מגניב מכירה את השיר?
B Brombit New member 25/4/08 #56 מן הסתם, אחרת לא הייתי כותבת ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif ביקשתי פעם את כל האלבום מהדוד מאוזבקיסטן... (ובסוף מחקתי אותו, אבל אני מניחה שאני אתן לו עוד הזדמנות פעם...)
מן הסתם, אחרת לא הייתי כותבת ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif ביקשתי פעם את כל האלבום מהדוד מאוזבקיסטן... (ובסוף מחקתי אותו, אבל אני מניחה שאני אתן לו עוד הזדמנות פעם...)
I Ice Queen 7 New member 22/4/08 #14 אם תכתוב יותר, הפורום לא יהיה מוצף בהודעות שלי ושל נאור, וככה הוא לא יהיה כולו אדום
E Endless Sacrifice New member 22/4/08 #24 מזל טוב! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif ד"א החלפתי כינוי.
U UV radiation New member 22/4/08 #25 מזל טוב ../images/Emo24.gif האמת שתמיד תהיתי מה בדיוק מציין האדום הזה ואם הוא מציין השתתפות פעילה בפורומים למה נאור זכאי לו ואלה/עלע לא, על כל פנים - בהחלט מגיע לה. כל הכבוד, ומזל טוב
מזל טוב ../images/Emo24.gif האמת שתמיד תהיתי מה בדיוק מציין האדום הזה ואם הוא מציין השתתפות פעילה בפורומים למה נאור זכאי לו ואלה/עלע לא, על כל פנים - בהחלט מגיע לה. כל הכבוד, ומזל טוב
א אזירפאל New member 23/4/08 #28 האדמה האדמת יוזר בפורום לאו דווקא מציינת כתיבת מספר רב של הודעות, אלא בעיקר תרומה לפורום וידע רב בנושא הפורום (ומכאן המונח "מומחה פורום").
האדמה האדמת יוזר בפורום לאו דווקא מציינת כתיבת מספר רב של הודעות, אלא בעיקר תרומה לפורום וידע רב בנושא הפורום (ומכאן המונח "מומחה פורום").
E Euterpe New member 23/4/08 #30 מזל טוב אלה אלה אלה אה אה אה! (מצטערת, הפיתוי היה גדול מידי ) כל הכבוד, עכשיו הפורום יהיה כולו אדום כי שני המציפנים מומחים!
מזל טוב אלה אלה אלה אה אה אה! (מצטערת, הפיתוי היה גדול מידי ) כל הכבוד, עכשיו הפורום יהיה כולו אדום כי שני המציפנים מומחים!
מ מגרש השוודים New member 23/4/08 #40 ../images/Emo6.gif זה הזמן שגם אתם תתחילו להגדיל את מספר ההודעות
T TheImpactBoy New member 23/4/08 #33 נצל"ש, איזה חום בחוץ! בחיי, יצאתי לעשות סיבוב לכלב... וכמעט מתתי מיובש. (טוב אני מגזים), אבל מה זה, כאילו הדליקו חימום בחוץ
נצל"ש, איזה חום בחוץ! בחיי, יצאתי לעשות סיבוב לכלב... וכמעט מתתי מיובש. (טוב אני מגזים), אבל מה זה, כאילו הדליקו חימום בחוץ