אלבומים לא מוערכים

river man

New member
אלבומים לא מוערכים

מדי פעם כל אחד מאיתנו נפגש באלבום חדש שהוא עוד לא שמע, ושהוא בטוח שחבל שגם אחרים לא שמעו אותו, ושכולם חייבים לשמוע אותו, כי פשוט מעולה. טוב, מי שרוצה ייתן רשימה של אלבומים כאלו, ואפשר כמובן להסביר את הבחירה (למרות שלא הכול רוק מתקדם, ואני מתנצל על כך). אלה שלי: East of Eden - Mercator Projected Henry Cow - Concerts Godspeed You Black Emporer! - F# A# Infinity Angus MacLise - Invasion of Thunderbolt Pagoda טוב יש עוד אבל אני לא זוכר כרגע.

Yudokolis

New member
הנה עוד כמה

אני אוסיף עוד Godspeed לרשימה שלך: Yanqui X.O.B. אלבום מופתי, למי שאוהב גם את קרימזון וגם את סיגאר רוס. חוץ מזה האלבום Bonfire Goes Bananas של Bonfire ההולנדים הוא כיפי ביותר, פרוג קליל ומלא הומור, עם נטיות קאמליות. Lick My Dacels Off Baby של קפטן ביפהארט - אלבום פסיכי ומגניב במיוחד. כל דבר של Cardiacs. Bile Inferno של איווה ביטובה וולאדימיר ואצלאבק הצ'כיים (Iva Bittova & Vladimir Vaclavek) הוא אלבום אקוסטי מינימליסטי אוואנגארדי פולקי ועוד כמה הגדרות ז'אנריסטיות. מסוג האלבומים שצריך כל כך הרבה מילים כדי לתאר אותו, עד שעדיף פשוט להקשיב לו וזהו.

CaerBannog

New member
גודספיד מוערכים בטירוף (ובצדק)

אחת הלהקות הביותרמ וערכות מוזיקלית המוזיקה האלטרנטיבית המודרנית, לא חושב שיש עילה כלשהי לקרוא לאלבומים שלהם לא מוערכים או לא מקבלים מספיק חשיפה, כי זה פשוט לא נכון. ובכל מקרה נימ מסכים עם ההודעה של שיר דויטש על העניין הזה של "אין כזה דבר לא מוערך". וכל זה.

למעלה