגע אמרתי שזה חלום, אז זה חלום". ואז כל הדברים המוזרים האלה שהיו לי בחלום ,וכל הזמן ניראו הגיוניים, הפכו למוזרים כאלה, ואז קרה הדבר הכי מעצבן: כשה הוצאתי אוויר הוצאתי אותו גם בחלום אבל כשה לקחתי אוויר הרגשתי את הגוף האמיתי שלי לוקח אוויר, ובגלל שלא רציתי להתעורר החזקתי אוויר וכמעט נחנקתי!
ובסוף התעוררתי בגלל הנשימות- בעסה! בכל מיקרה רק החוויה הזאת הייתה מדהימה- וכמעט שחכתי אותה, מישומה אני נזכר בחלומות שלי כשה אני הולך לשירותים...

אתה ....אתה...שכעסת על כל העולם

שהצליח לחלום חלום צלול...ורק אתה לא!!!
אני שמחה בשבילך....
ואם זה מעניין מישהו אז אני עדיין לא הצלחתי...אני גם לא ממש מנסה..(עצלנות) אבל אני יכנס לזה מתישהו ויצליח... ואם היה לי חלום צלול אי פעם..אז אני לא זוכרת! באסה!!!
מישהו מוכן לענות לי על השאלה: למה לא זוכרים חלומות צלולים כמו מציאות?? הרי זה ממש מציאותי ואנחנו מודעים לזה שאנחנו חולמים..אז למה שלא ניזכור תמיד שחלמנו חלום צלול וניזכור את כל הפרטים??
זה ממש מעצבן!!
יכול להיות שחלמתי כבר חלום צלול..אבל אני לא זוכרת!! בהצלחה לכולם ...(גם לי)!

LucidGuess

New member
כן זוכרים חלומות צלולים מצויין!

את טועה, בדרך כלל את דווקא כן זוכרת חלומות צלולים מצויין! ( לא תמיד, אבל בסבירות גבוהה מאד ) בעיקר אם החלום הצלול ברמת צלילות גבוהה ואם הוא מתרחש בשעות הבוקר המוקדמות, במקרה כזה יש סיכוי גבוה מאד שתיזכרי אותו מעולה כשתתעוררי כי את פשוט נשארת צלולה לגמרי עד השניה שהוא מסתיים ואת מתעוררת ומוצאת את עצמך שוכבת במיטה וחושבת לעצמך איזו חוויה ניפלאה עברת הרגע! את נשארת מודעת לגמרי בכל תהליך ההתעוררות! ובמקרה כזה את דווקא כן זוכרת אותו מצויין ממש כמו כל דבר אחר שקרה לך במציאות! ( ואני מדבר מנסיון אישי, זה בדיוק ככה! ).
Lucid

KEiN

New member
אני כמעט התעלמתי מיזה

זה מוזר... עוד שניה והייתי שוכח שהיה לי את החוויה הזאת... אתה מצפה מחלום צלול שיהיה הרבה יותר סוחף... ופתאום אתה פשוט אומר לעצמך- "וואי זה חלום" בלי שום מאמץ בטבעיות כזאת. כשזה קרה אני ממש זילזלתי בעצמי, אמרתי לעצמי דברים כמו "אני בטח חצי ער ורק חושב על חלומות צלולים", "לא יכול להיות שככה נראה חלום צלול", "אני בטח סתם חולם בהקיץ" ו"אין לי כח לחלום צלול" למרות שזה הדבר שאני הכי רוצה בעולם! בכל מיקרה עשיתי עבודה ממש קשה לעצמי עד שבסוף התעוררתי.

Variety

New member
היה לי גם משהו מוזר מאוד היום.

היי, קמתי לא מזמן, כי היייתי ער כל הלילה. בחלום הגיע מישהו, שהוא קצת חייזרי, אבל באה איתו ציפור, ולפי מה שהוא הסביר, היא עוזרת לו להיות צלול. במקום שהוא ישקיע מאמץ בלהיות צלול בחלום, ואז החלום יהיה לא יציב, הציפור עוזרת לו. ואז אחד מהאנשים שם רצה לתפוס את הציפור. טוב, אח"כ הלכתי ליער, והסבירו לי שם שמישהו המציא חומר שהופך אותנו לצלולים, אבל צריכים להזריק אותו לעין. אז... לקחתי את המזרק, והזרקתי לעין (כן כן, נוראי, אבל לא כאב לי, באמת!) וראיתי פתאום את החלום ממבט אחר, ראיתי איך העין שלי מורכבת, ואיך שהחומר זז בעין, והופך לטיפה, שסופגת אחריה איזה חומר. הטיפה מחליקה אל מאחורי העין, ונספגת במוח. ואז - נהייתי צלול!!! הבנתי שאני חולם. האיכות של החלום עלתה - ראיתי יותר פרטים, או יותר נכון שמתי לב אליהם. דיברתי עם איזה דמות שם, וקצת ירדה לי הצלילות, אז שוב, לקחתי כדור של החומר הזה (עכשיו הוא פתאום בא בכדורים רפואיים כאלה), וידעתי שאני חולם שוב, הצלילות חזרה. איזה חלום מוזר!!!

KEiN

New member
../images/Emo6.gif

קרעת אותי! זריקה לעיין- זה חולה! חחחחחח
ואיך שזה חודר למח חחחחח! יפה יפה!

ZoSo

New member
גם לי קרה משהו דומה!

זה היה עוד בשלב ההרדמות.. ממש ממש לפני שנרדמתי, כשכל מני מחשבות מוזרות תולא רצוניות עוברות בראש, כל הסיפורים האלה שתמיד מספרים לעצמך לפני שאתה נרדם. אז חשבתי לי משהו בהשפעת שר הטבעות. דיברתי עם מישהו שהחזיק טבעת, והוא קרא לעצמו התת מודע שלי. ואיכשהו (בזמן שאני לא צלול) הבנתי שאם אני אשים את הטבעת הזו התת מודע והמודעות יתחברו ביחד ויצא משהו רוחני ומגניב. והאיש מתקרב (אני עדיין לא צלול), ואז בדיוק בשנייה שהטבעת מהודקת סביב האצבע שלי, והאיש ואני הפכנו לאחד. בבום אחד הייתי פתאום מודע לתהליך ההרדמות. הצמרמורות והרעש המעצבן באזניים. והשיתוק! לא יכלתי להזיז את היד! וגם היה נשמע כאילו המאוורר שלי פתאום האיץ בהילוך קדימה! היה לו רעש חזק יותר ומהיר יותר! ממש ספוקי! ובשב הזה אני נבהלתי מדי ובמאמצים גדולים יצאתי מזה....

ZoSo

New member
גם לי קרה משהו דומה!

זה היה עוד בשלב ההרדמות.. ממש ממש לפני שנרדמתי, כשכל מני מחשבות מוזרות תולא רצוניות עוברות בראש, כל הסיפורים האלה שתמיד מספרים לעצמך לפני שאתה נרדם. אז חשבתי לי משהו בהשפעת שר הטבעות. דיברתי עם מישהו שהחזיק טבעת, והוא קרא לעצמו התת מודע שלי. ואיכשהו (בזמן שאני לא צלול) הבנתי שאם אני אשים את הטבעת הזו התת מודע והמודעות יתחברו ביחד ויצא משהו רוחני ומגניב. והאיש מתקרב (אני עדיין לא צלול), ואז בדיוק בשנייה שהטבעת מהודקת סביב האצבע שלי, והאיש ואני הפכנו לאחד. בבום אחד הייתי פתאום מודע לתהליך ההרדמות. הצמרמורות והרעש המעצבן באזניים. והשיתוק! לא יכלתי להזיז את היד! וגם היה נשמע כאילו המאוורר שלי פתאום האיץ בהילוך קדימה! היה לו רעש חזק יותר ומהיר יותר! ממש ספוקי! ובשב הזה אני נבהלתי מדי ובמאמצים גדולים יצאתי מזה....

שירה13

New member
KEIN...לגבי מה שכתבת...

לי לא מזמן היה החיצלול הראשון שלי, ואני אפילו לא התאמצתי בשביל זה, לא עשיתי בדיקות מציאות יותר מפעמיים-שלושה (וגם הן היו לפני איזה שבוע וחצי).. אז כשקמתי מהשינה הייתה מין התרגשות כזאת כי חיצללתי אבל חשבתי לעצמי "מה, זה חלום צלול?"..זה לא היה כזה מרגש..אומנם היה נחמד אבל לא כזה הי-הי..וגם אחר כך בכלל לא הייתי בטוחה שזה באמת היה חלום צלול כי זה היה בבוקר אחרי שהעירו אותי וחזרתי לישון ואז חיצללתי, וכל הזמן חשבתי לעצמי "אולי לא באמת חיצללתי וזה היה סתם דמיון או משהו..", אבל לאחר חשיבה די מרובה הגעתי למסקנה ש"כן, חיצללתי..ייפי!!!". אז..אתה לא היחידי בעולם עם ההרגשות האלה! ובכל מקרה... מזל טוב לך!! אני מקווה שנהנית לחלום צלול!!..(והלוואי שיהיו עוד המון פעמים!)

The Sandman

New member
וואו דבר ראשון מזל טוב לכולכם!!

מזל טוב KEIN אבל אני לא הבנתי למה זה מילד? וואו גיא איזה סיפור זה נראה לי ממש נחמד והקטע של הזריקה בעין הזקיר לי את מאטריקס ואת רומיאו חייב למות מישום מה (חחח אני מוזר..). אבל הרעיון גדול!!! בהצלחה בהמשך לכולם!!!

KEiN

New member
מילד זה:

מילד זה שאתה מבחין באמצע חלום שאתה חולם ואז נהיה צלול... למרות שבעיקרון מה שהיה לי זה לא כלכך מילד, כי לא השתמשתי בבדיקות מציאות

מוקוש

New member
../images/Emo12.gif זה העלים את התוכן!!!

מיילד זה שאתה אומר לעצמך "היום בלילה יהיה לי חלום צלול" או משהו בסיגנון, אם לא עשית את זה- זה לא מיילד. בכולופן,
על החצלול!

KEiN

New member
אז לי היה חלום טבעי...

למרות שקשה לקרוא לזה טבעי כי אני עושה מלא מאמצים... רק לא עשיתי מאמצים מיוחדים בשבוע האחרון, בשבוע שזה קרה לי...

EshedI

New member
לא בדיוק

מילד זה אומר "חלום צלול מזיכרון" שאת זוכרת חלום שחלמת וחושבת עליו עד שאת נרדמת בתקווה שתהיה שוב באותו חלום ותיזכרי שאת חולמת הרעיון מאחורי המפשט הזה הוא להגיד למוח שיזכור את החלומות שאת חולמת באותו לילה בצורה הטובה ביותר

Variety

New member
תקווה

הרעיון של התקווה הוא לא בדיוק נכון. השיטה, עם הזמן, נעשית יותר ויותר יעילה. בהתחלה היא לא תפעל, אך, אם מנסים אותה ברציפות וברצינות - היא בהדרגה תשתפר, ואפשר להגיע לרמה שחולמים חלום צלול כל לילה, אפילו יותר מאחר. כך שהמילה תקווה - לא הכי מתאימה לדעתי.

למעלה