אלה שאני הכי אוהב והכי טובים לפי
דעתי: Genesis - Live - הופעת לייב משיא התקופה של ג'נסיס, חתיכת אלבום לייב, שווה כל אגורה, ביצועים מעולים, שירה מעולה. Genesis - Seconds Out אלבום לייב של ג'נסיס מ-1977, עדיין קולינס מצליח לקחת על עצמו את כל הלהקה ולעשות עבודה מעולה, לא מרגישים בחסרון של גאבריל. Gentle Giant - Playing The Fool בסך הכל אלבום לייב סביר, לא מומלץ קניה, הביצועים לא יותר מרהיביים מהשירים באולפן. King Crimson - The Night Watch אלבום הלייב הטוב ביותר שקרימסון הוציאו, הוא מחולק לשתי דיסקים, הבוקינג של השירים מעולה, הביצוע הוא די אלוהי. King Crimson - USA אלבום לייב טוב מאוד, מאוד מעניין, הרבה אילתורים, מומלץ לאלה שיכולים לסבול כאלה. King Crimson - Absent Lovers - Live in Montreal, 1984 אומנם לא מהתקופה הטרייה ביותר של קרימזו, אבל בכל אופן השירים כאן גם אם באלבומים שאני לא אוהב (ביט ומשהו עם three), פה הם נשמעים מעולים. Van Der Graaf Generator- Maida Vale (The BBC Radio One Sessions) ההקלטות מה-BBC של VDGG מ-1976, בסך הכל 8 שירים, 4 הראשונים מעולים, מבוצעים היטב, 4 האחרים אלה שירים שאני לא אוהב וההופעה לא פיצה עליהם. Van Der Graaf Generator - I Prophesy Disaster אני חושב שזה הוצאה רשמית שיצאה ב-1993, בסך הכל יש שם הרבה אכזבה, בסך השירים מבוצעים בצורה די מאכזבת, אבל לאלה שאוהבים את התקופה לפני סטיל אליף, יש שם את:Refugees, Lemmings (Includes Cog), Arrow ו-Medley (Plague Of Lighthouse Keepers. Yes - Yessongs אלבום לייב היחידי שלפי דעתי טוב של יס, ביצועים מעולים וכיפיים, בחיי. אלבום שווה רכישה. מאחורי הצלילים - מאחורי הצלילים ובכן, מה אפשר להגיד? בסך הכל גיטרה אקוסטית וקלידים יוצרים דבר כל כך קסום. טוב, די, מספיק.