אלבומי בון

אלבומי בון

איך קוראים לאלבומים שלו ומה סדרם?.. ואיזה לדעתך הכי טוב? תודה=]

We Never Close

New member
זה לא בון - זה בון ג'ובי,

וזה לא "האלבומים שלו" זה "שלהם" - בון ג'ובי, להקה.. וענו לך כבר על השאלות.

LIRONSH100

New member
נצל"ש דחוף ביותר!!!

השתעממתי בבית ספר אז סתם כתבתי בון ג'ובי בגוגל ומצאי ביקרות מעצבנת על ג'ון שבו הם אומרים שג'ון בן 50 ועושה בוטוקס!!! ושהשירים היו דומים אחד לשני.... אני נונת לכן קישור כדאי שתטפלו בענין (כבר שלחתי הודעה...) http://bidur.msn.co.il/msnEntertainment/TvAndRadio/Critics/200705/20070506095542.htm

We Never Close

New member
העניין טופל,

נקווה שיפרסמו את התגובה. חתיכת כתבה מטומטמת. שתבדוק עובדות לפני שהיא כותבת כתבות כאלה! מקצרת לג'ון תחיים.

nogao10

New member
תת רמה ביותר!!!

רואים שמי שכתבה את זה לא יודעת כלום על בון ג'ובי, וכתבתי את זה גם שם, כי עם כל הכבוד, זה לא בון ג'ובי שגרועים, אלה המתמודדים שאיידול שפשוט לא מצליחים להרים שירים בסדר גודל של ג'ון.

LIRONSH100

New member
החוצפנים לא פירסמו את התגובה שלי...

כניראה כעסתי יותר מידי וזאת הסיבה? אבל אני הולכת לכתוב עוד תגובה..

nogao10

New member
כן פירסמו + שאלה

הם פירסמו, פשוט לקח להם קצת זמן. אבל מה הכוונה בריקוד ה... מה? בחיים לא שמעתי על זה (זה מה שאני הכי אוהבת, כשאני חושבת שאני יודעת הרבה על בונג' ופתאום אני מגלה ים דברים חדשים
)

LIRONSH100

New member
תסימי לב לריקודים שלו בהופעות..

הוא ממציא ריקוד חדש... כזה תנועות מוזרות ואני ואילנית פשוט מתפצצות כל פעם שאנחנו רואות את ההופועות (במיוחד הופעה אחת באמסטרדם לפני איזה שנתיים ניראה לי...) אז קראנו לזה ריקוד הבונונירה כי הוא כזה בונבונירה שם....

nogao10

New member
הם מתדרדרים, כתבים למוזיקה שלא מבינים במוזיקה

נגיד (ורק נגיד......... זה הכי שטויות בעולם) שבון ג'ובי להקה גרועה (והם לא!!!!!!!!!!!!!!!!), הרי כל כך הרבה מעריצים (נגיד, 100 מיליון, כמו שהם אומרים) שאוהבים להקה לא באמת יכולים לטעות, הכתב/ת סתם לא מבינים כלום במוזיקה, וגם אם בונג' היו גרועים (ולא.....) אז לפחות לכבד את הקהילה שאוהבת אותם, לומר, "לדעתי בון ג'ובי לא יודעים.....", אבל בצורה עובדתית ביותר הם כן!!! לאן העולם מתדרדר, שירדו על טוקיו הוטל לפני שהם באים לבונג', הלהקה הטובה בעולם (אני לא אומרת שטוקיו גרועים, אני רק טוענת שלהקה שכל כך הרבה זמן בעסק היא להקה מבוססת), נחמד לראות כמה אוהבים את בון ג'ובי, תמיד נותן חיזוק!!!!

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifאם תראי כתבות לא מהארץ

את תראי כמה שזה שונה..בארץ הם פשוט כותבים שטויות שיכעיסו אנשים ויתנו להם ים תגובות זאת השיטה.. ותראי באמת כמה הגיבו לו וכמה הגיבו לטובת בון ג'ובי אבל זה ממש מעצבן לקרוא את זה.. במיוחד שבון ג'ובי זאת אחת הלהקות הטובות בעולם..

למעלה