אלבומים של מאריה

אלבומים של מאריה

היי, אז אני מעריץ חדש של מאריהה
הורדתי את הגרייטסט היטס וסינגלים מהאלפיימיז ופייר ממש התלהבתי מהרוב
עכשיו הייתי רוצה להתחיל להשלים את הדיסקוגרפיה שלה אבל קראתי בפורום אחר שאנשים אמרו שגם ככה השירים הכי טובים שלה זה הסינגלים..
בכל מקרה, עם איזה אלבום כדאי לי להתחיל?;) (מעדיף את השירים משנות ה90)

McBrownie

New member
ברוך הבא!

האמת שהשירים שלה שאני הכי אוהב הם לא סינגלים אלא רצועות רגילות באלבום..
רצועות נבחרות להיות סינגלים ע"פ לחץ של חברת התקליטים; אבל 'טוב' זה מונח סובייקטיבי בכל מקרה.

אילו שירים אתה אוהב מהגרייטסט היטס? אם אני לא טועה הוא עד 2000 [heartbreaker הכי אחרון שם?]. ככה נוכל לכוון אותך.

בהיעדר כיוון אני הייתי מציע להתחיל מההתחלה- Mariah Carey, האלבום הראשון שלה ולשמוע איך היא והקול שלה מתפתחים/משתנים במהלך השנים.

ד"א יש לה שיר חדש שנקרא Almost Home- אם יש לך iTunes אתה מוזמן להוריד אותו ובעבור מחיר סמלי [3 ש"ח נראה לי] הסיכוי שמאריה תגיע לארץ לפני שהיא תהיה סבתא יגדל פלאים :) או לפחות ככה אני משלה את עצמי.

תודה :)

אני מכיר את אלמוסט הומ ואני כבר חורש עליו ;)

אממ, אני חושב שאת הכל דיי אהבתי חח. אהבתי את השירים הראשונים (VOL, לאב טייקס טיימ, אימושנס, קאנט לט גו) אבל הכי התלהבתי מהשירים מריינבאו (הרטברייקר, CANT TAKE THAT AWAY, THANK GOD I FOUND), תקופת באטרפליי (MY ALL, BUTTERFLY
) ודיידרים (פנטזי, ONE SWEET DAY, ALAWYS BE MY BABY)...:)

McBrownie

New member
נראה שאתה כבר יודע לאילו אלבומים אתה מתחבר

Daydream הכי מוקדם כרונולוגית משלושת האלבומים שציינת.

a 90s Noah

New member
אם אתה לא רוצה להתחיל מההתחלה

אז לפחות תתחיל עם music box, כל כך קל להתאהב בה עם האלבום הזה. הוא מדהים בכל צורה שהיא.

ForeverMC

New member
אהלן, ברוך הבא

זה תמיד כיף לשמוע על בני נוער שמגלים את מאריה לראשונה.
על האפשרות לגלות את הקטלוג שלה מההתחלה.
אני גם חושב שיש הרבה שירים שלא יצאו סינגלים שאתה תתאהב בהם.
שירים כמו: Vanishing, Whenever You Call, Outside, Petals, Music Box ויש עוד כל כך הרבה...

מסע מהנה

True Colors

New member
אני מסכים שהרבה מהסינגלים של מאריה

הם גם השירים הטובים ביותר שלה, ואני חושב שזה נכון לגבי רוב האמנים הפופולאריים.

אישית, האלבומים האהובים עליי ביותר הם Emotions, Daydream, Butterfly ו-The Emancipation of Mimi.

צירפתי לך רשימת שירים שלא יצאו כסינגלים (או שירים ששוחררו רק לפורמטים מסוימים), שאני מאוד אוהב, בתקווה שגם אתה תהנה מהם.
האזנה מהנה!

The Wind
Till The End of Time
The Roof
Whenever You Call
Yours
Subtle Invitation
Melt Away
Long Ago
For The Record
Want You
All My Life