אלוהא נדמה לי שקיבלתי הזמנה לכאן... (שרימפי, איפה אתה?) אשמח להצטרף לפורום וחבריו דינה
ע עלה חדשה New member 21/1/03 #1 אלוהא../images/Emo143.gif../images/Emo9.gif נדמה לי שקיבלתי הזמנה לכאן... (שרימפי, איפה אתה?) אשמח להצטרף לפורום וחבריו דינה
אלוהא../images/Emo143.gif../images/Emo9.gif נדמה לי שקיבלתי הזמנה לכאן... (שרימפי, איפה אתה?) אשמח להצטרף לפורום וחבריו דינה
ש שרימפיניון New member 21/1/03 #2 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif קבלי מיץ פטל את מוזמנת לספר קצת על עצמך... מקווה להמשיך לראות אותך פה
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif קבלי מיץ פטל את מוזמנת לספר קצת על עצמך... מקווה להמשיך לראות אותך פה
ע עלה חדשה New member 21/1/03 #3 פטל? אין לך משהו לערבב איתו? חחח גאווה צעירה.............. אז אני דינה , בת 18 מחולון לפני גיוס כזה... יוצאת המון הממממממממממממממממ ויש לי חוש הומור לא מובן (או מוצלח) במיוחד וזהו בינתיים......... אם יש עוד משהו מעניין שלא אמרתי , אפשר לשאול דינה
פטל? אין לך משהו לערבב איתו? חחח גאווה צעירה.............. אז אני דינה , בת 18 מחולון לפני גיוס כזה... יוצאת המון הממממממממממממממממ ויש לי חוש הומור לא מובן (או מוצלח) במיוחד וזהו בינתיים......... אם יש עוד משהו מעניין שלא אמרתי , אפשר לשאול דינה
G going mad New member 21/1/03 #5 שאאלוום! ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif