אלבומין-קלציום

Buckingham, גוועלט!

או שפספסתי משהו עם פאקינגהם. כמו packing ham, לארוז שינקה? מדובר בתשובה של הפרשת הסידן בשתן. זה היה הנתון שדברתי עליו. אני בעבודה ויש לי מסך מדהים שבו אני כמעט ולא רואה תמונות. התמונה שצפרת כעת נראית לי כמו שמי לונדון בליל חופרי ערפילי. ניחשתי נכון? באשר לתחרות בין חתולים, לא חשפתי הכל! מילים כמו בוא, לא, ושמו של היצור, זה כל כך בסיסי שחשבתי שזה עלבון אפילו להזכיר את זה. באשר לאומות הצרפתית והבריטית הופוטנציאל שלהם, לצערי אני חוששת שיש פוטנציאל כזה בכל אומה. אני באמת לא חושבת שיש הבדלים בסיסיים או אתניים בטבע האנושי.

ayalonav

New member
לא פספסת דבר לגבי פאקינגהאם.

הגעוולט היה במקום. אוסף-יאסוף, משמע שמי שאובחן עם הייפר-פארא-תאיירואידיזם צריך כרוטינה לאסוף מפעם לפעם שתן לסידן? אגב, מי מבצע את הניתוח כירורג או אא"ג? מה ההשפעות של ניתוח שכזה, קצרות וארוכות טווח? האם לאחר הניתוח ישנה החלמה או שיש צורך בטיפולים נוספים לאורך זמן? את איסוף השתן לקלציום אבצע בשבוע הבא בסופו של דבר. כל יתר תוצאות הבדיקות הגיעו והן לפניך כספר הפתוח: Vitamin D 25 (OH) 4.3 ng/mL (מבוצע באיכילוב) כלוריד ויתר בדיקות הכימיה משלשום בקובץ המצורף. Beware not to tease the
! יש מצבים של פרה-דיספוזיציה/דיספוזיציה ברפואה, נכון? אז לדעתי מתקיימים מצבים כאלו של מועדות גם במדינות/חברות/אומות מסוימות. היום אין תמונה. עונש על הטיזינג.

מה אני בעונש??../images/Emo7.gif

OK אז ככה. קודם כל חבר יקר, יש לך כזה חסר של ויטמין D שלא אתפלא שהסידן יקפוץ ברגע שזה יתוקן. מה זה אתה לא יודע שאנחנו חיים בארץ ים תיכונית? האלו? יש שמש בחוץ! אני רואה חולים במכבי בבני ברק, ושם אני נתקלת כל הזמן בנשים חרדיות חסרות ויטמין D מחמת צניעות, אבל אל חשבתי שאת נמנה עליהן! מה שגם חשוב בהיפרפרא זה ה-1,25 vitamin D. גם את זה כדאי לשלוח. בד"כ בהיפרפרא זה גובה, עם הויטמין D הנמוך שלך אני מניחה שזה יהיה בנורמה, לא מצליחה לראות איך זה יהיה גבוה. אני בטוחה שיש לך היפרפרא, חסר הויטמין D פשוט ממסך את ההיפרקלצמיה שהיא אכן לא בעיה בשלב זה. הניתוח נעשה גם ע"י רופאי אאג, וגם ע"י כירורגים שהתמחו בזה. כיגיע הזמן אציע לך (בצורה מוצנעת, דהיינו לא בפורום אלא בדרך של מסר) למי ללכת. מבחינתי בארץ יש כתובת אחת. זה ניתוח פשוט, החלמה לא בעייתית, לא ראיתי סיבוכים חוץ מזה שלא הוציאו את האדנומה והמחלה פשוט המשיכה ללא שינוי. הקטע של דיספוזיציה/פרה-דיספוזיציחה ואומות מסויימות, עבר מעל ראשי. כנראה שצריך IQ של מהנדס (נכון שאתה מהנדס?) כדי להבין את זה. אני רק רופאה פשוטה. רחם עלי!

ayalonav

New member
חזרה לשיגרה

מקווים שלמדת את הלקח. אין לי הסבר אם כי אני שמעתי באמת על קיומו המאור הגדול... לפעמים אני חרד אבל אישה אני לא. יחד אם זאת אני שוקל בחיוב ביקור בבני ברק בקרוב. בדקתי אצל רופא המשפחה אולם בדיקת ויטמין D 1.25 יכולה להנתן רק ע"י אנדוקרינולוג במכבי. הניתוח בהרדמה מלאה? דרך הגרון או מהצוואר כמו תרנגולת בשחיטה כשרה? צריך טיפול תרופתי אחרי הניתוח כדי לספק את ההורמון שהבלוטה/ות יצרו? אם מדובר בגידול על בלוטה, למה מורידים את הבלוטה כולה ולא רק את הגידול? מה החלופה הטיפולית לניתוח? מה הסכנה אם לא מנתחים? ולא, אני מיש מוהנדס. לפחות לא בהכשרה הפורמלית. אשר לרופאה הפשוטה, סופרלטיווים כבר חילקתי לך, ובזכות. אני יכול להוסיף שיש לך "ראש טוב", שבא לידי ביטוי בסגנון התקשורת ובשימוש בהומור שהוא בהחלט לטעמי. וראיתי שאת מולטי-לינגוואלית, כל שהמניה שלך נוסקת אל על. ונחזור לשיגרה.

תיכף ינפיקו אותי ב-Nasdaq!

בקרוב במכבי זה wishful thinking. נדמה לי שהם כעת נותנים תורים לאוקטובר, ועוד לא אמרתי להם על כך שחלק מאוקטובר אהיה ביפן
(עוד לא גיבשתי את התאריכים המדוייקים). לגבי ה-1,25, אולי אם תבקש מהרופא שיציין שזה בהוראתי הם יבצעו את זה (שיוסיף בכתב יד). באשר לניתוח, אבל פיאנו פיאנו, אנחנו עוד לא שם, זו לא שחיטה. כן בהרדמה מלאה (למרות שזה לא חובה). זה דרך חתך קטנצ'יק בצואר. החלמה לא בעייתית. יש לנו 4 בלוטות כך שאין כך צורך לרחם, לא תחסר הבלוטה לאחר שמסירים אותה. ואין צורך בכל טיפול תחליפי לאחר ניתוח מוצלח. מה שכן ניתן אז לתתאלה תוספי סידן כדי למלא שוב את המאגרים. לא מהנדס, איך פישלתי, אז מה כן?

ayalonav

New member
אכן במכבי יש תור קרוב לחגים הבאים..

אבל נרשמתי ברשימת ההמתנה. מי יודע אולי איזו חיה-רבקה בת שרה-בלה תבטל תור לפני כן... לגבי ה 1.25 הרופא ניסה אך ללא הצלחה. המערכת לא איפשרה הפקת הבדיקה. (אולי צריך מספר רשיון ומספר ת"ז ואולי גם זה לא יספיק וההפניה צריכה להגיע מהאנדוקרינולוג עצמו). אפרופו אנדוקרינולוג: בדיוק לפני יומיים פגשתי את אותו אחד שהייתי אצלו בכניסה למעלית. כשדלת המעלית נפתחה יצאו ממנה שתי נשים והנ"ל ואנוכי נכנסנו. מסתבר שלפחות אחת מהשתיים שיצאו השאירה אחריה עננת ריח דביק איום ונורא של נפיחה סרחונית במיוחד, מה שהגביל באופן מוחלט את יכולתנו, שלי ושל הרופא, להמשיך ב small talk שהתחלנו בטרם הכניסה למעלית. העווית הקלה בפרצופו של הדר' קיבלה מימדים מפלצתיים והוא נראה מבועת ביותר. עם היפתח דלת המעלית בשנית נמלטנו בנשימתנו האחרונה אל האוויר הצח. מה עוד יכול להסביר חסר בויטמין D מלבד חסך בחשיפה לשמש, שממש לא נראה לי? יש לי כישורים טכניים מפותחים וגם יכולת אנליטית טובה מאוד אבל לא הבאתי אותם, עדין, לידי ביטוי מקצועי-תעסוקתי. תחת זאת בהשכלתי אני איש מדעי ההתנהגות ואפילו בוגר מרת"א. הנה עוד shot. היצור עובר תריס אחר תריס ופותח את שלביו.

ayalonav

New member
US

שלום דר' תורג'מן, נגשתי שוב לרופא המשפחה וקיבלתי הפניה לבדיקת ויטמין D 1.25 לפי המלצתך. עשיתי US לפנות ערב של התאירואיד והפארא-תאיירואיד. אני לא בדיוק יודע לקרוא, אבל נראה לי שהודגמו כמה דברים, שכן נלקחו מידותיהם (לקחתי העתק של המדיה). פענוח יהיה ביום שני. שאעלה את הצילומים בקובץ? שאלה נוספת: האם יש קשר בין המצב והתסמינים לבין תחושת רגישות לקור-חום? לי כמעט תמיד חם כשלרוב האחרים מסביבי קר... תמונה לגיוון: אל כאלב, איבן אלף שרמוטאת, אללה ירחמו, אל ראיס אל פלסטיני.

ayalonav

New member
כנראה שנרדמתי אבל

לא משעמום. מאז ומתמיד הכי אהבתי במסגרות החינוך את...........החופשות. ואילו כאן, המורה, למרות שלא במשהו תאורטי עסקינן, אני מרגיש שותף מלא לדיאלוג בגובה העיניים בין איש מקצוע בקיא שמספיק בטוח כדי לאפשר לעצמו להתלבט בקול רם מעל דפי האתר (...) שגם יודע להקשיב, וגם לענות. וזה אחד התהליכים שחסרים לי במפגש רופא-חולה במיוחד עם רופא מקצועי. ואם זה לא היה ברור אז שוב אני חוזר על הקומפלימנט: עד כה יש לי רק דברים טובים לומר עליך, ובהתחשב בעובדה שמאז התוודעתי לקיומם בעולם של רופאים, עורכי-דין, סוכני ביטוח וסוכני מכירות, מכולם אהבתי חתולים Feline Catus....ויסלחו לי אותם מתי מעט מאלו המשתייכים לבעלי המקצועות דלעיל אשר למרות זאת נותרו בני אדם. ולענייני: מה נסגר לגבי הייפר-פארא-תיירואידיזם יש לי/אין לי/אולי? והאם אבחנה זו יכולה להסביר את העליה המשמעותית במשקל בשנתיים האחרונות? תודה על תשומת הלב.

למעלה