אלבומי העולם המופלא

טל ענבר

New member
אלבומי העולם המופלא

רעיון לגלריה - לסרוק את אלבומי העולם המופלא - מלאים כמובן - דף אחרי דף. אתמול ביריד האוספי בהוד השרון הצגתי גם, וחמשת האלבומים היוו אטרקציה לגילאי 35 פלוס. יש לי אלבומים אלה במצב מלא. טוב, נו, אולי חסרים פה ושם קלפים. ולילדי הפורום - מכירים? הידעתם שפעעעעעעעעעעם לא היו מדביקים מדבקה באלבום אלא מורחים מעט דבק על "קלף" מנייר דק? ממש LOW TECH....

טל ענבר

New member
העולם המופלא

המקורי, עסק בנושאים הבאים: מערכת השמש וכובי הלכת תולדות כדור הארץ התרבויות הגדולות בעלי חיים נדירים פיזיקה המצאות וגילויים התפתחות התעופה לווינים וטיסות חלל יצא כנראה בשנת 1970 או 1971

טל ענבר

New member
העולם המופלא 2 - חי וצומח

נושאים: פרחים חד-תאיים חרקים דגים דו-חיים זוחלים עופות יונקים גוף האדם שבטים אפריקניים

טל ענבר

New member
העולם המופלא 3 - סרטי וולט דיסני

" 29 סרטי קולנוע בלתי נשכחים של וולט דיסני בתמונות המודפסות בצבעים מרהיבים" יצא - 1973

טל ענבר

New member
העולם המופלא 4 - עמים וארצות

"המוזר, המעניין והאקזוטי בחיי העמים, תופעות אשר לא תאומנה בחי ובצומח, ופלאי הטבע באזורים הנידחים ביותר בעולם".

טל ענבר

New member
העולם המופלא 5 - עולם ומלואו

עסק בנושאים שונים כפי ששמו מעיד. האחרון בסדרה - 1976-7

avitalit

New member
הי טל . חתיכת נוסטלגיה ...

קצת מפחיד הקצב הזה ... לפני שלושים שנה התאמצנו להשיג את התמונות החסרות והיום .. 0.097 - שניות חיפוש בגוגל-תמונות ותקבל 186975 קישורים לתמונות דומות . היו לי בצעירותי כל האלבומים . הרבה מהמידע על העולם שרכשתי ( ובטח גם שכחתי) היה מהאלבומים ההם שאספתי בקפידה . חבל שלא יצא לי לראותם LIVE אבל אשמח מאוד לראות סריקה שלהם. תודה איצ

יש לך שעות עירנות מוזרות...

ואני חשבתי שאתה אחד מה"נורמליים" שלנו... אני עדיין שומר שלושה - החי והצומח, תעופה וחלל ועוד אחד שאני לא זוכר. את זה של וולט דיסני שכחתי לגמרי, ואשמח לראות כמה תמונות מייצגות. הרעיון של גלריה נחמד, אבל קצת הרבה עבודה, לא?

טל ענבר

New member
לי יש שעות ערות מוזרות?

אתה בסדר? ער בשבע לפנות בוקר!!!!!?????????! לגבי העבודה - למרבה המזל גודל דף באלבום הוא A4, יש בו 396 קלפים. ולכן יש 44 דפי קלפים באלבום, בנוסף דף פתיחה, סיום והכריכה - כך שזה 48 סריקות בלבד לאלבום. אני מניח שניתן אחר כך לעשות "סינדיקציה" עם אתר הנוסטלגיה.

כמה שאתה צודק!!

שבע זה לא לפנות בוקר, זה אישון לילה. לא היתה לי ברירה היום, הייתי בחיפה, ונסעתי עם האוטו של אמא של, כי שלי במוסך (עדיין), ולכן היה הכרח לקום מוקדם לפי שעות העבודה שלה. איך אתם המדענים יודעים לסור עמודים. לא היה עולה על דעתי לספור עמודים, זה פשוט נראה לי הרבה בכללי...

vagy

New member
לי יש מלאים את האלבומים 1, 2 ו-5

אלבום 4 חסרים לי כ-30 קלפים. אלבום 3 חסר לי. ובהזדמנות הזאת אני מזכיר שאני מחפש את האלבומים שחסרים לי ואלבומים נוספים כגון "עולם התרבות" שהוא מאוד דומה. יש לי להחלפה את האלבום הראשון. ירון

סקרים, רבותי - סקרים...

זו כמובן כותרת שכבר השתמשתי בה. על פי הצעתו של אחד מהמשתתפים, שלא אגלה את שמו כדי שלא תפריעו לו להתכונן למבחנים שלו, העליתי סקר חדש. הוא דומה באופן מעניין לסקר שכבר ענינו עליו באוגוסט שעבר, אבל קצת שונה בתשובות, וגם הרבה חברים נוספו, כך שאפשר בהחלט לחזור על הדברים. מחלקת המחקר מתבקשת לעקוב אחרי התוצאות, לנתח מגמות בזמן אמת ולדווח למפקדה.

python 4

New member
שכחת להוסיף אופציה חשובה -

הרצון להתערות בפורום. הרי אי אפשר להיות חבר כאן בלי לאסוף משהו, לא? לפעמים עצם ההשתתפות בפורום הזה מדרבנת אותי להמשיך לאסוף, גם כשאני בטוח שאם אני אראה עוד פיסה משוננת אחת מאום-אל-שמבי אני אקיא (זה קורה בעיקר אחרי שאני קונה 9 פאקטים בלי הכרה). כך לפעמים האמצעי הופך למטרה והמטרה לאמצעי. אגב, מה תוצאות הסקר הקודם?

תמיר1991

New member
חחח - המצב בסקר ממש מדהים:

83% לרצון ללמוד עוד... ממש בחירות חד-צדדיות... תמיר.

יש לי אחות שהיא כבר בת

יווווווּ 49 ואני זוכרת שהיא אספה "קלפים" של העולם המופלא, כמה שזה ותיק.

למעלה