אלהים קשה הבנה?

אלהים קשה הבנה?

אתמול היתי בתפילה, אנשים מיתפללים לאט עם המון תנועות. למה?אלהים קשה הבנה?

בוקר טוב. יצאתי עם הטלית לבית הכנסת....

ראיתי את פדרר מנצח את סודרלינג [טניס] ועכשיו אני אתכם שנה טובה.

בעת שהקבה עסק בשפיטת באי עולם נסעתי בכביש 6

מהו ענף הספורט שהכי מענג אותך לצפות בו ? שנה טובה !

הוא מאד מאד קשה הבנה אבל לא זו

סיבת ההטעמה או האיטיות. ז"א לוּ היה אלוהים, הוא אכן היה, בין השאר, אוטיסט. ולגבי אופן התפילה: הוא בעיקר תוצאה של מצבו הנפשי של המתפלל כפול תפיסתו בענייני ההלכה והסגולות שבאופן התפילה.

מיטאקשת

New member
חרדים קשי הבנה?

אתמול בעלי יצא לבית הכנסת. אני ערכתי את השולחן עם הילדים יפה.שמנו את כל הצלוחיות של הדבש והרימונים שהם הכינו בגן על השולחן. ישבנו קצת ושרנו שירים של ראש השנה כדי להעביר את הזמן.אד דא עקא, הזמן עבר והבעל לא הגיע מהתפילה. בערך בשעה 10 בלילה הילדים נרדמו על הספה מאוכזבים על כך שהחמיצו את ה"סימנים". בעשר וחצי הבעל מגיע-מספר שבית הכנסת שכר חזן מאוד מפורסם שעלה הון תועפות. והחזן הזה החליט שתפילות ערב ראש השנה הם אופרה מתמשכת. על כל מילה שניה הוא פצח בניגוני : "אוי או אוי אייייי אייייי אווי אוי אוי איייי במשך חצי שעה. גם הבעל החרדי שלי קיטר. במיוחד כשראה את השולחן הערוך והילדים זרוקים על הספה בסלון. אני לא מבינה, אלוהים כל כך עקשן שצריך לשכנע אותו בניגונים ובכיות של חצי שעה בין כל מילה כדי שיתרצה?! ועוד לחשוב, שהחזן הזה עלה עון תועפות! על מה בדיק? על זה שגזל מילדי את ארוחת ערב החג?!

אני אוהב לשמוע חזנות. אז גם לאלוהים מותר

למרות שהוא אולי עלול לאחר לטפס לכס המשפט. בעצם מהן שעות המשפט לצדיקים ולשאר ?

בקושי התעורר הישנון

דרשו יהוה בהמצאו קראוהו בהיותו קרוב. ודרשו חזל, שיהוה נמצא בעשרת ימי תשוקה. נראה אותך אם את תהיי מסוגת להיות צלולה בדעתך כאשר מעירים אותך בחצוצרות וקול שופר אחר תרדמת של שנה שלימה.

pizi33

New member
יפה יפה

אני לא צלולה בדעתי שמעירים אותי מהשינה. לא משנה כמה זמן ישנתי לא משנה מה אמצעי ההשכמה. אני צריכה הרבה זמן כדי לפעול במלוא חושי ולתפעל את כל מה שאני יודעת. אז מה? זה מעולה.

למעלה