אלבומים

אלון73

New member
אלבומים ../images/Emo101.gif

תוכלו להמליץ לי על חנויות בתל אביב שמוכרות אלבומים מיוחדים במחירים סבירים? יש לי רעיון להכין להורי אלבום חתונות מחודש. תודה

poogi27

New member
אני עוזרת - יש שני מקומות

1. אל הבול ביפו..יכולה להסביר איך להגיע אבל לא יודעת את שם הרחוב יש להם אלבומי הנזו, אלבומי כריכת עץ וכו´ 2. יש בחור אחד בנחלת בינימין שעושה אלבומים כריכת עץ עבודת יד. דברים משגעים. יש לי טל´ שלו 04-6274812 (רינת או יאיר). מה זאת אומרת מחירים סבירים?? מחירי האלבומים נעים בין 180-260 לערך בשתי המקומות הכל פונקציה של מספר דפים, סוגם וסוג הכריכה.

אם רשפון לא רחוק לך מידי אז

יש יבואן ברשפון של אלבומי שי - תוכל לראות בכל חנות את סוג האלבומים שלהם, המ שמים מדבקה על האלבומים שלהם. אפשר לקנות שם את האלבומים במחיר עלות של חנות שזה יוצא בערך חצי מחיר מהחנות +-. בקשר לאלבום חתונה מחודש להורים, לדעתי זה ממש מחווה יפה. אני עשיתי אלבומי הורים לסבתות ולהורים מהחתונה שלנו והם ממש התלהבו. בהצלחה אורלי

אלבומי שי

כל האלבומים בתאילנדים למינהם, אלבומי עץ וכו´ אם כם דרך אלבומי שי, כל סוגי האלבומים הממוחזרים, הספירלה והסדרות לילדים ויש גם קצת מעור משהו חדש. כמובן שיש להם גם את הסטנדרטים וכו´. אורלי

משתתפת

New member
אני פעם קניתי אלבום מדליק ומיוחד

ב"כיופים" - בירקונים, לא רחוק מצומת סגולה. עלה בערך 100 ש"ח והכריכה עשויה מעץ צבוע ונראת כמו דלת - יש ידית קטנה... ממש חמוד, אבל אם באמת רוצים לקנות שם כדאי לוודא שיש להם אלבומים לפני שמגיעים. לפעמים אין להם וחבל לנסוע עד ירקונים סתם.

למעלה