אלבומי הופעה חיה

amit7349369

New member
ככה...

soft machine-six (מספר אחת אצלי) VDGG-vital Live Scenes from New York -dream Bursting Out -Jethro tull Premiata Forneria Marconi-Live In Japan החברים של נטשה- הופעה חיה (הדיסק השחור) pink floyd-pulse GENESISS-Seconds Out After Crying - Struggle For Life(יש שם אחלה ביצוע לstarless)

ההמלצה שלי

yessongs Colosseun - live Steve Harley - Face To Face בייחוד קטעי הסיום Pink Floyd - Pulse Deep Purple - Concerto for group & Orchestra Deep Purple - Nobody's Perfect ELO - BBC sessions Queen - Live Killers Frank Zappa - Broadway the Hard way Mike Oldfield - Exposed

B a z a

New member
אני לא כ"כ אוהב אלבומי הופעה חיה -

הסאונד והביצועים בד"כ פחות טובים מאלבומי האולפן, אבל בכל זאת אני אציין 3 אלבומים: Magma - Live אני לא ארחיב, אבל זה אלבום מדהים. Gentle Giant - Playing the Fool אלבום הופעה נהדר, הלהקה באמת ידעה לנגן על הבמה. הביצוע ל-Funny Ways בלתי נשכח, יש לי דמעות בעיניים כשאני שומע את השיר הזה - השיר במקור נמצא באלבום הראשון של הלהקה, כאשר הם עדיין לא גיבשו את הסאונד שלהם - ובביצוע החי השיר פי 2 יותר ארוך ופי 100 יותר טוב. שמרתי את האלבום הכי טוב לסוף: Pink Floyd - Ummagumma (live album( האלבום הכי טוב של כל הזמנים, אני אוהב גם את אלבום האולפן המוזר, אבל האלבום החי מכיל את המוזיקה הכי טובה אי פעם. 5 הדקות האחרונות בקטע האחרון, A saucerful of secrets, מהוות שיא שאף אחד אחר לא הצליח להתקרב אליו, לדעתי.

מורנא007

New member
אחד האלבומים הטובים הוא

Two for the show של קנזאס

epitaph

New member
טווווב...ננסה...

אני אוהב הופעות חיות אז אני מתפרע קצת: King Crimson - USA The Night Watch Ladies of the Road Absent Lovers The Great Deceiver (קופסא של ארבעה דיסקים של הופעות מ73-74) Deja Vrooom (דיוידי, הופעה חיה משנות התשעים) היתה פעם גם הופעה להורדה חינם מאתר המעריצים הרשמי שלהם אבל לא נראה לי שזה כבר קיים היום, בכל מקרה שווה לחפש כי זו גם הופעה מעולה, Live Mexico City 96. כמו כן לא חסרים להם עוד הופעות מעולות, הבאתי כאן רק רשימה מאוד מצומצמת. Yes - Yessongs Camel - A Live Record The Paris Collection Traffic - Welcome to the Canteen Colosseum - Live Renissance - Live at Carngie Hall Caravan - Live at Fairfield Halls 74 Rush - Exit...Stage Left Diffrent Stages After Crying - Bootleg Symphony

Rapid נאור

New member
let's go

rush - live in rio deep purple - machine head (1972) בשביל הגירסא המטורפת של צ'יילד אין טיים על 15 דקות והסולו תופים של פייס. ואם רוצים אז גם קליפורניה ג'אם מ-74 בשביל ךראות את בלאקמור שורף מגבר, שובר 3 גיטרות, מצלמה, זורק חצי מהציוד שלו על הקהל. מטורף פשוט. pink floyd- pulse jethro tull - live at maddison square garden (1978) yes - yessongs ולא יודע אם זה בדיוק נחשב הופעה אבל camel - Moonmadness tour קטע של חצי שעה שקאמל מראים בו מה הם שווים באמת.

echoes

New member
מה??

איזה קטע זה moonmadness tour זה בוטלג? אני חייב לשמוע את זה... וזאת הרשימה שלי. pink floyd-pulse איזו השקעה,איזה סאונד,מה לא הייתי נותן כדי להיות בתור הזה. pink floyd-ummagumma-הופעה מדהימה. porcupine tree -coma divine-מרשים ביותר. camel- Coming of Age רוב אלבומי ההופעה של קאמל יש בהם משהו מיוחד,אבל את זה אהבתי נורא.

Rapid נאור

New member
איזו הופעה (וידיאו)

שנתקלתי בה בנט בזמן שחיפשתי הופעה אחרת לגמרי שלהם לא משהו שיצא רישמי בבטחה, אבל חצי שעה של וידיאו בהופעה. אם מישהו מוכן לתרום מקום להעלות את זה, אין לי בעיה, אבל אין מצב שאני שולח את זה לעוד חברי פורום :)

The Cabana Boy

New member
אלה שאני הכי אוהב והכי טובים לפי

דעתי: Genesis - Live - הופעת לייב משיא התקופה של ג'נסיס, חתיכת אלבום לייב, שווה כל אגורה, ביצועים מעולים, שירה מעולה. Genesis - Seconds Out אלבום לייב של ג'נסיס מ-1977, עדיין קולינס מצליח לקחת על עצמו את כל הלהקה ולעשות עבודה מעולה, לא מרגישים בחסרון של גאבריל. Gentle Giant - Playing The Fool בסך הכל אלבום לייב סביר, לא מומלץ קניה, הביצועים לא יותר מרהיביים מהשירים באולפן. King Crimson - The Night Watch אלבום הלייב הטוב ביותר שקרימסון הוציאו, הוא מחולק לשתי דיסקים, הבוקינג של השירים מעולה, הביצוע הוא די אלוהי. King Crimson - USA אלבום לייב טוב מאוד, מאוד מעניין, הרבה אילתורים, מומלץ לאלה שיכולים לסבול כאלה. King Crimson - Absent Lovers - Live in Montreal, 1984 אומנם לא מהתקופה הטרייה ביותר של קרימזו, אבל בכל אופן השירים כאן גם אם באלבומים שאני לא אוהב (ביט ומשהו עם three), פה הם נשמעים מעולים. Van Der Graaf Generator- Maida Vale (The BBC Radio One Sessions) ההקלטות מה-BBC של VDGG מ-1976, בסך הכל 8 שירים, 4 הראשונים מעולים, מבוצעים היטב, 4 האחרים אלה שירים שאני לא אוהב וההופעה לא פיצה עליהם. Van Der Graaf Generator - I Prophesy Disaster אני חושב שזה הוצאה רשמית שיצאה ב-1993, בסך הכל יש שם הרבה אכזבה, בסך השירים מבוצעים בצורה די מאכזבת, אבל לאלה שאוהבים את התקופה לפני סטיל אליף, יש שם את:Refugees, Lemmings (Includes Cog), Arrow ו-Medley (Plague Of Lighthouse Keepers. Yes - Yessongs אלבום לייב היחידי שלפי דעתי טוב של יס, ביצועים מעולים וכיפיים, בחיי. אלבום שווה רכישה. מאחורי הצלילים - מאחורי הצלילים ובכן, מה אפשר להגיד? בסך הכל גיטרה אקוסטית וקלידים יוצרים דבר כל כך קסום. טוב, די, מספיק.

למעלה