יאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

../images/Emo76.gif
*מרגישה חשובה*
ממ..שמות חיבה
לא היית צריכה להיכנס לזה. אבל זה הולך ככה- הילולה, היללי, לילי, לילוש, להלה, בוטן, אורז, גולגולה, היללוש, לילית...ואמ..אני חושבת שזהו אבל אני בטוחה ששכחתי משהו
בינתיים עברתי את השלב הראשון במיונים למפעילת מערכות מחשב..אבל אני גם עברתי את השלב השני במיונים לעתודה (יענתו אני עוד לוידעת אם התקבלתי לאוניברסטיה, ואם התקבלתי סופית למסלול העתודה). אני תכלס מעדיפה יותר עתודה. אבל אם אני לא אתקבל לעתודה ואני כן אתקבל למפעילת מערכות מחשב אני אלך למפעילת מערכות מחשב. אם אני לא אתקבל לשנים- אני בגיוס כלל צהלי
מממ....אפס. הילולות לא מחליפות נורה. יש משרתים בשביל זה.
יוגה.
פשוט הרבה יותר טוב. אבל אני גם לא אסרב לקוטג'.
עדיף לבן, אבל לא יותר מידי. למרות שאני גם אוהבת שחומים...אבל בכל זאת עדיף לבן..
מממ...חברים...נושא פגיע אצלי.
הראשון- נמרוד. שנתיים. השני- גיא. שבוע ושלושה ימים. השלישי- צחי- חצי שנה.
סרט ריקמניסטי אהוב...מממ...לא רוצה..זו שאלה מכשילה... מממממ.....*חושבת* *מתפוצצת* אני חושבת שעד שהחיים יפרידו בינינו, אבל בגלל שזה סרט עצוד לגמרי אני נמנעת מלראות אותו יותר מידי...ככה שרובין הוד זה הסרט הריקמניסטי-שלא-גורם-לי-לבכות המועדף עלי..
מממ...ביד.
לא..סתם..אני נמצלת את העובדה שכל המרחב הזה שלי. עוברת על כל פינה בבית ומשאירה שם את חותמי. אחר כך מרוב שיעמום מנקה ומסדרת את כל ה"חותמות" ובסוף כשאני כבר מתייאשת לגמרי אני מזמינה חברה/ות..
מממ..לא מכירה אף אחד מהם. ככה שהבקסטריט בויז.
גם כאן אני לא מכירה אף אחד- ככה ששוב הבקסטריט בויז.
מספר מזל...אחד, אחת עשרה ושתים..למה
כי אני אומרת- עדיף מוקדם מאשר מאוחר. ואחד זה הכי מוקדם שיש.
אווו...החבר המושלם...שאלה מכשילה מספר שתים... שיהיה יותר גבוה ממני, שיהיה מצחיק ושיהיה לו חוש הומור, רגיש, מבין, מתחשב, אוהב, יודע מתי צריך להיות בוגר ומתי לעשות שטויות, שייאזן אותי, שיהיה יותר בוגר ממני (לא חובה בגיל), שייתן לי את החופש שלי ולא יילחץ עלי ויידבק אלי, שידע לפנק אותי בדיוק במידה, שייתן לי להידבק אליו כשאני רוצה, שיאהב אותי בגלל מי שאני, שידע להעריך אותי, שלא ייפגע מכל שטות שיוצאת לי מהפה, שיהיה רומנטי, עדיף שיער ארוך, לא שרירי מידי אבל גם לא שמן-דובון, לא משנה לי צבע העיניים, לא משנה לי מבנה האף, ושיהיו לנו המווון נושאים שיחה... נאאאא...אבל זה מושלם מידי..אני לא חושבת שיים מישהו כזה..
תירס או אפונה...מממ...אם זה תירס בקלח אז אני בכלל לא סובלת..אבל תירס בקופסה בערך משתווה למעמדה של האפונה...אני מתה על אפונהההההה..
בדרך כלל מתוק. אבל אם יש לי יותר מידי מתוק- אני פשוט בורחת למלוח..
זה היה ארוך...