אלביס פרסלי יהודי

ספטון1

New member
אלביס פרסלי יהודי

האם מישהו מהמעריצים מאמין בכך הודעה שלמה על כך פורסמה בעיתון ואף הוכחו המוצא שלו מצד אימו והסבתא שלו. כמו כן צויין על הקבר שלו יש מגן דוד. מה שמוזר הוא כי למרות שיש לו אלפי מעריצים , משנות השישים ויותר, אף פעם אלביס לא בא להופיע בארץ.

Jen74

New member
../images/Emo122.gif כל פעם מחדש עולה כאן השאלה הזאת

לאלביס אכן יש שורשים יהודיים מצד אמו אבל הוא גדל בבית נוצרי ואף היה מבקר בילדותו בכנסיה עם הוריו. אמו סיפרה פעם שבילדותו הוא אהבה להצטרף למקהלה ששרה את שירי הגוספל וגם כשהתפרסם, אלביס תמיד אהבה לשיר שירי גוספל שלטענתו רוממו את רוחו. באחוזת גרייסלנד יש כנסיה שאם אני זוכרת נכון, אלביס בעצמו דאג לבנות. לגבי כך שאלביס מעולם לא ביקר בישראל ולא בא להופיע כאן, אלביס הופיע רק פעם אחת מחוץ לארה"ב וגם זה בתקופה שהוא שירת בגרמניה. יש טענה שאומרת שבגלל שהאמרגן של אלביס, הקולונל פרקר (לא שמו האמיתי, אגב) היה ככל הנראה מהגר לא חוקי מהולנד בארה"ב ופחד לצאת את גבולות ארה"ב מחשש שלא יוכל לחזור ולכן לא אירגן לאלביס הופעות מחוץ לארה"ב.

ז'ני, יש לי גם שאלה

מי הייתה גלדיס פרסלי במקוצוע??? אמרת שיש לך ספר וכתוב בו את כל הביוגרפיה על ההורים, אז מי היא הייתה?

Jen74

New member
היה כתוב בספר שהיא הייתה קוטפת כותנה

עוד לא המשכתי לקרוא שם הלאה. בתקופה האחרונה אין לי סבלנות לקרוא ובטח שלא באנגלית, קצת החלדתי.
אבל אם אני זוכרת נכון, גלדיס הייתה עקרת בית שגידלה את בנה היחיד.

y g e p

New member
אני גם חושבת

שהיתה עקרת בית בכל זאת בנות כמעט ולא היו עובדות אז אולי קצת בחקלאות

גלאדיס...

גלאדיס עבדה בחנות ממתקים, בגלידרייה- בית קפה, בבית חולים....וכשאלביס כבר היה מפורסם ב-1956 הייתה בבית ליאור

ariela05

New member
אלביס יהודי

אני כבר 30 שנה מעריצה של אלביס ואלביס אכן היה יהודי מצד אמא שלו וסבתא שלו וגם על הקברים שלהם יש מגן דוד שלו של אח שלו התאום אמא שלו וכל הצד של האמא יש לי תמונות , סרטים, כתבות על היותו יהודי והוא כן רצה לבוא לארץ לירושלים כנראה שלא יצא עם המחלה שלו והגירושים שלו עם פרסיליה

למעלה