אלה

french lover

New member
היי לך.. ../images/Emo13.gif

ומי את??? חדשה???

ואתה...מאהב צרפתי..../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif../images/Emo98.gif

גם אותך עדיין לא ברכתי לשובך, נרשמה לך נקודה שחורה, על אעדרותך הארוכה, מבטיחה למחוק אותה, מיד אחרי שאקרא מה יש באמתחתך... גמר חתימה טובה, ושבת נפלאה. מכורה לאהבה.

french lover

New member
מכורה.. שמעת שיש מחקר חדש בנושא

בנושא הטלפוןנים הסלולאריים? היה רשום שהם גורמים לסניליות..
למה אני אומר את זה?? כדי להתנצל על זה שאני לא ממש זוכר אותך
אבל אני לא אשם!!! נשבע לך זה הטלפון!!!!

אני...../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

זקופת קומה, סמוקת לחיים, חיוך בישני, שיער ארוך וחלק בצבע שחור, עיניים כחולות בהירות בוהקות...
או אולי המלאכית האדומה... אי שם בחורף הרומנטי... ובעצם... אני לא מהזמן שלך... אני...היא
מכורה לאהבה.

bugbuster

New member
בדרך כלל ספי הוא המברך...../images/Emo9.gif

ברוכה.. תמונה.. אהמממ.. ספי הוא המברך הפורומי הרישמי אני הצלע הפחות יפה.. שנה טובה וגמר חתימה..
אצא אשוטט לי במאורות זימה..

Sefy

New member
ברוכה המדהימה! ../images/Emo24.gif קבוצתי! ../images/Emo41.gif

ובהחלט יפיפיה מדהימה!

notorious KIM

New member
../images/Emo140.gif

תודה רבה לכל המגיבים המקסימים.. אבל האמת שפשוט רציתי לשלוח לחברה שלא יכולה לקבל קבצים תמונה והחלטתי להעלות את התמונה לאחד הפורומים כדי שהיא תוכל לראות ובמקרה בחרתי ב-234. לאור התגובות החמות והנעימות הייתי חייבת להגיב! תודה לכולכם

היי קים...היי מפנק...../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ברוכים הבאים לכאן, שבו מיד פותחת שולחן. העוגה מוכנה, הקפה חם להבה. הסרט הכחול מריצה להתחלה, וכל האביזרים הוצאתי מהמגרה. כל הכותבים ובטח גם המינהלת המסמיקה, מחכים בקוצר נשימה, לשמוע איזה פנטזיה מופלאה, שהבאתם לנו כאן לקריאה. אז יאאללה לעבודה, כי יש גם תמורה לאגרה. שבת שלום, מכורה לאהבה.

למעלה