אלוהה

anabulbul

New member
אלוהה

אני חדשה יחסית בפורום הזה (אני חדשה חוץ מ-2 הודעות שירדתי על כריס שקוראים לה יובל 18 משום מה..) הממ אני מקן יבנה (אחיות) שכבת אחווה (אימפריה) והממ זהו? כן נראה שזהו בעיקרון אז נעים להכיר אתכם!=) המממ ביי ביי (תגובות יתקבלו בברכה)

יובל 8 1

New member
אנבבבבבבבבבבבל

אמא שלך זה... ויובל 18 זה הכינוי של ידיד שלי ואני משתמשת בו כי המחשב שלי דפוק ולא מצליח להירשם לתפוז! הבנת??? ואם לא אז תסתכלי למטה

anabulbul

New member
כן אני יודעת ראיתי את ההודעה

אבל בכל מקרה זה מצחיק אותי נורא ואת יודעת שאת יכולה להחליף שפ משתמש בלי להירשם מחדש...

יובל 8 1

New member
אה סליחה שחזרתי על עצמי

לא ראיתי שהגבת בעמוד הקודם. אז מה אנבל הכל טוב? תגידי את רוצה אולי לאמץ את פשוש?

anabulbul

New member
מה למה?!

ואני לא רוצה לאמץ אותו חח הוא גדול מדיי בשבילנו

יובל 8 1

New member
כי...

עוד חודשיים אני כבר לא איהיה בבית ואין מי שייטפל בו... סתם שמנו כל מיני מודעות באינטרנט וכאלה אבל אני מפחדת שייקחו אותו אנשים רעים

anabulbul

New member
אוי וואי

למה אמא שלך לא יכולה לטפל בו? איזה מסכן.. קחי אותו לחווה שלכם=))

יובל 8 1

New member
כי אמא הזאת כל הזמן בעבודה

וחוץ מזה היא לא אוהבת אותו כל כך
אז עכשיו אנחנו מחפשים לו בית... ולחווה אי אפשר לקחת אותו זה יותר מידי התעסקות וגם לא כולם אוהבים כלבים...

TheBlackFairy

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo60.gif

ויש לך אחלה קומונרית
.

anabulbul

New member
סתם בצחוקיאדה

הוא יודע שאני אוהבת אותו כן דנה גם אחלה

steelwater

New member
ברוכה ה!באה

ושאלה: מה זאת אומרת יבנה - אחיות!?!? אה ואגב, יבנה זה חור....

יובל 8 1

New member
תשובה

פעם קן יבנה היה רובו בנות אז נכון יש ת'שיר " יבנה החיות"? אז שינינו את זה "ליבנה אחיות" כיום קן יבנה מונה כשישים חניכים כשחצי מהקן הוא בנים (והחצי השני בנות) ובגלל זה השיר חזר להיות "יבנה החיות" אה ואגב, אני חושבת שהקטע הזה של החור די מיצא את עצמו...

למעלה