אז למה לא אמרת?! אני יחפש לך קישורים..
K k k1 New member 18/6/04 #22 תודהההההה בובתי!../images/Emo23.gif לאב יו! אני מורידה עכשיו את סנופפפפפפפפפ!!
F FuCkInG C r A z Y New member 18/6/04 #23 הדיסקר של קנייההה ענק יש כמה דיבורי ם באמצע הדיסק הרבה סקיטים שם.. אבל נשרוד.. חלק מה זה מעפנים וחלק קורעים אותיייייייי! והשיר האחרון בדיסק הוא איזה 20 דקות.. יאבאלהה חחח הוא מספר את כל סיפור החיים שלו אבל זה גם עם ג'יגההה שלי(ג'י זי) אז זה קטלני עוד יותר..@
הדיסקר של קנייההה ענק יש כמה דיבורי ם באמצע הדיסק הרבה סקיטים שם.. אבל נשרוד.. חלק מה זה מעפנים וחלק קורעים אותיייייייי! והשיר האחרון בדיסק הוא איזה 20 דקות.. יאבאלהה חחח הוא מספר את כל סיפור החיים שלו אבל זה גם עם ג'יגההה שלי(ג'י זי) אז זה קטלני עוד יותר..@
K k k1 New member 18/6/04 #24 הוא ענק! אבל בזמן האחרון רואים אותו בכל שיר שני! זה מוגזם! גם דואטים,גם מפיק לאחרים..שירגיע קצת.. 20 דקות?! נראה לי שהייתי נרדמת באמצע...
הוא ענק! אבל בזמן האחרון רואים אותו בכל שיר שני! זה מוגזם! גם דואטים,גם מפיק לאחרים..שירגיע קצת.. 20 דקות?! נראה לי שהייתי נרדמת באמצע...
F FuCkInG C r A z Y New member 18/6/04 #25 והוא לא עושה ראפ הוא מדבר לו... חחח בהתחלה הוא עושה קצת ראפ אבל אחרכך נמאס לו אז הוא מתחיל לדבר....
B bLAck hALo New member 19/6/04 #27 הנה בובה..: http://download.35mb.com/rara2003/ יש שם את ראקים, אקזיביט, קניה וואסט