אלגברה לינארית 1

taltul20

New member
אלגברה לינארית 1

למי שסיים את הקורס..... יש לי המון שאלות.. אני סטודנט חדש.. האם אפשרי לסיים את הקורס הזה בסמסטר קיץ בציון טוב? (קורס ראשון שלי)

דני778

New member
לא מומלץ

אני למדתי את הקורס בסמסטר קיץ, וזה יצא מאד עמוס. כמעט בכל שבוע היינו צריכים להגיש גם ממ"ן וגם ממ"ח, ויצא שהרבה איחרו בהגשת מטלות. אם יש לך בחירה, אל תלמד (או תלמדי?) את הקורס בסמסטר קיץ. עדיף לקחת קורס קטן כמו מערכות ספרתיות או מערכות בסיסי נתונים. למרות הכל, אפשרי לסיים את הקורס בציון טוב - אני קיבלתי 85 סופי (ועצה לכולם: תבדקו פעמיים אם תיקנתם את כל מה שטעון תיקון בספרי הקורס. זה יכול לדפוק את הציון
).

גרעאפס

New member
גם חשוב: לא מומלץ כקורס ראשון

למה להתחיל בלינארית? יש אשנב למתמטיקה שיכול להתאים מאד לקורס קיץ, וגם מתמטיקה דיסקרטית יותר ידידותי למתחיל (בהנחה שאתה במסלול שלקחת במסגרתו דיסקרטית זה רעיון טוב).

taltul20

New member
כן אבל בכל זאת....

אם אני יקח ממישהו שלמד את הקורס את הספרים בהשאלה ויתחיל ללמוד מעכשיו זה יכול להצליח טוב, לא? יש מתנדבים??

fibonachi

New member
זה תלוי במי שלומד

בקורס לא צריך להעמיק כי אין יותר מדי במה לכן זה מתאים לקורס קיץ. מה שאמרו פה קודם דבר ראשון אשנב לא ניתן בקיץ ודיסקרטית יש 4 נושאים כך שזה המון חומר וכל פעם צריך להתרכז במשהו אחר לעומת לינארית שיש קשר מאוד חזק בין כל מושגי הקורס, לכן אם אתה חושב שאתה יכול להגיש ממן כל שבוע ולקרוא את החומר אז תנסה. בכל זה מאוד קשור בבן אדם. יואב.

גרעאפס

New member
דיסקרטית שונה

כבר אין 4 נושאים. שמטו את הכרך של מבנים אלגבריים, ועכשיו הקורס מקנה רק 4 נקודות זכות.

taltul20

New member
אני סטודנט חדש

זה הקורס הראשון שלי.... וזה אחרי 3 שנים צבא שלא נגעתי בלימודים.. יש מצב ל- 100?

לאטלאט

New member
אפשרי בהחלט.

100 אפשרי אם שמים גאז חזק. ואל תתבאס אם בהתחלה לא מצליח לך, ולפעמים לא מבינים מה המבחן שאל... אבל עם הזמן אפשר להגיע לציוני 90-100 ולקראת הסוף לעשות תיקוני ציון ל-3 בחינות שאתה רוצה לשפר. בהצלחה

למעלה