אלבומים ריקים !!!

אלבומים ריקים !!!../images/Emo10.gif

איפה כל הבנות שפתחתי להן אלבומים??? עומדים האלבומים שלכן ריקים ואומללים... קדימה להעמיס !!!

מידור

New member
ענתי, תודה על פתיחת האלבום

רק חסר לי דבר קטן ממש אבל ממש קטן - זממממממממממממממממממממממממן! אשמח אם תודיעי לי כאשר תקבלי את החמסה שלי. תודה, מידור.

מידור פשוט מאוד כנסי לאלבום שלך

ותראי כבר כתוב להוספת תמונות ואח"כ ניפתח חלון עם התקיות שלך משם תעלי אותן ותגררי לחלון למטה ויש שלח יש הסבר פשוט . צריך רק לנסות. בהצלחה.

מידור

New member
אני לא מצליחה, זה אני לא בסדר

או שתפוז לא בסדר????????????????????????????????

בנבית

New member
זואני2 את לא יכולה למחוק תמונות....

רק ענת יכולה! אז תבקשי ממנה!

זואני2 ../images/Emo140.gif

אין אפשרות למחוק אלא דרך פונקציות הניהול. אם תחשבי על זה, זה הגיוני בהחלט היות ואלמלא היה כך, כל אחד היה יכול להיכנס לאלבום שלך ולעשות לך בלגאן !!!

מידור

New member
יש הצלחתי! היתה חסרה לי תוכנה בשם

אקטיביקס - משהו כזה (לא מבינה בזה דבר וחצי דבר) מזל שיש לי מאסטרו בבית שיחיה ושיהיה בריא....... עידית, תבדקי אם גם לך חסרה............

ע י ד י ת ב ../images/Emo140.gif

גם אני לא הצלחתי בהתחלה, עד שקראתי "הצילו" לגאון המחשבים שלי והוא פשוט קרא את מה שכתוב בעמוד הפותח באנגלית. כתוב שם שיש צורך בתוכנה מסוימת על מנת שתהיה אפשרות להעלות תמונות.

גאונה שכמוני - קראתי את זה

הבעיה שלי היא שבמחשב החדש שלי האדמיניסטרטור במשרד שלי שם פיצ'ר שלא מאפשר לי להוריד תכנות - כבר הסברתי לו (ומי שמכיר אותי בטח שומע גם את הטון של ההסבר...) שאני בלי התקנות לא יכולה לחיות. אבל עד שאני לא אגיע למשרד הוא לא יכול לשחרר לי את האפשרות הזו.. אז בינתיים אני לא מציחה להעולות תכנות אבל אני מקווה ששבוע הבא אני אצליח

ktumama

New member
אין לי זמן לנשום....

ברגע שיהיה לי קצת זמן אני אשים את מה שיש לי וזה בנתיםם לא הרבה.

למעלה