אלדד אנא פרסם באתר

אלדד מקים אתר ללפיד? לא ידענו

השימוש הזול שלך באינסייד דילינג עובר כל גבול ומגוחך. באמריקה יושבים על זה בכלא.

eldad at far

New member
התוכנית פורסמה וחולקה לכל בית בישוב

מדובר על חוברת די עבה. יש כמה אפשרויות לדעתי: או לתת לך עותק חדש - לי יש רק עותק אחד. אני חושב שלטימי נותרו כמה. או שתעביר את המייל שלך ואנסה לשלוח לך את הקובץ (word - בתקווה שאאתר אותו באחד המחשבים שלי...). אם כל הנ"ל בלתי אפשריים, כי אתה מן הסתם מתעקש לשמור על אלמוניותך, נסה לבדוק במשרד הוועד, אולי להם יש. ואופציה אחרונה - אם יובל ינחה אותי כיצד, ניתן אולי להעלות את התוכנית כקובץ בפורום (מאמרי הפורום או משהו כזה?). יובל?

הוספת קובץ

אלדד, פרסם הודעה בפורום ותצרף אליה כקובץ את מסמך הword. אני כבר אשים אעתיק את זה למאמרים. יובל.

JACKY35

New member
יש לי עותק בשבילך- די למריבות1

א' יש לי כמה עותקים אשמח להעביר לך ב' אלדד יכול לבקש ישירות מבית הדפוס ששירת אותם {בבחירות, הקובץ קיים שם } להעביר לאתר או לאחד האי מייל שלנו זה כל כך פשוט צריך רק רצון חביבי עדיין מחכה לקשר ג' ק י

eldad at far

New member
ג'קי - תעביר לו אתה. תודה

(החומר בנייד הקודם שלי שצריך כנראה אישפוז עקב מחלה ויראלית קשה....)

eldad at far

New member
כפי שציינתי - אמור להיות בכל בית

ולא רק מה שכתוב שם חשוב. גם איך לבצע את זה. ובעניין זה לפיד הוא אחד הישובים היחידים בארץ שמאפשרים לכל תושב להכנס לפעילות - להשפיע באופן ישיר ולקדם את הנושאים השונים בהתאם לתחומי העניין שלו/ה, באמצעות הפורומים. רק הבוקר התקשרה אלי מישהי שסיפרה כי היא פעילה בצוות של תושבים שהוסמכו להציע לוועד רעיונות נוספים לעיצוב הכיכר החדשה. לשם כדאי לתעל אנרגיות. והמבין יבין.

אלדד עם כל הכבוד

הפורומים הם ווירטואליים ונועדו ליחסי ציבור - שוחחתי עם כמה מחברי הפורומים וגם לדעתם חופש ההחלטה שלהם גובל בכלום. הם יכולים להגיד ולהציע אבל בסופו של דבר כולם חזרו עם אותו משפט- יש רק אחד שמחליט. זו בדיוק הבעיה. האם התקיים דיון בפורום תשתיות לגבי שינויי התב"ע העתידיים? או לגבי המחלף בכניסה ? האם הפורום הזה התכנס אי פעם ? או הוציא פרוטוקול של הדיון? האמת וכולנו יודעים זאת - פורום נשמע שם יפה אבל בפועל יש את אותם מתנדבים כמו תמיד שלוקחים על עצמם את ארועי התרבות והצופים ומעבר לזה אין לאף אחד השפעה על ההחלטות המהותיות ביושב למעט אלה שסביב שולחן היו"ר. ולכן גם אם יש אנרגיות למישהו -מהר מאד הם מבינים איך הדברים עובדים ולכן מתיאשים. בדיוק אותו דבר עשו בקשר לכפר האורנים. הקימו צוות שאני מבטיח לך שלעולם לא יתנו לו להפגש איתם -חס וחלילה ידברו על פעילות משותפת או על כביש הגישה.

eldad at far

New member
באמת תודה על הכבוד....

ובאופן מיוחד (אתה כזה מנומס לאחרונה) אני אתייחס. אני מאמין שכל הרכב אנושי קובע את אופיו. מדינה של תחמנים היא מדינה תחמנית. פורום (באינטרנט) של מתלהמים הוא פורום מתלהם. פורום - בישוב - של אנשים שדוחפים ויוזמים הוא פורום משפיע. לא יחסי ציבור ולא קשקוש. עיין ערך פורום תרבות. החבר'ה שם לוקחים אחריות ולכן זה פורום סופר משפיע. הכל תלוי בחברי הפורומים ולא ביו"ר הועד. אתה מנסה כבר המון זמן להפוך אותו לאלוהים. הוא רחוק מזה. אני לא יודע עם מי דיברת. גם אני מדבר לפעמים עם אנשים שפועלים בפורומים ואלו טוענים שדווקא הם מאוד משפיעים. עיין ערך פורום כספים. פורום תשתיות. פורום תרבות ועוד. מי שהשפיע מי יהיו המועמדים לתפקיד מזכיר הישוב היו תושבים כמוך. שבחרו להיות פעילים. גם מי שישפיע איך תראה הכיכר ואיך תראה הכניסה לישוב הם תושבים כמוך, אך הם בחרו לפעול בעד ולא נגד. להגיד על פורום תשתיות שהוא לא התכנס זו כבר ממש פגיעה בפעילים שלו. אני לא יודע אם יו"ר הפורום והחברים בו עוד מסוגלים לספור כמה ישיבות הם קיימו בנושא של התב"ע של לפיד, החזרת "ערים" לעבודה ועוד נושאים חשובים רבים. אתה כל הזמן זורק "עובדות" ומנסה לעצב אותן כאמת. ולא כך היא. זה שאתה בחרת לא להיות שם ובמקום זה לנתב את האנרגיות ואת הזמן שלך על התנגחויות והשמצות מכוערות בפורום אחר - באינטרנט, זו בעיה שלך. פנה לאחד/ת מראשי הפורומים ותראה מה הם עושים. אולי אפילו תצטרף לפעילות. ונקודה אחרונה - גם הנסיון ליצור דמוניזציה של יו"ר הועד לא יצלח. כשאתה אומר שהוא מחליט לבד אתה בעצם אומר עוד שני דברים: האחד - שחברי הועד לא עושים כלום. וזה כמובן קישקוש. והשני - שחברי הפורומים לא עושים כלום. לזה כבר התייחסתי.

זה לא המצב אבל לא חשוב

אני כרגע ממלא את אחד התפקידים הכי חשובים בכל ארגון רציני וזה מבקר הארגון. אני מתריע על פעולות שלא מתבצעות על פי מנהל ציבורי תקין ודורש גילוי מלא לתושבים של תהליכים שמבוצעים ללא ידיעתם. ולכן תרומתי גדולה בהרבה מזאת של אחרים ובעתיד כולם יודו לי על פעולתי. בינתיים אני לא מצליח להבין למה לוקח חודשיים לפרסם פרוטוקול של ישיבת וועד.

TakeOne

New member
אכן זה לא המצב.

אתה לא מבקר אתה תוקף. ועוד בצורה מגמתית, מסולפת, ובליווי שקרים מכוערים. אתה "שואל" לכאורה "שאלות" ובתוכן אתה שותל אמירות. קובע עובדות שיקריות ומנסה דרכן לבסס איזו "אמת". מנצל את השם הבדוי על מנת לתקוף אחרים בשמותיהם המלאים. זה הסוג הכי בזוי של פחדנות לטעמי. ביקורת אמורה להיות בונה. להאיר טעויות ופגמים ולהמליץ כיצד לתקן אותם. למעט היומיים-שלושה האחרונים, בהם נתקפת בפרצי נימוס ועידון לא מוסברים, כל יתר ההתנהלות שלך כאן הרחיקה עשרות תושבים מלהכנס לפורום. הם טוענים, ובצדק, שהפורום הזה מגעיל ומזכיר גנון של ילדים עם בעיות נפשיות יותר מאשר פורום ציבורי בישוב קהילתי. בגללך ובגלל עוד שני אנשים אין לאלפי תושבים בלפיד פורום להתבטא בו. בגללכם חברי הוועד נמנעים להכנס ן"לדבר" כאן עם תושבי הישוב. בגללכם מזכירת הועד החדשה לא כותבת כאן מילה. אל תגיב עכשיו. במילא אף אחד לא יודע מי אתה (....). רק תחשוב על הדברים. שבת שלום.

הכל בגללי

בגללי הוועד לא מוציא מידע לתושבים (גם לא דרך הפורום) בגללי מזכירת הישוב לא כותבת לתושבים דף מידע בגללי מסתירים מן התושבים שינויי תב"ע מתוכננים בגללי כל המידע לציבור נכתב , מסונן ומצונזר ע"י טימי ותמיר בגללי מסתירים מהו גובה העלות של טימי לתושבי המועצה בגללי הקייטנה היתה בשוהם בגללי הגנים לא יהיו מוכנים לתחילת שנת הלימודים בגללי לא מפרסמים פרוטוקולים בגללי לא מפרסמים את ביצוע התקציב בגללי טירפדו את הצבת המתנדבים בצומת כדי לשחרר את הפקק. והרשימה עוד ארוכה....... הכל בגללי. אתם לא מסוגלים לתת תשובות , מנהלים את הישוב כמו דיקטטורה ויש סוף סוף את מי להאשים בזה. מעניין עוד איזה תירוצים יצוצו בהמשך. התוקפנות נולדה מתוך הרשעות,התוקפנות וההשמצות האישיות שלך וחבריך נגד כל מי שהעז לשאול שאלות . תתחילו לענות במקום להסתתר מאחורי תירוצים עלובים וילדותיים.

דנה מי

New member
אני יעביר, אתה תעביר, קיבלת, לא קיב

מה קורה חבר'ה? להעלות קובץ מסכן אתם לא יכולים? מה זה אומר לגבי הניהול של כל הישוב שלנו? הקובץ חשוב לכל התושבים,גם החדשים שלא היו כאן בבחירות, אז קדימה, שימו אותו בפורום שלנו בבקשה.

eldad at far

New member
גם אתה קיבלת.

ולא זכור לי שאז כל כך רצית להפיץ אותו ברבים. ובכל מקרה מייד לכשאסדר את המחשב אעלה את הקובץ גם לפורום.

למעלה