אלבומים!

Applebite

New member
אלבומים!

בטח כבר עשיתם שרשור כזה, אבל איך אתם מדרגים את האלבומים שלה (אלבומי אולפן) מהאהוב ביותר לפחות אהוב? אצלי זה לא סופי כי זה משתנה כל הזמן (במיוחד בגלל LE שפשוט משנה סטטוס כל הזמן) אבל כרגע נראה לי שזה משהו כזה: 1 scarlet's walk under the pink 2 to venus and back 3 from the choirgirl hotel 4 boys for pele 5 little earthquakes 6 american doll posse 7 the beekeeper 8 (אני יודעת שלא כללתי את SLG, הוא לא ממש נחשב אצלי לאלבום רגיל). שמעתי בפעם הראשונה את LE לפני כמה שנים, ואהבתי אותו מאוד, אבל אחרי כמה זמן נכנסתי לז'אנרים אחרים של מוזיקה וזנחתי אותו ואת טורי. לפני איזה שנתיים- שלוש התאהבתי בה מחדש אחרי שהשמיעו לי כמה שירים שלה, ובמיוחד אהבתי את Wednesday, מה שהביא אותי לשמוע את SW ולהתאהב בו קשות. אני יודעת שזה לא האלבום האהוב ביותר האופייני לאוהבי טורי, אבל הוא היה ויישאר האלבום הכי הכי בשבילי. אחרי זה הגיעו FTCH ו-BFP, שהיו אצלי בתודעה די ביחד, ורק לא מזמן קלטתי שאני אוהבת יותר אתFTCH UTP פשוט שבה אותי ולכן נכנס היישר למקום השני, וכמו שאמרתי, LE תמיד משנה סטטוס אצלי. אני מתה עליו והכי פחות אוהבת אותו באותה מידה. או שיש חלקים בו שאני מתה עליהם וחלקים אחרים שאני לא כ"כ אוהבת. TB ממש אכזב אותי, כמו בטח את רבים אחרים. ADP עדיין לא ממש טורי של פעם, אבל יש שביב תקווה שהיא חוזרת לעצמה. TVAB הוא האחרון מביניהם ששמעתי (לצערי!) ואני ממש, אבל ממש נהנית ממנו בכל שמיעה. זהו! בזאת נגמרה החפירה! קיבלתם את היסטוריית טורי שלי בלי שהתכוונתי בכלל

רעוּת

New member
יאללה יאללה ../images/Emo3.gif

אני מדרגת רק את ה-4 הראשונים, מאחר ואני מתכחשת לכל מה שאחרי שנת 98', זה לא אישי רק נגד טורי, אלא באופן כללי (סוג של קבעון...?) 1. LE
2. FTCH
3. זהו, פה ההתלבטות שלי, כאילו, מצד אחד אני רוצה את UTP, אבל מצד שני, את BFP, כי הוא די...מדהים כזה, אבל עדיין קשה לי להקשיב לכולו ברצף בלי להתייאש, מצד אחד UTP לוקח, כי יש בו את פריטי ואת איי בליב אין פיס ביץ', ואין על זה, ומצד שני, היי ג'ופיטר וכל אלה, אוף אני לא יודעת, זה קשה מדי ואני לא אוהבת שאלות קשות
לטס קול איט אה תיקו וזהו. גם אני יודעת לחפור, רואים

ofirshai

New member
טוב הנה

1- קוירגירל הוטל 2- ליטל ארפקוויקס 3- אנדר דה פינק 4- ונוס אנד בק 5- בויז פור פלה 6- אמריקן דול פוז 7- סקרלטס וואק 8- ביקיפר 9- סטריינג' ליטל גירלס

בע!!!

1- FTCH רמה בפני עצמו בשבילי. 2- BFP 3- UTP 4- LE שלושה אלבומים שהם טרילוגיה לטעמי, וכל יום אתן תשובה אחרת לגביהם. גם כל שעה, כנראה. 5- ADP 6- TVAB את ADP אני אוהב, אבל לטמעי הוא כמו TVAB - סובל מחוסר יציבות משווע. 7- SW 8- TBK שני אלבומים שכמו השלושה הראשונים שלה, עבורי הולכים יחד, ומלבד שירים בודדים, שומדבר שם לא הזיז לי מעולם.

קשה... אפילו בלתי אפשרי

כול אלבום משקף תקופה אחרת בחיים שלי ומזכיר תקופות\אנשים\חוויות.

noosh

New member
בשבילי,

(אוף אני צופה בסטוריטלרס וזה כזה מושלם) טוב, זה קשה. זה באמת משתנה המון המון ונורא קשה לי להחליט. UTP ו-BFP, אני חושבת, לוקחים בקטן את FTCH ואת LE, אבל ממש קשה לי לדרג בין הארבעה. כל אחד מדהים אותי מחדש בכל פעם (פשוט שב-FTCH אני לא אוהבת כמה שירים). אח"כ נראה לי שמגיע TVAB (שהתאהבתי בו לאחרונה), ואז SW, ואממ, SLG. ואז ADP ואז ביקיפר. אבל שוב, ממש קשה לי לדרג.

shiray

New member
ואיי זה קשה

ממש קשה. האמת שגם ממש קשה לי בגלל שלא מזמן התחלתי לקנות מלא דיסקים שלה. בהתחלה היה לי את האוסף (כי התחלתי לאהוב אותה ממש מעט זמן לפני שהוא יצא), ואז קניתי את LE, כי הוא הראשון והוא החובה והקלאסי, ואז יצא הביקיפר, ואחרי כמה חודשים קיבלתי במתנה את LE, אז החלפתי אותו לUTP, וככה נשארתי לא מעט זמן... רק לאחרונה נוספו BFP ליומולדת, וכשהזמנתי את ADP ראיתי את FTCH ב40, אז הייתי חייבת... בקיצור... נראה לי שעדיין LE קלאסיקה מדי בשביל לעזוב את המקום הראשון על השני UTP וBFP רבים כל הזמן... באמת שאני לא יכולה להחליט. בדר"כ אני מחליטה מה לשמוע לפי הזמן שיש לי... רביעי זה FTCH, פשוט כי אני יותר אוהבת את הפסנתר וזהו... קשה לי קצת, למרות שSPARK זה אחד השירים שאני הכי אוהבת בעולם... ועכשיו אני מתחילה לשמוע אותו כיחידה, והוא מעולה, אבל טיפה עמוס לי מדי... כאן נכנס ADP, בגלל שלמרות שיש בו כמה קטעים לא משהו, השירים הטובים ממש טובים... וגם בגלל שאם כבר אלבום פומבי עם מלא הצהרות, אז די זו הדרך. SW הוא השישי, למרות שאולי אני עושה לו קצת עוול, פשוט לא שמעתי הרבה פעמים רק את השירים שלו כיחידה לפי הסדר... SLG שביעי, כי היא אלופת העולם בקאברים, ועדיין האלבום מבוזבז TV&B שמיני וTBK תשיעי, כי אין מה לעשות, הוא הכי פחות טוריי בחבורה...

למעלה