אלה מכם שהצליחו

soelistit

New member
אלה מכם שהצליחו

איכשהוא ליצור אותה - להגיע לארץ המובטחת, לטבול באיי השלווה ולהשקיף על העולם מעל צמרות עצי הקוכוס...
הזוגיות הזו - איך הגעתם אליה?? בטעות נקלעתם שניכם לצ'ט המיועד לאנלפאביתים?... או באיזה אתר הנמצא תחת אזהרה "לסוטים בלבד"?.. סתם בתחנת אוטובוס ביום גשום?... או שהוא היה טכנאי שרות - והחליט להעניק שרות מלא?.... או אולי איזה אקסית זרקה המלצה?.. או שהוא היה קולגה בעבודה?... בקיצ - ספרו קצת - עלילות המפגש הראשוני - האם הוא מגיע באקראי או במכוון? האם מיידית חשים ומבינים שהו/יא עושה לי את זה? האם למעשה קיים תהליך עד שנוצר חיבור ותחושה של קשר?... יאלה - ש ו ט ו.....

soelistit

New member
../images/Emo2.gifנתפשר

שתים וחצי........
<סוכר, סוכר - להרגיע.....
>

שלי 9

New member
כיף להיזכר..זה היה דווקא במסיבה

של הפורום במועדון שכבר לא קיים יותר..(קימבה למי שזוכר:) שם היתה ההיכרות הראשונית ..והיא כללה ריקוד ארוך ומתמשך שהבשיל לריקוד זוגי
..

G a v ® i e L

New member
רקוד מושחת,

היא רקדה שם למען האהבה, היא רקדה למען הכאב, היא רקדה כדי לזכור, היא רקדה כדי לשכוח, האנרגיה שפרצה ממנה נדמה כמו שוטפת אותי מבפנים, מושכת אותי אל המגנטיות החייתית שלה, פילסתי דרכי אליה מבין הערפל והצלילים המופרעים, אמרתי לה "לא יודע ככה להזיז את הגוף, לא יודע ככה, עם כל הנשמה, רק דבר אחד יודע - רוצה להכיר אותך !!"

soelistit

New member
וואווווווווו

סופסוף נפצת לי בפרצוף את הפרה הדבילית הזאת שכולם סוגדים לה - "אם את בקטע של ריקודים - את חייבת מישו שיתאים לקצב של החליל שלך....." ומה לעשות - שאנשים לא מצליחים לבצע ת'הפרדה....... ריקוד = סוג של ביטוי - ולא תחליף לתכונת אופי....

שלי 9

New member
אם כבר בריקוד עסקינן לדעתי האופן

שבו אנשים רוקדים יכול לרמז על סוג מסויים של תכונות (לא תכונות במובן של קמצן, טוב לב וכו' וכו) יותר בכיוון של האם האדם פתוח, האם הוא בעל בטחון עצמי , האם הוא מחובר לעצמו ולגופו וכו' .. ומסכימה איתך לגמרי שהריקוד הוא סוג של ביטוי אישיותי וזה לא ממש סותר את מה שכתבתי כאן..

soelistit

New member
אמנם

הריקוד מסוגל להעיד על אי אלו אפיונים - אך אנשים נוטים לייחס לו משמעות והשלכות גדולים פי כמה.... קחי לדוגמא את כוכבי נולד לרקוד - האם ניתן לומר שקיימת זהות מנטלית-רגשית-שכלית בין משתתפי הפאנל?.... הלא כל אחד הינו עולם בפני עצמו - והריקוד הוא המכנה המשותף להם - והביצועים שלהם לא בהכרח מעידים על המרכיבים של האישיות שלהם..... אולי במקרים מסויימים נותנים כיוון - אך לא נראה לי שע"ס השואו שלהם אפשר לבסס חוות דעת מספקת.....

שלי 9

New member
לא ממש מבינה את הפואנטה שלך

מי דיבר בכלל על מכנה משותף בין אנשים שונים שרוקדים? ומי אמר שביצועים ריקודיים מעידים באופן גורף על מבנה אישיותי? אני רק אמרתי שהאופן שבו אדם רוקד יכול לרמז על תכונות מאוד מסויימות שקיימות או לא קיימות בו..את מדברת(כניראה) על דברים אחרים שלא ממש ברורים לי מבחינת השורה התחתונה שלך..(הכל ברוח טובה כמובן:)

R a c h e li

New member
ידעתי שעשיתי לך את זה ..;_)

נוווווווווו נכון שהיה שווה
(בעדינות איתי
)

יערית

New member
כל מפגש

הוא עולם אחר לגמריי,מבט שונה,תקשורת שונה וקצב אחר, אם כבר הזכירו את הריקודים בין השורות,חושבת שאם הזוגיות העתידית שלי תתבצע לפי קצב הריקוד שלי (שמשתנה ממוסיקה למוסיקה ובעיקר מהנשמה) ולפעמים קצה מהריקוד שלו(?) תהיה לנו זוגיות מנצחת. BY THE WAY עוזר לך?:))

exciterit

New member
לי זה עזר..

:}} הריקוד.. אגב.. שלי...את שלי זכיתי להכיר דפ'קא מכאן... מה קוראים את זה התאהבות מריקוד ראשון...פתאום ככה. ראית מה זה... הדברים הכי לא צפויים בעולם... דפקא כן קוראים. {
...כומו אחותי למבחנה...ני לו מיגלית}

יערית

New member
גם אני

הייתי שם...אחחחח היו ימים שתמיד ישארו מתוקים ומיוחדים בעיניי, הריקוד אחר כך הפך להיות סוער,אז עברנו לריקוד סלוו,עד שתתחדש הסערה

למעלה