אלגוריתמים - פוקר

InfectedM

New member
אלגוריתמים - פוקר

שלום לכולם, אני בונה משחק פוקר, והייתי רוצה עזרה במציאת אלגוריתם שיעזור לי למצוא את היד הכי טובה ששחקן יכול להרכיב מ 5 קלפי קהילה ו 2 הקלפים שלו (מדובר בטקסס הולד'ם), לפי שיטת ניקוד כלשהי. חיפשתי וחיפשתי אלגוריתם ולא מצאתי :( האופציה האחרונה שלי היא לקחת משחק קוד-פתוח ולעבור על הקוד ולהבין, אבל אני באמת שומר את זה כמוצא אחרון. אני מעדיף שלא. אז אשמח לקבל עזרה תודה רבה :)

johnny d

New member
אתה רציני?

יש בדיוק 16 אופציות, פשוט תחשב מה היד הטובה מביניהן וזהו. איך בודקים מהי יד טובה יותר מבין שני ידיים: סדר לקסיקוגראפי על tuple, הפרמטר הראשון הוא סוג היד: pair, flush, etc... ושארית הפרמטרים לפי סוג היד, לדוגמה ב full house יהיה לך את המספר של השלישה ואז את מספר הזוג (שוב לפי סדר לקסיקוגרפי, ולכן כאשר ישנם שני פול האוס השלישיה תקבע), אם היד היא שני זוגות, אז הtuple שלך מתארך, כי זה זוג גבוהה גוז נמוך יותר, קלף נוסף, והצבע הגבוהה ביותר . . . את חוקי המשחק אני מניח שאתה מכיר :)

InfectedM

New member
תודה, אבל זה לא מה שחיפשתי

אני מחפש אלגוריתם שבהנתן 7 קלפים יתן לי את היד הטובה ביותר בו וידרג ידיים לפי איזושהי צורת ניקוד. לזה התכוונתי

johnny d

New member
ואיך מה שאמתי לא קשור

התחלתי אם אלגוריתם למציאת היד הטובה ביותר (מיין את כולם) וגם שיטת ניקוד (אמנם לא עשרונית, אבל ניתן לתרגם אותה לכל בסיס באופן מיידי)

למעלה