אלה בשאנטי בבית

אלה בשאנטי בבית

אנחנו ממש לא בשאנטי כי יש לה נטייה להכחיל בזמן האוכל או בישיבה בסלקל.

כזו מקסימונת ../images/Emo47.gif

מקווה שעניין ההכחלות ייעלם במהרה - המון בריאות !

../images/Emo49.gif ע-נ-ק../images/Emo65.gif

קצת באיחור - איזה יופי שאתם בבית!!! אלה מקסימה, שתגדל, ותתפח ותפרח, ושתדעו רק בריאות ואושר - כל החיים!

עדכון ממש לא משמח...

בעלי לקח אותה עכשיו למיון. היא ישנה עליו ופתאום שוב הפסיקה לנשום. לקח לה די הרבה זמן עד שחזר לה הצבע. אני מנסה לא לחשוב על שום דבר כרגע. זה יותר גרוע מהתקופה שהיא חטפה את הזיהום, כי כל הבית מלא בדברים שלה והעגלה הריקה שלה בחדר השינה שלי. מחכה לטלפון מבעלי.

היא נשארה להשגחה. ../images/Emo4.gif

אחרי 9 ימים שלמים ומדהימים בבית, אלה שוב בבית חולים... בעלי יהיה איתה עד הבוקר ואז חמותי תבוא להשגיח על יערה, אני אסע לאלה ובעלי ילך לישון. בינתיים הסטורציה שלה טובה ולקחו לה בדיקות דם. מסכנונית קטנה שלי... אוף אוף אוף. אפשר לחשוב שהילדה הזו לא סבלה מספיק.

אויש!!! מחזיקה לכם אצבעות ../images/Emo24.gif

איזה סיוט. אני כותבת עם דמעות ומקווה בשבילכם שאלה תצא הביתה מהר מהר. אצלנו תומר אושפז אחרי שבוע בבית, וכל פינה בבית היתה מלאה בחפצים שלו, במגבת, ובאמבטיה והעריסה - לאן שלא הסתכלתי, כך שאני מזדהה כל-כך. אין מילים - רק שתצאו מהר!

ayelet i

New member
../images/Emo25.gif איזה אפרוח מתוק!

אינה יקרה - ראשית היא פשוט מקסימה - את חייבת לדאוג לאספקה שוטפת של תמונות! ליבי איתך ואני כל כך מבינה כמה עצוב לך לראות אותה שוב בבית החולים. מאחלת לאלה הגיבורה, ולכם - שתשוב הביתה במהרה. האם היא מכחילה כשהיא אוכלת? כי נאמר לי בפגיה שזה קורה? מה אומרים בבית החולים? תהיי חזקה יקרה ואל תשברי! (עברת הרבה מדי מכדי להשבר עכשיו!) מחכה לעדכונים!

עוד יום, עוד שבוע, עוד חודש

את זוכרת איך אמרת לי שהשנה הראשונה היא הכי קשה? אז מה יש לי עוד לומר? מזל טוב, תבואי למפגש הבא, ונשיקות לקטנטנה המקסימה...

אלה ממש ../images/Emo47.gif נסיכה

אני שולחת לכם חיבוק גדול. ממש מזדהה עם מה שעובר עליכם. שתגיע במהרה הביתה.

../images/Emo41.gif עדכון

אוף אוף אוףףףף... כמה רופאים עברו על הפיצפונת שלי היום!! נוירולוג וגסטרו ומנהל טיפול נמרץ ילדים, וצילום ריאות, והכנסת פרוב לושט למדידת חומציות במשך 24 שעות, שאותו אלה שלפה תוך שעתיים בעיתוי מושלם, 10 דקות אחרי שהרופאה שהכניסה אותו הלכה. לא ברור אם זה בגלל הפגות, הריאות או ריפלוקס. רוב הסיכויים שנלך הביתה עם מוניטור, לא אכפת לי רק ללכת כבר הביתה!! עשיתי חילופי משמרות עם בעלי בערב, הוא קיבל את אלה ואני את יערה. אני מתגעגעת מאוד מאוד מאוד ומרגישה שהשארתי חלק ממני ב"דנה". עכשיו היא קיבלה קפאין ובעלי מספר שהיא עירנית להפליא, פוקחת עיניים מרימה ראש - אחרי שישנה עלי כל היום

ayelet i

New member
../images/Emo142.gif אינה יקרה

נכנסתי לראות אם יש חדש. אוף כמה שאני מבינה על מה את מדברת כשאת מדברת על להשאיר חלק ממך שם... מחזיקה אצבעות וחושבת עליך המון. שיהיה לכם לילה טוב ושקט!

אינה קירה ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

זר פרחים גדול שולחת לך. שתחזור הביתה כמה שיותר מהר (וכבר לא משנה עם מה) שייגמר כבר הסיוט של הבתי חולים. וכמו שאת בטח יודעת.. רק סבלנות והרבה. וחוץ מזה היא נראית ילדה מקסימה!!!! רוצים עוד תמונות!!!! ושאלה - אתם בפגיה? או בילדים? מקווה שבפגיה כי שם הטיפול יותר טוב וגם אין הרבה חיידקים (שילכו הבייתה כל החיידקים האלה..) אמא של עופרי

26יפעת

New member
רק עוד קצת

כנראה קשה לה, אולי היא קצת מתגעגעת, אבל בסוף היא תבין איפה הכי שווה ותבוא הביתה לתמיד!!! מחזיקים לכם את כל האצבעות של שלושתנו...

קרן משם

New member
אינה, כל כך נדהמתי לקרוא את הודעתך

אוף, כמה מבאס!!!!! מחזיקה לאלה אצבעות שכל הבדיקות יצאו בסדר ושאלה תשוחרר בהקדם בריאה וחזקה וללא קטעים לא רצויים יותר!!!
קרן

לאינה של יערה ואלה

איחולי לגיחה מהפגיה ובאיחור חג פסח שמח 3 שבועות אחרינו הגחתם זמן נאה לכל הדעות מקווים שהכל כשורה ואין בעיות מיוחדות לילה טוב

למעלה