אלבומים שיצאו ב2007:

MYHOT3

New member
לא אבל הוא הודלף,אם תרצה תשלח לי

מסר אני אשלח לך קישור. הדיסק הודלף כפרומו כל שיר כדקה וחצי

CoolBoy16

New member
אני זוכר איך התלהבתי כשגם אמרו

שאבריל ודיידו יוציאו את הדיסקים החדשים שלהם ב2006...

SainTonix

New member
עוד אלבומים

HIM סיימו סיבוב הופעות ונכנסו לסטודיו, כנ"ל LostProphets. ב21/2 אמור לצאת LP לThe academy is.. כנראה זה יהיה דיסק ודי וי די ביחד.. אממ מה עוד.. gwen stfanie אמורה להוציא השנה דיסק.. Plus 44 מוציאים ביחד עם Maroon 5 ב14 בנובמבר (עוד השנה).. פלוס 44 כבר דלף לרשת.. אה והכי חשוב -The Used! אין לו תאריך עדיין

SainTonix

New member
יאפ ב4 בדמבר, יקרא the sweet escape

וטעות בידי- תבטלו את מה שאמרתי על אקדמי איז. HIM יוציאו את הדיסק באוקטובר 2007. אה ואם זה מעניין מישהו, מחר יציאה רשמית של האלבומים: Vices של Dead poetic שהוא ממש נחמד, Aiden - Rain in hell וAlkaline Trio - Remains

Im Not Dead

New member
דלף כבר הסינגל הראשון

[או שיר אחד שחושבים שהוא הסינגל הראשון] Wind It Up להעלות לך? לא ממש אהבתי |: יותר פרגי מגוון

ofirshai

New member
היא גם מוציאה DVD

בשם harajuku lovers live. מישהו שמע את השיר החדש שלה wind it up?

milkshakit

New member
אוקיי, מה שמעניין אותי:

Duran Duran
! Ozzy Osbourne פשששש
Good Morning Revival by Good Charlotte לפי הסינגל הראשון זה הולך להיות מעניין ביותר. Blank Canvas by Natasha Bedingfield
נטשה
AC/DC
Alice in Chains
Ash
Avenged Sevenfold
YAY Chris Cornell
The Cure יאאא! מקווה שזה יהיה יותר טוב מהקודם. Dido סוף סוף! Dream Theater נהדר
Judas Priest
Linkin Park
! Michael Jackson
Mandy Moore
הפתעה. חשבתי שהיא תהיה שחקנית לנצח Nine Inch Nails מעולה
P.O.D.
Scorpions הפתעה מצויינת!! Seether

שדראיו

New member
מצפה ל

שוגבייבז-כי אני לא מכיר עוד להקת בנות שהגיעה לאלבום חמישי דיידו-כי היא דיידו בריטני ספירס-כי היא בריטני ספירס ואחרי שתי לידות והפסקה של שלוש שנים מעניין לראות מה קרה לה קלי קלארקסון-כי אחרי ההצלחה של האחרון מעניין לראות מה היא תעשה אשר-כי לא שמענו ממנו מלא זמן מייסי גריי-כי הודיעו על צאת אלבום ועל שמו בתחילת השנה פוג'יז-כי הם הודיעו על אלבום איחוד לפני שנה ועדיין לא מימשו את הבטחתם קלי רולנד-כי מעניין לראות מה היא תעשה אחרי הפירוק של דסטניז צ'יילד מישל וליאמס-השמועות מדברות גם על אלבום שלה מריה קארי-לא נראה לי שהיא תוציא השנה באלבום האחרון היא לקחה את הזמן נראה לי שגם הפעם היא תפעל באותה השיטה...בכל זאת היא לא צעירה... מדונה-מדונה החלה בעבודה על האלבום שלה ע"פ שמועות ואני מניח שעד סוף 2007 היא תשחרר את אלבום האולפן ה11 שלה!!! ביורק-חלק מהאלבום שלה כבר מוכן דנה אינטרנשיונל-כי כבר מאז 2005 מדברים על אלבום ועדיין אין שום מידע באמת מעניין עליו...הוא היה מאור לצאת עוד החודש ע"פ השמועות אבל לא נראה לי... אלניס מוריסט-לא התקבל שום מידע רשמי על האלבום שלה למיטב ידיעתי אבל אני חושב שהוא יצא רק ב2008 ד"ר דרה-האלבום בתהליך הכנה אבל עדיין לא מוכן.השאלה היא מתי כן? שאדה-לא התקבל שום מידע רשמי על אלבום חדש שלה אבל שש שנים מאז האחרון הספיקו!!!! שרית חדד-כי היא מוציאה אלבום כל שנה!!!!!! מייקל ג'קסון-ג'נט לא הצליחה להוכיח את עצמה.האם האח הגדול הגדול יצליח?ב2007 יצא אלבום אולפן חדש אבריל לווין-היא אמרה שכרגע היא דוחה את האלבום שלה לטובת קולנוע.אולינקבל עוד אחד בסוף 2007-אמצע 2008.היא כבר לא סופרסטאר אז מותר לה לחכות

למעלה