אלביס שלא הכרתם

אלביס שלא הכרתם

מצורף קישור אלביס מת במשקל של 260 pounds (האם זה קילו?) המוטו שלו לשמור על העסקים - Motto: Taking Care of Business אמא בריבוע נתנה קישור דומה

EARLY TV SHOWS

קבצי אודיאו חיים שרק כאן תמצאו אלביס 1956 ועד 1957 כל הלהיטים של אלביס באד סליבן, סטיב אלן ואחרים ואילו הם : THE DORSEY BROS. STAGE SHOW JAN 28 1956 SHAKE RATTLE AND ROLL/FLIP FLOP AND FLY I GOT A WOMAN THE DORSEY BROS. STAGE SHOW feb 4 1956 BABY LET'S PLAY HOUSE TUTTI FRUTTI THE DORSEY BROS. STAGE SHOW feb 11 1956 BLUE SUEDE SHOES HEARTBREAK HOTEL THE DORSEY BROS. STAGE SHOW feb 18 1956 TUTTI FRUTTI I WAS THE ONE THE DORSEY BROS. STAGE SHOW MARCH 17 1956 BLUE SUEDE SHOES HEARTBREAK HOTEL THE DORSEY BROS. STAGE SHOW MARCH 24 1956 MONEY HONEY HEARTBREAK HOTEL THE MILTON BERLE SHOW APRIL3 1956 INTRODUCTIONS HEARTBREAK HOTEL BLUE SUEDE SHOES DIALOGUE BLUE SUEDE SHOES THE MILTON BERLE SHOW JUNE 5 1956 HOUND DOG DIALOGUE WITH MILTON BERLE DIALOGUE I WANT YOU I NEED YOU I LOVE YOU THE STEVE ALLEN SHOW JULY 1 1956 DIALOGUE WITH STEVE ALLEN I WANT YOU I NEED YOU I LOVE YOU DIALOGUE WITH STEVE ALLEN HOUND DOG THE ED SULLIVAN SHOW SEP 9 1956 DON'T BE CRUEL ELVIS TALKS LOVE ME TENDER REDDY TEDDY HOUND DOG THE ED SULLIVAN SHOW OCT 28 1956 DON'T BE CRUEL ED SULLIVAN LOVE ME TENDER ED SULLIVAN INTRODUCES ELVIS LOVE ME HOUND DOG ELVIS CLOSING REMARKS THE ED SULLIVAN SHOW JAN 6 1957 INTRODUCTION HOUND DOG LOVE ME TENDER HEARTBREAK HOTEL DON'T BE CRUEL TOO MUCH ELVIS TALKS WHEN MY BLUE MOON TURNS TO GOLD AGAIN ED SULLIVAN SPEAKS (THERE'LL BE) PEACE IN THE VALLEY ED SULLIVAN SPEAKS פורום אלביס פרסלי תמיד פני כולם

מה זה לא יכול להיות ש.... ../images/Emo10.gif

שאף אחד לא הגיב או ש לא שמתם לב או שאף אחד לא שמע חברים, הריכוז המושלם של הופעות הטלויזיה של אלביס בשנות החמישים, מה קרה לכם איפה תמצאו אם לא כאן. ואללה חברים לפורום הזה יש פוטנציאל אדיר הכל על אלביס יש כאן איך אני

אמיר, נראה לי שכולם שקועים בצפייה

ובגלל זה לא יכולים להגיב. יופי של אתר מצאת לנו
דרך אגב, ראיתי אתמול פעם ראשונה את "ויוה לאס וגאס" (שמשום בעברית תרגמו את זה ל"עליצות בלאס וגאס - איזה שם מפגר) ומאוד נהניתי. שמתי לב שלאלביס היה איזה קשר למירוצי מכוניות. זה נכון או שפשוט במקרה ליהקו אותו כמה פעמים בתפקיד של נהג מירוצים? היום אני יושבת לראות ולהקליט את "רוק בבית הסוהר" שגם כן לא ראיתי לפני כן.

הקשבתי לעשירית מהשירים ../images/Emo99.gif

נהניתי מאוד. חלק מהקטעים מוכרים לי וחלק בכלל לא.

פאונד זה לא קילו. אני לא זוכרת

בדיוק את החישוב אבל נדמה לי שכל 2.5 קילו = פאונד ואם זה כך אז בקילו הוא שקל 104 קילו שזה בכלל לא מעט. יש לוחות באתרים שונים באינטרנט שנותנים את הטבלאות של המשקלים בעולם. אני אבדוק ואודיע לכם מה המסקנות הסופיות

בדקנו, האיש שלי ואני ב"בבילון"

יש שם אפשרות לבדוק המרה של משקלים ומידות ויוצא ש- 260 פאונד זה קרוב ל- 118 קילו.

למעלה