זה די חד פעמי
עשיתי את זה בקטנה ממש שנה שעברה אבל זה היה שבועיים לפני תחילת סמסטר א'. יצרתי פער של חודש והתוצאה הייתה סבבה אבל זה היה רק בקורס אחד. הפעם זה היה בלית ברירה. יותר מדי נ"זים.
צריך לזכור גם ששנה הבאה (יותר נכון, השנה כי אנחנו אחרי ראש השנה העברי) יש אדר א' ואדר ב', מה שאומר שחופשת פסח מגיעה מאוחר ביחס לתחילת סמסטר ב' (אצלנו משהו כמו אחרי 7 שבועות כשהשנה זה היה אחרי 3 שבועות) ומועדי ב' מגיעים איפשהו במרץ-אפריל. אם אתה נתקע עם יותר מדי מועדי ב' וההשקעה שלך בקורסים שהתחילו בסמסטר ב' היא "חלשה" עקב המועדי ב' שצברת (ואין מה לעשות, זה תמיד ככה, אתה נותן פחות בהם כשיש לך מבחנים של סמסטר א' על הראש) אתה תיכנס מיד לחצי השני של סמסטר ב' לשבוע 8.
לא כזה נורא אבל זה הרבה פחות טוב משנה שבה אתה חוזר אחרי חופשת פסח אחרי מועדי ב' ורק בשבוע 4 של סמסטר ב'.
מה רציתי להגיד מכל הפסקה הזאת? אל תדחו יותר מדי מועדי ב'.
זה לא מצריך ממני יכולת חדשה כי אני ממילא לומד לבד תמיד. פה זה יותר טוב אפילו כי אתה לא מתקבע לקצב של המרצה\אחרים. הזמן שהיה לרשותי הוא 7 שבועות וכשאתה נותן כל יום קצת בהתמדה ובלי לחץ, באמת שזה אחלה אבל מי שמרגיש שהוא ממש צריך חופש עדיף לו להנות. אני לא יכולתי מסיבות אישיות והעדפתי גם לארגן לי סמסטר א' קצת יותר רגוע.