אלבניה 2003

אייל_18

New member
אלבניה 2003

אלבניה תשתתף באירוויזיון 2003. כן, אני יודע, המטרה של האירוויזיון היא לאחד את אירופה, וכן, אני יודע שלכל מדינה שחברה ב EBU יש זכות להשתתף, וברור לי שכדי שהאירוויזיון ייצג את אירופה - כמה שיותר ממדינות אירופה צריכות לקחת בו חלק. אבל, עם כל הכבוד לעקרונות האלה, המציאות היא שממש קשה לדחוס 30 מדינות לתחרות של 23-24 מדינות. ותמיד צריך לקחת בחשבון שגם סלובקיה, הונגריה או איטליה יירצו להתקאמבק. יותר משתתפות = יותר מדינות פסולות. בכלל, זה לא מוסיף לפופולריות של האירוויזיון. מבחינת המדינה החדשה, שתפסל בסופו של דבר (כמו שליטא הייתה אמורה), ההשתתפות והסילוק מהאירוויזיון באים מהר מדיי, ומורידים את ההתלהבות וגורמים לזילזול בתחרות. מבחינת שאר המדינות, התושבים שלהן יושבים ורואים את התחרות - מבלי שהמדינה שלהם שם. וכשהמנחים מסבירים על ההצבעה - להם הגיוני שתופיע כתובית על המסך בסיגנון "אין לנסות לחייג". אז שווה לשלם את המחיר ולתת הזדמנות שווה לכל המדינות, או שלהשקיע בקיים?

איליה.

New member
אני לא מסכים.

כבר עכשיו כל שנה צריכים להוציא מדינות, אז עוד שתיים או שלוש לא ישנו כלום. וכדי שלא תופיע להם כתובית "אין לנסות לחייג", צריך שבאירוויזיון יינתן קול מיוחד ("הקול ה-25" במקרה הזה) למשתתפים הפסיביים.

למדינות שלא משתתפות

אין טלמסר, ולכן אין להם סיבה לכתוב לא לנסות לחייג.

איליה.

New member
התכוונתי לתסכול של הצופים

שלא יכולים להצביע כי המדינה שלהם היא משתתפת פסיבית. צריך לאפשר להם להצביע כדי להעלות את גורם העניין של הצופים בתחרות.

Yaniv-DC

New member
ובעצם... למה לא?

קודם כל למה שאייל כתב - אין צורך בכתובית שלא לחייג, כי כמו שנאמר, אין לאן לחייג כשלא משתתפים. לגבי הרעיון של איליה -מאוד אהבתי, השאלה - איך מבחינה לוגיסטית עושים דבר כזה. למה שלא תשלח מכתב ל-EBU בנושא?

איליה.

New member
אני חייב לציין להגנתי ../images/Emo13.gif

שזה לא רעיון שלי. זה רעיון שראיתי מישהו מציע באחד מהמיילינג-ליסטים של yahoogroups. הוא אמר שהוא כבר הציע את זה ל-EBU, אני לא זוכר מה הם ענו לו. בטח אמרו לו שהם ידונו בזה או משהו בסגנון. מבחינה לוגיסטית, מה הבעיה לארגן את זה? ממש כמו שמארגנים את ההצבעה ברומניה כשהיא משתתפת, אפשר לארגן הצבעה ברומניה גם כשהיא לא משתתפת. ואז מצרפים את כל הקולות של המדינות האלה ומודיעים אותם באיזשהו שלב של ההצבעה.

ביג דיל

New member
רעיון ענק!!!

מבחינה לוגיסטית זה לא צריך להיות משהו מסובך. אפשרי שהגברת אורטיז תקריא את התשובה המשוכללת של כל המדינות שלא השתתפו והצביעו.

Euromix - Avi

New member
הרעיון היה של הפולנים.

הרעיון במקור היה של קבוצת אוהדי-אירוויזיון פולנים שהתלוננו שהם לא יכולים להשפיע השנה על התוצאות. לכן הם פנו ל- EBU והם ענו בתגובה שהם ידונו על זה... מישהו יודע מה התוצאות של הדיון ???

אייל_18

New member
תשאל את כריסטין

או שהיא ~שוב~ בחופשה?! אגב, אני לא מצליח להכנס לאתר שלך היום.

למעלה