אלבומי קונספט

a white swan

New member
זיגי סטארדאסט

לייק דהה:) לא שמעתי על אחד שלא אהב אותו משמיעה ראשונה,ובצדק השיר הפותח,חמש שנים והשיר הסוגר,רוקנרול סוייסייד הם האהובים עליי באלבום.

Grimble Grumble

New member
ואם כבר דוד בואי אז:

Diamond Dogs! האלבום שבמקור היה אמור להיות הפסקול למחזה שבואי כתב על הספר 1984...

חולוני

New member
לא מחזירים מסרים הא?

וגם אני תומך בזיגי. ועוד אלבום קונספט שאני רוצה להזכיר, אבל בטח אף אחד כאן לא מכיר (כי לא שייך בדיוק לנושא הפורום) - Lovage - Music to Make Love to Your Old Lady By ועוד אלבום שהוא בערך קונספט (אלבום המוקדש לעיבודים למנגינות שונות של סרטים מפורסמים) - Fantomas - The Director's Cut שני האלבומים בהשתתפות מייק פאטון מ-Faith No More.

SickAgain

New member
Thick as a brick

זה האלבום האהוב עליי...אף פעם לא ממש התמקדתי במילים אבל המוסיקה, כאילו שאתה במקום אחר.

Tomer 123

New member
עוד שניים שבאו לי

"Three Friends" ו"The Power of Glory" של ג'נטל ג'איינט. אלבומים מופלאים!

Rubycon

New member
פה אני איתך

אמנם Three Friends יותר מספר סיפור אבל שניהם משקפים קונספט ברור והם בהחלט אלבומים מופלאים. אני אישית מעדיף את The Power and the Glory אבל הפועל, הצייר והקפיטליסט גם הם נפלאים.

giloni

New member
לא רק פה

הענק העדין הם קונספט אחד גדול. קונספט של מוסיקה נטו, עם המון אהבה והרבה יותר מזה, כשרון. בעניין The Power and the Glory אכן החזק שבאלבומיהם, לטעמי, ולו רק בשביל הקול הנפלא של קרי מינייר בשי Aspirations שבכבוד גדול, מבצעת אותו גם אסתר עופרים שלנו. יקי

John LennonS

New member
יש לי משהו חשוב לאמר

אני רוצה להתייחס למה שאמרת על סרג'נט פפר. אני לא יודע איך את מסווגת אותו, כלומר אם הוא נחשב אצלך כאלבום קונספט או לא, אבל אני לעניות דעתי חושב שהוא לא אלבום קונספט והסיבה היחידה שאנשים מבלבלים (אולי) אותו עם אחד כזה היא שהביטלס יצרו בו להקה כאילו ויש שני שירי נושא שקשורים לכותרת האלבום. מעבר לזה אני לא רוצה שום קשר בין השירים מעבר לכך שהם כולם (למעט אחד שלא אהוב עליי) יפים ובעלי סגנון מוסיקלי, שאפשר לאמר שחוזר בצורה כזו או אחרת ברובם. קר אני רוצה להדגיש שוב שלדעתי סרג'נט פפר הוא לא אלבום קונספט ולדעתי זו טעות להכניס אותו לההגדרה הזו...

John LennonS

New member
כמה תיקונים קטנים:

כמה תיקונים קטנים: מעבר לזה אני לא רוצה = מעבר לז אני לא מוצא קר=בעיקר

Wonder goat

New member
בישבילי אלבומי קונספט הם

אוספי להיטים או שזאת להקה עם רק אלבום אחד שאני אוהב

למעלה