אלדר יקר

mga-abir

New member
אלדר יקר

אלדר יקר. סלח לי אם נגעתי בפצע כואב.לא כתבתי מתוך כאב עצמי אלא מתוך יחס לאלו שלא נגאלו,ועדיין סובלים וכואבים למרות הפרשנויות. אני יודע מה זה להיות ילד חוץ מנודה בקיבוץ וזה לא פחות קשה.אולם הנני מעבר לדברים ומתוך עברי רק התחשלתי ולמדתי.פעם הייתי קורה לזה התמודדות היום הארה.כך שזה לא אישי,לא כעסתי ואיני כועס חלילה.זה לא היה אמור להיות יותר מדיון.אולי קראת בין השורות וראית כאב למרות שכבר אנינו.בכל אופן אני קורה לא בין השורות אלא מתוך החיים ותסכים איתי שקיים סבל וכאב .וכל עוד לא יגיעו להארה ימשיכו לסבול ויש לעזור להם להיחלץ .אין בי משקעים אברכך באור ואהבה תמידית וגם את כולם ממני אביר שאינו כועס ומקווה שלא פגע.

אלדר

New member
בסדר..

אבל לא נפגעתי מזה... פשוט אני קראתי ואני יודע שזה למרות שאתה אומר שלא כואב לך... בצורת הכתיבה שלך יש מין מרירות כזו... גם לי יש עדיין! ואני רק בן 16 אז שלא עברתי את זה ממש... אני גם לא ילד ´חוץ´ נולדתי לקיבוץ שלי ואני חיי כאן כל הזמן ולמרות שאני לא חושב ככה. לי זה נראה כאילו אני חיי במקום שונה... לא בקיבוץ... זה כאילו לקחו אותי מביתי האמיתי ושמו אותי בקיבוץ... אני חושב שאני כבר לא פגעי בקשר לעבר שלי... אבל אני טועה זה עדיין כואב למרות ששחררתי את העבר הזה... הוא היה קרוב מידי... כמו שכמה שנים אחרי שהאישה שלך מתה אתה עדיין פגיע לעניין... צריך זמן כדי להשלים אם זה... או יותר נכון צריך לראות שיש עוד דברים ´טובים´ בחיים! אני עדיין סובל ככה שהעבר לא ממש עבר אלה ממשיך איתי כל הזמן... וזה לא משהו שאפשר לקבל בו עזרה ממש... צריך שינוי גדול מאוד וזה לא משהו שאני יכול בגילי לעבור עכשיו! לא לפני הבגרויות.... אני לומד מאוד מהעבר שלי ורואה עוד ועוד... אני רןאה הרבה סבל... ואני עוזר כמיטב יכולתי...! ולמען האמת אני תמיד אבל תמיד צודק! אני עוזר בכל מיני דרכים ותמיד צודק בדרך בלי לדעת למה בחרתי בדרך הזו.... אתה יודע משהו מטורף? אני הגעתי למישהי באי סי קיו והיא אימה להתאבד וניסת כבר כמה זמן ותמיד צרו אותה לפני... דיברנו (גם אני הייתי במצב של המחשבה שלה באותו זמן) התקרבנו עזרתי לה מאוד מאוד אז... אבל לא יכולתי לשכנעה אותה שהיא טועה! (גם אותי לא הצליחו) ורק אחרי שממש התחלתי להזיז את שני הגורמים לרגש הזה אצלה וחיברתי אותם דיברתי יצרתי קצת בלגאן... מאז היא ניתקה איתי קשר ואתמול יצרתי מחדש כי מצאתי את המספר שלה כתוב אצלי אחרי ניקיון... היא בסדר גמור ועברה את הקטע הזה אצלה לפחות זה מה שהיא מספרת! ואין לי מושג למה בחרתי בדרך הזו אבל היא עבדה... וזו דוגמה טובה לזה שאני צודק! אחד פחות מת במדינה שלנו... זו התחלה לילד ב´גילי´ אתה לא חושב? ואני עוד עשיתי את זה הרבה בגלגול שעבר שלי! אז יש בי הידע הזה לעזור! בגלגול שעבר עזרתי לכולם בדרך זו או אחרת עכשיו אני עוזר בדרך שונה.... אבל אני מצליח לעזור ולא רק לכאלה שאני פוגש! אני עוזר לחברים שלי ולסביבה שלי!!! ועכשיו יש לי מישהי שמצאה אותי והיא זקוקה לעזרה! (אותו מקרה ממש לפני ש...) אם אני יעזור לה זה אומר לך משהו? שנה אחרי שעזרתי לקודמת?? אני יודע איך לעזור לה... אם כי עוד לא גיליתי את הדרך בא אני יסביר לה את זה ויגרום לה ללכת בדרך ה´אור´ מה´חושך´ שהיא נמצאת בו... אור ואהבה אביר... שלך tksr נ.ב. תודה רבה לך.....

mga-abir

New member
בכל רגע אלדר

בכל רגע לומדים משהו מבין,מבינים משהו נוסף,ללא קשר לגיל.גם אני כזה עדיין לא מבין הרבה דברים.(אני מתכוון לעיניני הרוח)ורוצה להגיע ליכולת לעזור ולרפא. אולי אותות העבר אינם מניחים לי בזה שהם מאותתים,הי עצור אתה עברת אך עדיין לא נגמר, יש אחרים מלבדך שלא עברו.פקח עין והמתן גם להם. בברכה אביר

אלדר

New member
היי שניה אתה מתקדם מידיי...

אני לא עברתי כלום! אני עדיין רק מתחיל וחסר לי הרבה! אין לי הפילו מורה רוחני כלשהו! איתה אחת אבל זה היה מהיר מידי כדי להיות משהו! ולא בכל רגע לומדים משהו! אולי זה נכון אבל לי אישית זה לא נראה נכון... אולי כל כמה רגעים! אבל המוח שלך לא מסוגל ללמוד משהו! אחרת לא היו דברים אחרים! או שהיה כריסת מוח לרוב העולם! כמו נפילה רגשית! אבל לא בדיוק... ואלי אתה צודק... לא יודע.... מה שכן נכון זה שכל הזמן המוח עובד... אבל לומד? האם זה נכון? ניסו לבדוק את זה אבל גלי המוח לא נתנו תשובה לזה.... והגיל לי נראה טעות! אם תראה שניה את הגיל כתור חיים! אל תראה את הזמן כי גיל = זמן! תראה שניה כמוני! מרגע לידתך אתה חיי בלי דקות שניות וכו... אתה חיי כל רגע! ואז אין לך לחיות בעתיד כי הוא אינו קיים עבורך! אתה לא חיי עוד שנה אתה חיי את העכשיו אתה לא חיי מחר אתה חיי את העכשיו אחרת הוא יברח לך ולא תוכל להחזיר אותו... ככה אתה חיי את החיים שלך ולא את של מישהו אחר... ואתה חיי את הרגע כמו שאומרים! ולא את העתיד שלא לא יציב בשום רגע...ואז בשביל מה לפחד או לחשוב דברים שליליים? זה מוציא ממך את כל זה..... טוב לא את הכל! אבל את כל מה שקשור במה שיקרה אחר כך... אתה לא תפחד ממה שיקרה מחר או אם תעשה את זה מה זה יתן לך מחר או למשך החיים שלך! אתה לא חושב ככה ועל זה.... אתה חושב מה לעשות עכשיו! וזה קידום רציני... ואז אתה יכול להשתנות מהר יותר.. מוריד ממך פחדים ודברים מיותרים... אתה יותר פנוי לעשות מה שאתה רוצה לעשות ולא מה שאתה חייב לעשות.... לא דרך יותר טובה לחיות אביר?? אני חיי ככה מספיק זמן... בעצם מאז שקראתי על זה בספר אחד! הם נתנו לזמן פירוש בלי בכלל מילה או תאור! אני יכול לתת לך את הספר או את שמו... בעצם זה לא ספר! זו סידרה (2 בעצם) של ספרים בני 10 ספרים ועוד שני ספרים אחרי.... ובכללי יש יותר מ 3000 עמודים בכל הספרים או 3500 עמוד לא זוכר.... זו סידרת פנטזיה מאוד טובה! אני קראתי אותה 5 פעמיים כבר בשנה אחת (תחשב את זה ככה בחצי שנה קראתי מעל 300 ספרים שבכל אחד מהם יש מעל 250 עמוד ספור! במשך שלוש שנים כמעט!) ואיזה צירוף מקרים! הכל התחיל מאמצע ח´ הכל אצלי השתנה לתמיד! אז נהפכתי לתולעת ספרים! וירדי בבית הספר בציונים! התחלתי להיות רוחני ומיסטי! אני התחלתי להיות אסטרולוגי יותר.... והכל בגלל שאח שלי סיפר לי ב ב´ את הספר הראשון בסדרה הזו... עד ח´ לא נזכרתי בו ואחרי שקראתי בו נשבעתי לקרוא את הספרים כולם בפנטזיה... אבל אני יקרא בקרוב עוד פעם את הסידרה (שבוע ויומיים אני גומר לקרוא אותה! כולה!) אני מציע לך לקרוא אותה מהר היא תתן לך השקפה שונה על החיים שלך ושל כולם! והיא סידרה סוחפת! (רק בתניי שאתה לא גדי במקרה?? זה לא עובד עליהם!) ואולי כן?? אז בהצלחה... שלך tksr נ.ב. שם הסידרה הוא הראשונה בלגריאד והשניה המלוריאן הספרים שבאים אחרי זה הם קורות בלגארת הקוסם ופולגארה הקוסמת.... ספרים מצויינים תקרא מציע לך ..... אור ואהבה אביר... שלך tksr

למעלה