אומרים שהלפלפים היו בצד של קליף והפרחחים בצד של אלוויס...... אבל רק היום, אני מסוגלת להעריך את השירים שלו......של אלוויס.... יכול להיות, ממש יכול להיות, שאולי,,,,,,,,,הוא איים על בתוליי אז בשנות השישים התמימות??? הוא עיכס.....ונענע, והרקיד את אגן הירכיים שלו,,,,,וזה די הפחיד אותי ...... זה היה בניגוד לחינוך שקיבלתי....... אגדהההההההההההה..........עד היום........האיש...........
הלכתי על רשת בית....עם מושיק טימור..... גם שם....... אבל כיום, אני נהנית ממנו יותר מאשר פעם.... כעת, אני גם חושבת שהוא היה בעצם ,,,,די חתיך....... וקליף, עדיין חי.....בועט........ושר....... ונראה לא רע..... אולי בגלל שלא נישא מעולם.......נשמרו לו נעוריו? לך תדע............... ראיתי אותו במופע בטלויזיה, הבן אדם........לא מזדקן.... דקיק גיזרה, מלא שיער........דינאמי...... אבק כוכבים...........
´בתו של כורה הפחם´..סיסי ספייסק ששרה לבדה את שיריה של לורטה לין ובברלי ד´אנג´לו ששרה את שיריה של פטסי קליין זמרות הקאנטרי- עם טומי לי ג´נוס מלפני 22 שנה..שחקן שעדיין לא זכה להערכה האמיתית שלו..ב´הנרדף´ עם הריסון פורד. למשל. סיסי ספייסק שמשחקת גם כבת 14..וקבלה אוסקר..! ואם נכון שלולא בעלה שבאסרטיביות היה נכנס איתה לתחנות רדיו..מקומיות וכך קידם את הקריירה שלה..ככה צריך! נהדר. ---רשימה זו נכתבה לזכרה של סיסי בן מאיר- בת קיבוץ רמת דוד- חניכתי בחברת הילדים- שנסעה לפרו בעקבות בעלה ששהה באולפן- ילדה ילדים וחזרה חולה..ונפטרה בדמי ימיה- ממש כמו סבתה סימה ממייסדות הקבוצה- שעל שמה נקראה.
הדבקתי אתר של מוסיקת קאנטרי ואם תלחץ ברשימה על Coal Miners´ Daughter - Loretta Lynn תקבל את השיר. ואם נורא בא לך לשמוע....את השיר המפורסם של תמי ווינט..... Stand By Your Man - תכנס לפה וכן, אתמול היה אחלה אחלה......לשמוע שירים מתוך מחזות זמר..... בלופ 33.......השעה היתה מאוחרת ואני הגברתי את עצמת הקול..... השירים האלו היו חתיכת נוסטלגיה.........אוייייייייייי אלי גורנשטיין בשירים מתוך "דון קישוט".....היה ענק....... יש לו נוכחות חזקה לאיש......
עדיין טוענים שהוא חי. קשה למעריצים לקבל את מותו... מי שמתעניין במותו / חייו והספקולציות בנושא........ בכתבה הבאה...... ומחווה שקיבלתי מאתר מסויים....... אגב, המון אתרים שלחו מייל עם אתר מצורף לציון 25 למותו....... ממש הצפה של מיילים המתייחסים לאירוע "ההיסטורי"......