אלג'יר ודת?<<?

ספיייי

New member
אלג'יר ודת?<<?

הייייייי קניתי את מנועים קדימה (דיסק מעולה) אבל כשהסתכלתי בחוברת בתודות שמתי לב למשהו מוזר הם מודים לאיזה ישיבה מירושלים ועוד איזה 2 רבנים אז אולי יש למישהו מושג מה הקשר בין אלגיר לדת וכל זה?????????????

אביavi2

New member
לאביב וגבריאל היתה תקופה קצרה

בישיבת "אור החיים" בירושלים.

Buttercup p

New member
שלום ../images/Emo26.gif

חברי להקת אלג'יר לא נוטים לפרט על העבר שלהם (חוץ מהשירים) כלומר ידוע שהם (אביב וגבריאל) היו דתים/חרדים/מאמינים והיו בישיבה אבל שניהם חזרו בשאלה אבל הם עדיין מאמינים באלוהים ולכן גם לא מקיימים הופעות בימי שישי. חוץ מזה שבדיסק משתתף גם חזן בשירים בולטים מאוד. טלי

Buttercup p

New member
אני לא יודעת מה קורה איתו כרגע אבל

הוא גם עבר עם אביב את התהליכים בדת.. זתורמת הם היו ביחד בישיבה וכל זה.. טוב אני לא יודעת יותר מידי בקשר לזה..

Yossef 666

New member
הפיצוחיה הוקלטה לפני כמה שנים טובות

לפחות שנה שנתיים נדמה לי.. ועם אביב וגבריאל אי אפשר לדעת,הם כל שבוע בערך מחליפים אמונה.

הנה לכם תשובה מוסמכת..

גבריאל ואביב באו ממושב תלמי אליהו, שזה מושב דתי בדרום, הם חונכו ובאו ממשפחות דתיות שומרות מסורת, בחלק מתהליך ההתבגרות שלהם החיים הובילו אותם לתקופה לישיבה. גבריאל ואביב חילונים באורך חייהם, אך משתדלים במידת האפשר לכבד את המסורת (הם לא שומרים שבת מבחינה של לא לנסוע או להדליק אש.. אך הם בהחלט ישתדלו במידה האפשר לא לעבוד בשבת..) ומי שלא שמע את גבריאל מחזן.. לא שמע חזנות נפלאה מימיו !

אכן מבין...

גבריאל אחד האנשים שאני הכי אוהב, הוא חבר מאד טוב. אני מבין ויודע "טיפה" יותר את האדם, שעם כל הכבוד- אחרי הכרות של שנים איתו- הוא אדם נפלא, אביב הוא מה שנקרא אדם מאד רגיש (ויסלחו לי כל מי שישנאו את ההשוואה אבל אני תמיד השוותי אותו לסולן של כנסיית השכל מבחינת רגישות- שניהם די דומים בחיי היום יום שלהם..) ונכון שאלג'יר זה בעיקר אביב וגבריאל, אבל בעוד אביב הוא זה שדוחף את הלהקה קדימה, גבריאל הוא המופנם יותר והכשרוני יותר (ולדעתי אדם מחונן וכשרוני מאין כמוהו..)

למעלה