אלוהה!

jakethewiz

New member
אלוהה!

כבוד לאנשים שהיו הראשונים לחלוק את צל קורתו הוירטואלית!!! מקוה שקיבלתם תמורה יפה. נהניתם? ספרו לחבריכם! לא נהניתם? ספרו לנו, אנחנו נבדוק את הענין, נוציא מכתב רשמי, ו...נגנוז אותו מיד! כבוד ואהבה לחן ומיכל שפתחו את הפורום ולאופיר שניהל את הצ'אט. יאללה, אפשר להתחיל לדון בתכנית של השבוע הבא: איזה להקות ישראליות (חוץ מאלה ששידרתי) הייתם רוצים לשמוע?

RebelX

New member
לא יצא לי לשמוע עד סוף התכנית..

אבל ביקשתי כבר אתמול אורפנד.... משהו מאל נורא עלילה... אם שמת ופספסתי , אז סליחה מראש.

Melodia

New member
אהלן לכולם!

אני ענת ונעים לי מאוד להכיר כאן את כולם:) היה לי הכבוד להיות חלק מהצ'ט מה שהפך את ההאזנה לכיפית הרבה יותר... הזמן פשוט טס:) אז...ניפגש שבוע הבא?

Nudiz

New member
הלו!..

לי ולאיליג לא מגיע תודה על זה שהיינו שם גם?

PurpleGoat

New member
אלוהה מיסייה ג'ק! ../images/Emo98.gif

רציתי לציין שבהחלט הייתה אחלה תכנית אתמול- יותר להקות ישראליות- יותר טוב! והיה מאוט מאוט נחמד לנו בצ'ט, אנשים טובים היו, סולנים כאלה ואחרים, מבקרים מפורומים אחרים, אנשים שהיו אתמול (שלשום?) וחלקו חוויות מהקומזיץ', ואפילו אופיר אחר שהעביר חלק מהקשקושים שלנו לאולפן... (אני עדיין חושבת שצריך לשלוח את הג'ונסונים לארוויזיון בשנה הבאה עם מחרוזת שירי ט"ו בשבט וסלי ביכורים =) תודות רבות לג'קי שהנעים לנו שעתיים מליל המוצ"ש בסלסולים בקולו הערב, כמו בכל שבוע
לאופיר על הצ'ט ועל הדבש ועל העוקץ לנויה וגילי, סתם כי הם נויה וגילי ומגיע להם
ולחן על הכל
and one more thing- וואט דה פאק איז זונדה? אם מישהו יצליח לתפוס איזו הקלטה שלהם.. אני לא יודעת מה אתכם, אבל אותי סיקרנו אתמול! you shot my arm! OMG i'm bleeding! AHHH! מיכל

יש לי שאלה

איפה מודיעים לג'קי על הופעות שמתקיימות על מנת שיפרסמן בתוכנית, בעצם?

PurpleGoat

New member
הממ..

אפשר בפורום עצמו אפשר לשלוח פקס לתכנית (036022888, נכון?) ואפשר בזמן הצ'ט, להעביר דרך מי שנמצא באולפן

AnUnkind

New member
הממממפ

היי ג'קסון היה סבבה...הזוי משהו...כל רדע נכנסו כל מיני שמות מפוקפקים שחשבו שזה פורום סקס..איכסס תפוז להקות ישראליות you say? אמממממ (אני פשוט הולך לרשום את כל אמני הבית של פאסטמיוזיק, ועוד כמה) אסטרוגליידס, פלסטיק פיקוקס, ג'ונסווווונס, מונו אדיקטד אסיד מן, פאנקייק, בלאש, הווקיטוקיז, סליפלס, ואני בטח אחשוב על עוד כמה יותר מאוחר. LATER!

jakethewiz

New member
ובכן...

יש היענות, וזה טוב. להקות הבית של פאסט מיוזיק- יהיה. וולצ'רס, סליפלס, ווקי טוקיז- גם. אורפנד לנד- גם. ו...אלוהה לענת- שמחנו לראות אותך בקרב מוזמנינו!!! נויה וגילי- זה לא ברור מאליו שאם לא הייתם שם, הכל היה פשוט קורס?!?! טריוויאלי!!! (כבוד!
)

yan1v

New member
והיורשת? לא בכבוד שלך להשמיע???

ג'ק לא חבל על הפנים היפות שלך ? ככה שוכחים את הלהקה?

burshtein

New member
אני אשלח לך דיסק של הלהקה שלי

ברגע שנקליט באיכות.... כרגע יש הקלטה אבל איכות על הפרצוף זה יקח עוד שבועיים בערך אנחנו PESHKES ואנחנו מופיעים בבארבי ב-25.6 הופעת חימום לחמי רודנר

למעלה