אלדד

על ה@ש

New member
אלדד

אם תקבל את ניהול הפורום אני מאחל לך הרבה בהצלחה.... לא באתי לפה לריב עם אף אחד..... לוואחד ורענן מזמן הפסקתי להתייחס.... אז אם תקבל את הפורום יש לי לאחל לך רק בהצלחה... ואם אני יקבל את הפורום אני מקווה מאווד שתבוא לכתוב פה ולשתף איתי פעולה.. אנחנו לא במלחמה זה סה"כ פורום.... הצעתי את עזרתי לעזור להרים את הפורום וזה מה שאני מתכוון לעשות... טוב לדעת שיש מיואל גם אנשים רציניים.... ואני מקווה שיכתבו פה והרבה...

raanan וזהו

New member
למר על האש.

אני בכל זאת אנסה לדבר איתך ברמה מודה שאולי התחלתי את הפורום הזה ברגל שמאל, אבל תבין, אנחנו שנתיים חברי פורום ואתה מגיע סתם פתאום, בלי להציג את עצמך ומבקש שנשפר את הרמה. זה גם לא בדיוק הדבר הכי אתי לעשות. אחד מהקומץ הוא אחד מהקומץ, ורענן הוא רענן. אני מנהל פורום בפורטל אחר ואני אדם מספיק בוגר להימנע ממריבות. אם נפגעת באיזו דרך מצטער, ומה שבטוח אין לי מלחמות איתך - מה שלוואחד יש איתך זה עניין שלכם ולא שלי. מקובל ?

על ה@ש

New member
צודק...

גם אני הייתי מאווד לא בסדר בצורה שהצגתי את עצמי.... ולא התחלתי איתכם את הפורום ברגל ימין.... הפורום היה במצב לא טוב... והצעתי את עזרתי לעזור..... פשוט שנכנסתי וראיתי את כול ההודעות הלא קשורות.... פשוט אמרתי הנה הלך הפורום טוטאלית.... אבל אני מעריך שרובכם פה אנשים רציניים שבאתם לעסוק בכדורגל.. ואם אכן כך אני יותר מאשר ישמח לשתף איתכם פעולה על מנת לעזור לפורום...

על ה@ש

New member
צודק

גם אני הייתי מאווד לא בסדר בצורה שהצגתי את עצמי.... ולא התחלתי איתכם את הפורום ברגל ימין.... הפורום היה במצב לא טוב... והצעתי את עזרתי לעזור..... פשוט שנכנסתי וראיתי את כול ההודעות הלא קשורות.... פשוט אמרתי הנה הלך הפורום טוטאלית.... אבל אני מעריך שרובכם פה אנשים רציניים שבאתם לעסוק בכדורגל.. ואם אכן כך אני יותר מאשר ישמח לשתף איתכם פעולה על מנת לעזור לפורום...

שחר .ו

New member
לא הצעת- איימת ../images/Emo18.gif

וככה לא מקבלים אורחים ובטח שלא כמות כזאת כמו שהבאנו לכאן.. בתור חבר בפורום הזה האינטרס שלך שנישאר כאן . אחריי שייפזר עשן הקרבות.. תראה כמה שהפורום הזה ירויח מהמעבר שלנו הנה.

על ה@ש

New member
אני מקוה מאווד שהפורום ירוויח

ואני לא בא להטיף מוסר אני מקווה שתוכיחו את זה.... לא התכוונתי לאיים פשוט הייתי בהלם ממה שראיתי שנכנסתי... ואם מישהו הבין שלא כהלכה אז אני מצטער..

Jaws

New member
מילא 10 אנשים...

אבל עושים רעש כמו 100

Jaws

New member
מר שישליק היקר

עוד יהיו פה מספיק מריבות... אז תשתלב את מי אתה אוהד?

למעלה