אלביס חוזר

Jen74

New member
אלביס חוזר../images/Emo70.gif

ראיתי עכשיו בערוץ אקשן בהוט פרק בסדרה "מחוץ לחוק" (רינו ריינס) מהעונה השלישית (פרק 48). לפרק קראו "המלך ואני" ובפרק הזה רינו, גיבור הסדרה פוגש גבר שטוען שהוא אלביס פרסלי. בהמשך מגלים שיכול להיות שמדובר בבחור ששמו טומי פארקר (קולונל טום פארקר?) שהטנדר שלו נפל מגשר לנהר בדיוק בתאריך פטירתו של אלביס. עד לסוף הפרק לא ברור אם מדובר בטומי או באלביס.
היה פרק נחמד עם המון שירים של אלביס ברקע. הבחור עושה עבודה טובה בתור אלביס.

../images/Emo6.gif איזה כותרת.... ג'ני,, רק כשאלביס יחזור...

באמת.. ולא שחקן או דמות אחרת, שתככב הכי טוב שרק אפשר,, אנחנו רוצים את אלביס האמיתי !!! פה איתנו , איזה מסיבה נעשה, ומה יקרה, אוח,,, דימיונות יש לי בשפע,,,

Jen74

New member
זה היה מוזר...

זיפזתי כדי למצוא משהו מעניין לראות ופתאום אני שומעת שיר של אלביס. הספקתי כבר ללחוץ על החץ שמעביר ערוצים אז חזרתי חזרה וראיתי את כל הפרק, פספסתי רק שלוש דקות מההתחלה. הפרק דן באפשרות שאלביס באמת ביים את מותו והוא מסתובב כבר כמה שנים בדרכים ולמרות שינויים ויזואליים שעשה לעצמו עדיין אנשים מזהים אותו. כמובן שיש כאלה שרודפים אחריו כדי להוכיח שהוא נוכל שמתחזה לאלביס ואלביס, כידוע, מת מזמן. בפרק הזה הם אומרים שאלביס מת כבר 17 שנה, אז או שהפרק הוא כל כך ישן או שהתקופה של הסדרה היא ישנה.

YGep

New member
הלוואי הלוואי../images/Emo152.gif

שזה היה נכון.... הלוואי שהיה חי כאן איתנו!! אבל כולנו יודעים שזה לא המצב לצערינו
אבל זני דבר אחד לא הבנתי או שהפרק ישן או שהסידרה ישנה??? זה לא אותו דבר??? זה צריך להיות לפני 15 שנה...ממממ...ישן מאוד....

Jen74

New member
לגבי הפרק הכוונה שלי היא

שאולי הפרק צולם לפני חמש שנים ולא יותר מוקדם מזה אבל הוא עוסק בתקופה של לפני יותר מעשר שנים. אני לא יודעת איך השחקן שמגלם את רינו ריינס נראה היום ובן כמה הוא ולכן לא יכולה לדעת עם הפרק עצמו צולם לפני יותר מעשר שנים או שפשוט התקופה של הסדרה מדברת על התקופה ההיא והיא צולמה לפני פחות מעשר שנים.

למעלה